Kız nwden bana ciddi ve dik dik bakıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeynep190333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2025
50
-4
1
20
Yaninda sevgilisi var kız onunla konuşup bana dik dik ve ciddi ciddi bakıyor.kiza gülümsüyorum hiç tepki yok aynı şekilde bakmaya devam ediyor sonra kalktı gitti zaten amaç ne

Yaninda sevgilisi var kız onunla konuşup bana dik dik ve ciddi ciddi bakıyor.kiza gülümsüyorum hiç tepki yok aynı şekilde bakmaya devam ediyor sonra kalktı gitti zaten amaç ne
Belki sevgilisine baktığını düşünmüştür aşırı toksik kıskanç bir kadındır. Belki sana değil başka yere bakıp dalmıştır aklında bir milyon tilki dönüyordur o an. Ben de bazen birine doğru bakıyor gibi görünüp dalıyorum 😅

Yok ciddi ciddi bakıyor sadece bana etrafaebir baktı sonra yine gözleri uzerimdeydi sonra da kalktı gitti hemen

Kimin sevgilisi var?
Nerede?
Neden elin kızına gülümsüyorsunuz?
Siz sevgilisi olan kişinin nesisiniz?

Size de zahmet olacak ama...

tipini yorumlattın burada? muhtemelen şimdi de erkek arkadaşını senden kıskanmıştır falan yorumları istiyorsun kendini iyi hissetmek için ama buna gerek yok, kendinle barışırsan böyle şeylere ihtiyaç duymazsın.
Yav ne alaka erkek arkadaşından banane

Bunu buraya yazacak kadar niye dert edindiniz anlamadım başka hiç mi derdiniz yok 😂 buraya bunu sormak için ya gerçekten hiç derdinizin olmaması ya da kizin sevgilisine ciddi ciddi bakmış olmanız lazım😂
Ne derdim olması lazım hanımefendi illa insanın derdi mi olmali

Bunu buraya yazacak kadar niye dert edindiniz anlamadım başka hiç mi derdiniz yok 😂 buraya bunu sormak için ya gerçekten hiç derdinizin olmaması ya da kizin sevgilisine ciddi ciddi bakmış olmanız lazım😂
Ha suçlu ben oldum kızda tipsiz sevgilsii de banane onlardan ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X