kız olarak erkeğe açılamıyorum yardımm :D

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum şaşırdım kaldım ne yapacağımı :D şimdi size ufak bişeymiş gibi her dk olan bişeymiş gibi gelebilir ama şöyle anlatıyım. ben 22 yaşındayım bu güne kadar hep tabikide karşı taraftan çıkma teklifi aldım hani elbet birilerinden hoşlandığım falan oldu ama hiç önce ben gidipte açılamadım çoğu kızlar gibi. ama şimdi oturduğum yerde bi tatlı dükkanında bi çocuk var allahımmm her gün ordan geçiyorum ara ara da tatlı alıyorum :D :D ya ilk defa birine açılmak istedim çünkü cocuga kalırsak yandık :D o daha büyük duruyo 25-26 vardır cıktıgı ettiği var mıdır bilmemek cok kötü bi durum ne ismini biliyosun ne resmi var ne sosyal medyada görebiliyorum sadece önünden geçtiğim o 10 saniye ya da bişey alçaksam 2 dakika. dükkanı ben zengin edicem yakında :D şimdi sizce napıyım yani nassıl söylenir nasıl yapılır bilmiyorum acaba yine bigün tatlı alırken adın ne falan mı desem en azından negatif bi durum olursa cok alışmadan önünden geçmeyi de bırakırım diye düşünüyorum :D ay cok fenayım ya yetmiyor o 2 dk görmek o yüzden bişeyler yapmam lazım

hahahahah valla ya normalde erkekler yapar böyle şeyler ama resmen içim kıpır kıpır napim yaa :D

Tatlı alırken "ya sizi ilkokul arkadaşıma çok benzettim acaba adınız selim mi? :KK53:"de. Oda yok benzetmişsinizdir değilim falan der, çok benziyorsunuz da sormasam içimde kalırdı dersin böylece bi tanışıklık olmuş olur :süslü:

Sağlam bi araştırı yapın çevreden derim, esnaf esnafı tanır.
Samimi arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Önce nedir necidir, sevgilisi var mıdır bi öğrenin durduk yere olay çıkmasın;
sonra gözler kalbin aynasıdır moduna geçersiniz.

arkadaşlar hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum şaşırdım kaldım ne yapacağımı :KK70: şimdi size ufak bişeymiş gibi her dk olan bişeymiş gibi gelebilir ama şöyle anlatıyım. ben 22 yaşındayım bu güne kadar hep tabikide karşı taraftan çıkma teklifi aldım hani elbet birilerinden hoşlandığım falan oldu ama hiç önce ben gidipte açılamadım çoğu kızlar gibi. ama şimdi oturduğum yerde bi tatlı dükkanında bi çocuk var allahımmm her gün ordan geçiyorum ara ara da tatlı alıyorum :KK70: :KK70: ya ilk defa birine açılmak istedim çünkü cocuga kalırsak yandık :KK70: o daha büyük duruyo 25-26 vardır cıktıgı ettiği var mıdır bilmemek cok kötü bi durum ne ismini biliyosun ne resmi var ne sosyal medyada görebiliyorum sadece önünden geçtiğim o 10 saniye ya da bişey alçaksam 2 dakika. dükkanı ben zengin edicem yakında :KK70: şimdi sizce napıyım yani nassıl söylenir nasıl yapılır bilmiyorum acaba yine bigün tatlı alırken adın ne falan mı desem en azından negatif bi durum olursa cok alışmadan önünden geçmeyi de bırakırım diye düşünüyorum :KK70: ay cok fenayım ya yetmiyor o 2 dk görmek o yüzden bişeyler yapmam lazım

cocuk pastanede mi calisiyor ? ya bilip etmeden kendini riske atma derim cok istiyorsan yap ama sonrasinda cok buyuk rezil olmakta var senin cocuk dedigin evli cikmasin birde ?
Zaten surekli gidip cocugu dikizliyorsan anlamistir bile, yapma yapma oyle asktan heyecandan aciladam anlayacak erkek mi kaldi adini cikarirlar valla o sokaktaki dukkanlarin hicbirisine giremez olursun...

adı da yetse neyse soyadı da lazım :KK70::KK70::KK70:D

Pasta falan yapıyorlar mı sipariş alıyorlar mı? Kuzenim için pasta yaptırabilirim kartınız var mı de tabi kendi adı yazmaz da kartı alınca isminiz neydi arayınca sizinle görüşeyim dersin sonra sosyal medyadan tüm örn: selimleri aratırsın :KK45::KK45:

hahahahah ya sizler beni yanlış anladınız ben öyle gidipte hemen çocuğa yazılmıcam kii :D sadece en fazla adını sorarım zaten sonrasında hödük değilse anlayıp onun bişeyler yapması lazım çünkü oda bakıyo. ayrıca esnaf falanda hiç tanıdık değil yaa ve cok mülaim bi çocuğa benziyo acaip efendi yani öyle bi isim sormakla ne adımı cıkarcakkkk

Pasta falan yapıyorlar mı sipariş alıyorlar mı? Kuzenim için pasta yaptırabilirim kartınız var mı de tabi kendi adı yazmaz da kartı alınca isminiz neydi arayınca sizinle görüşeyim dersin sonra sosyal medyadan tüm örn: selimleri aratırsın :KK45::KK45:
ooooooooooooo bak bu iyi fikirrrr :D ama küçük bi dükkan ya serbetli tatlılar ve pastalar var

Back
X