Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooooooo bak bu iyi fikirrrrama küçük bi dükkan ya serbetli tatlılar ve pastalar var
ne alakası varrr beya tatliyi seviyosun ya dolayisiyla tatliyi o sattigi icin sende cocuk da tatli hissi uyandirmasi normal.cocuk tursucuda calissaydi da hoslanir miydin once bunu dusun sonra acil
gercekten var.bak netten halo etkisi diyene alakası varrr be![]()
Tatlı yaparken şerbete mi düştün diye sor :)
öyle gidipte hemen çocuğa yazılmıcam ki en fazla adını sorarım zaten sonrasında hödük değilse anlayıp onun bişeyler yapması lazım
zaten belli ediyorum bakışlarım elim titriyo falan ama başka başkaa![]()
Ve zaten açıldığında kabul edecek kadar duygusu olan adam da(beleşten teklif, kabul edeyim zihniyetinde degilse) adimi kendi atsin, atar yani.. Halen bi adim yoksa ve anlamazlari oynuyorsa, israrciligin ve yeni yollar denemenin manasi yok..Daha ne yapacaksınız ki?
Anketör olmayan bir kadın durup dururken bir satıcıya isim soruyorsa amaç bellidir, eğer sonrasında "çevre esnafın isimlerindeki harf sayısını hesaplıyorum" vs demeyecekseniz isim sormanın "sizden çok hoşlandım ve sizinle tanışmak istiyorum" anlamına geldiğini hepimiz biliyoruz.
Bu sebeple evli ya da sevgilisi olmadığından yüzde yüz emin olunmayan bir erkek karşısında -ki bırakın ilişki durumunu adını bile bilmiyorsunuz- lüzumsuz bir hareket olur bu.
Tamam işte.
O halde ilginizin farkında olmalı yani hamle yapmaması için bir sebep yok.
Tabi ilişkisi yoksa...
Ve elbette o da sizden etkilendiyse.
Ve zaten açıldığında kabul edecek kadar duygusu olan adam da(beleşten teklif, kabul edeyim zihniyetinde degilse) adimi kendi atsin, atar yani.. Halen bi adim yoksa ve anlamazlari oynuyorsa, israrciligin ve yeni yollar denemenin manasi yok..
samimi semptik bir cümle kurup önce samimi olun. sonra devamlı gide gele sohbet koyulaşır. sonra kız arkadaşın var mı ya gelirsin. yok derse bir kaç zaman sonra "hiç izin günün yok mu? " ne zaman gelsem buradasın de. mutlaka söyler. 2-3 gun sonrada bir izin gününde suraya caya kahveye gitsek mi dersin.. böylece olayı salak değilse anlararkadaşlar hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum şaşırdım kaldım ne yapacağımışimdi size ufak bişeymiş gibi her dk olan bişeymiş gibi gelebilir ama şöyle anlatıyım. ben 22 yaşındayım bu güne kadar hep tabikide karşı taraftan çıkma teklifi aldım hani elbet birilerinden hoşlandığım falan oldu ama hiç önce ben gidipte açılamadım çoğu kızlar gibi. ama şimdi oturduğum yerde bi tatlı dükkanında bi çocuk var allahımmm her gün ordan geçiyorum ara ara da tatlı alıyorum
![]()
ya ilk defa birine açılmak istedim çünkü cocuga kalırsak yandık
o daha büyük duruyo 25-26 vardır cıktıgı ettiği var mıdır bilmemek cok kötü bi durum ne ismini biliyosun ne resmi var ne sosyal medyada görebiliyorum sadece önünden geçtiğim o 10 saniye ya da bişey alçaksam 2 dakika. dükkanı ben zengin edicem yakında
şimdi sizce napıyım yani nassıl söylenir nasıl yapılır bilmiyorum acaba yine bigün tatlı alırken adın ne falan mı desem en azından negatif bi durum olursa cok alışmadan önünden geçmeyi de bırakırım diye düşünüyorum
ay cok fenayım ya yetmiyor o 2 dk görmek o yüzden bişeyler yapmam lazım
Ozeti budur..E yani.
Sağlıklı bir erkek ilgisi de varsa ışığı görünce yürür.
Yürümüyorsa ya kızı beğenmemiştir ya da ciddi bir ilişki düşünmüyordur.
Kızın en büyük adımı beğendiğini belli etmektir, son yıllardaki "ille erkekten beklememek lazım" kafası sayesinde erkeklere gün doğdu, zaten adamların çoğu megaloman bir de giriş, gelişme, sonucu da kadın halledince kendilerini Brad Pitt zannediyorlar, sıfır sorumlulukla havadan ilişki sahibi oluyorlar, hayatları her manada düzene giriyor.
Mesela konu sahibi ilgisini belli etmiş, başka ne yapayım diye konu açmış.
Kim bilir o çocuk kendi beğendiği bir kız için ne maymunluklar yapıyor ya da yaptı vaktiyle çünkü erkek istediği an harekete geçer, bırakın hoşlandığınızı belli etmeyi, yüzüne bakmasanız, oralı olmasanız da bir şeyler yapar, şansını dener, sizi taciz etmeden nazikçe, usulca vs derinden aklınıza girebilir.
Konuya dönersek, bu gerçekler olmasaydı bile çocuğun ilişkisi olma ihtimaline karşı ilginizi belli etmekten fazlasını yapmamanızı önerirdim konu sahibi...