- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
hepsını çöpe atıp yakasım geldıi![]()
valla aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor benimkiler ruh hastası senin kuzenin derdi ne canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor benimkiler ruh hastası senin kuzenin derdi ne canım![]()
aynen ya![]()
ben evleniyorum kurtulucam diyorum şimdi taşınacağım yere takmış kafayı ben de oraya gelcem diyoben de başka yer bakıyorum.aslında amacım şehir dışına yerleşmek ama kpss de nasip işi.şöyle iç anadolu taraflarına aksaray niğde kayseri felan olursa süper olur kimse gelemez
![]()
herkes kpss beklıor ve herkesssssssssss hep bulundugu yerden uzagı ıstıor galıba.. bende öyleyimm
bırazda kıskanclıklardanda kurtuluş bu tabii..
sanki gittiiğim yerde kıskanclıklar hasetlıkler bennı yakalamayackmısss gibi
sanki orası cennette..
kendimi kandırmaca
neysekı velhasıl atanamıyorum zatenn aksamda bunun ıcın gozyası döktum
Al benden de o kadar canımAma akrabadan kurtulup gidenleri hep görüyorum hepsi çok mutlu çünkü ben sana geldim sen niye gelmedin olayı yok.eşinle mutlu mesut yaşıyon gidiyon yada yalnız farketmez.sonuçta kıskançlık yok.birde akraba kıskanç olunca daha zor oluyo.ya buda mı yapıyo diyosun güvenin kalmıyo.
birde kpss işi var ve ben çalışamıyorum.ders çalışma özürlüsüyümde biraz![]()
Bazen düşünürüm 'neden hiç kadın peygamber çıkmamış?' bu bir tesadüf mü acaba?
​Olmak isteyip te olamadıkları için..
gerçekten kızların genelinde var bu kıskançlık keşke olmasaa ben hiç böyle bi duygu hıssettım hem cinsime karşı ama erkek arkadaşıma hıssederımm onun da doğal olduğunu düşünüyorummmsizlerle bi konu paylaşmak istiyorum kzılar çünkü ne yapacağımı bilemiyorumm.... :44: benim yakın bi arkadaım var aynı yerde de çalışıoruz 3 yıl oldu tanısalı fakat son zmanlarda hareketlerı değişti.. mesela benm nısanım var 15 gun sonra bu surecte bırlıkte alısverıse vs gdecektık elbıse bakmaya söz verdı bıldıgı yerler var dedı tamam dedim ertesı gun benm ısım var gelmıcem dedı,aksamları cıkardık bırlıkte bıgun cıkalım deıdm ben gelemem dedı neyse benım erkek arkadasımın aılesıyle benm aılem tanıstı o gun hıc aramadı bu sure zarfında hıc bseyde sormadı.. ertesı gun srkette görustugumuzde hıc bse yokmus gbı bana davrandı...oysakı ben her konuda onun yanında olmuştum çok zor zmanlar atlattı 2 sene once nişanlısındna ayrıldı cok zor gunler gecırdı ben sureklı yanında oldum ama suan bana yaptıkları bu yukarıda dedgm gbı.. hergun konsuurduk dedım ya brden degıstı aynı yerdeyız ama aramıyor sormuyor hatta görmuyorum bıle... bende farkındayım artık ve bende aramıyorum sormuyorum.. ama guya hala yakınız arkadasız nasıl davranacagımı bılmıorum
![]()
Canım öncelikle hayrlı olsun nişanın için.Allah tamamına erdirsin inşallah.muzdarip olduğun konuya gelirsek de her arkadas iyi gününde yanında olamıyor.çoğu kıskançlık yüzünden oluyor.arkadaşın kendi kendine o nişanlanıyor beni tamamen unuttu diye düşünüyor.sen ona karşı hala eskisi gibi yakınsın tahmin edebiliyorum ama o böyle düşünmek istiyor çünkü şuan seni aşırı derecede kıskanıyor.en azından bir sevgilisi olsaydı öyle yapmazdı diye tahmin ediyorum.arkadaş olmak kolay değildir.iyi gün kötü gün ayırd etmeden yanında olması gerekirdi.sen sıkma canını.ailenle git heryere bence çünkü hele ki şu dönemde ne varsa ailende var.onları asla geri planda tutma.birde bende Ağustos ayında evleniyorum.nişanlanalı 3 buçuk ay kadar oldu.bir arkadaş samimiyetiyle söylüyorum nişanlılık sürecini kısa tutmaya çalışın elinizdeyse.sağlıkla kal :)
Bu soruya cevabım yok. Empati yapamıyorum zira.
Hiç bilmediğim, anlamadığım bir durumdur.
Ha bir de kıskanıldığını sanan tipler vardır. Yazık yav![]()