- 2 Ağustos 2025
- 50
- -4
- 1
- 20
- Konu Sahibi Zeynep190333
Yaninda sevgilisi var kız onunla konuşup bana dik dik ve ciddi ciddi bakıyor.kiza gülümsüyorum hiç tepki yok aynı şekilde bakmaya devam ediyor sonra kalktı gitti zaten amaç ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sevgilisine baktığını düşünmüştür aşırı toksik kıskanç bir kadındır. Belki sana değil başka yere bakıp dalmıştır aklında bir milyon tilki dönüyordur o an. Ben de bazen birine doğru bakıyor gibi görünüp dalıyorumYaninda sevgilisi var kız onunla konuşup bana dik dik ve ciddi ciddi bakıyor.kiza gülümsüyorum hiç tepki yok aynı şekilde bakmaya devam ediyor sonra kalktı gitti zaten amaç ne
Kimin sevgilisi var?Yaninda sevgilisi var kız onunla konuşup bana dik dik ve ciddi ciddi bakıyor.kiza gülümsüyorum hiç tepki yok aynı şekilde bakmaya devam ediyor sonra kalktı gitti zaten amaç ne
Ne alaka kiKendinle barış.
Ya bankadayiz arkadaki kadınla konusuyordum sonra oda bizi dinledi belki böyle bakmaktan vazgeçer diye gülümsedimKimin sevgilisi var?
Nerede?
Neden elin kızına gülümsüyorsunuz?
Siz sevgilisi olan kişinin nesisiniz?
Size de zahmet olacak ama...
tipini yorumlattın burada? muhtemelen şimdi de erkek arkadaşını senden kıskanmıştır falan yorumları istiyorsun kendini iyi hissetmek için ama buna gerek yok, kendinle barışırsan böyle şeylere ihtiyaç duymazsın.Ne alaka ki
Ne gördüysen oWhat ?
Görmek mi ?Ne gördüysen o
Yav ne alaka erkek arkadaşından bananetipini yorumlattın burada? muhtemelen şimdi de erkek arkadaşını senden kıskanmıştır falan yorumları istiyorsun kendini iyi hissetmek için ama buna gerek yok, kendinle barışırsan böyle şeylere ihtiyaç duymazsın.
Nesi ilginç anladiysan demeliydim doğruGörmek mi ?
Ne gördük ki hshs
Yeni nesil çok ilginç
tmm, sen çok güzel olduğun için ve erkek arkadaşı sana baktığı için krize girip sana dik dik bakmış.Yav ne alaka erkek arkadaşından banane
Ben çok güzel değilim bu arada kapalıyim ve ilgi cekmiyorum kız açıktı erkek arkadaşını bana bakarken görmedimtmm, sen çok güzel olduğun için ve erkek arkadaşı sana baktığı için krize girip sana dik dik bakmış.
Ne derdim olması lazım hanımefendi illa insanın derdi mi olmaliBunu buraya yazacak kadar niye dert edindiniz anlamadım başka hiç mi derdiniz yokburaya bunu sormak için ya gerçekten hiç derdinizin olmaması ya da kizin sevgilisine ciddi ciddi bakmış olmanız lazım
![]()
Ha suçlu ben oldum kızda tipsiz sevgilsii de banane onlardan yaBunu buraya yazacak kadar niye dert edindiniz anlamadım başka hiç mi derdiniz yokburaya bunu sormak için ya gerçekten hiç derdinizin olmaması ya da kizin sevgilisine ciddi ciddi bakmış olmanız lazım
![]()
sen baktın o zaman.Ben çok güzel değilim bu arada kapalıyim ve ilgi cekmiyorum kız açıktı erkek arkadaşını bana bakarken görmedim
Ben kız bana bakıyor diye kıza bakıyorumsen baktın o zaman.