Merhaba hanimlaar bi kac gündür konuyu acsammi acmasammi diye düsündüm ve actim. Beni bazi konularda bunaltan bi babam var. Okadar yasak konuluyor ki , dün kardesimle sakalasiyoruz sacimi sariya boyatacam ama sende boyat yoksa kardes oldugumuz anlasilmaz dedim saka oldugunu anladi tabi ama babama saka olarak oda "ablam yarin sacini sariya boyatacak" dedi ve babam ters ters bakti ve yine kapanma konusunu acti , kapanmiyorsunda sacini sariyami boyatacan sen dedi bende saka yapiyor benden sarisin olurmu dedim babam devam etti kizim kac yasina geldin artik senin kapanman lazim ayip artik basini ört dedi durdu arkadaslarinin kapali kizlarini örnek olarak anlatti ben hep baskalarinin cocuklarina özeniyorum fln dedi sonra mutfaga gitti bi kac dk sonra geri geldi ve kizim bak kapanmazsan seni istemeyede gelmezler kimse istemez seni dedi kapanirsan "aa bu kiz hanim hamincikmis" diyip istemeye gelirlermis , bende zaten istemesinler kimse gelmesin fln dedim. Ama sac boyamak konusunda ciddi ciddi uzun zaman düsünüyorum sacimi boyamayi sariya degil tabi

boyamak istiyorum ama sonra babam geliyor aklima sacimi boyasam yine "sacini boyuyorsun ama kapanmiyorsun" konusu acilacak bunaltacak beni

oje'ye gelirsek oje sürsem bunada laf yetistiriyor tirnaklarini boyuyorsun kac yasina geldin ayip fln

disariya cikiyorum desem nereye gidiyorsun kiminle gidiyorsun fazla gecikme hem baba hem abi hesap sormak zorundalar , aksam ciksam babam yasakliyor kiz basina bu saate disarimi cikiyon demeye baslar bu saat dedigimizde 8 , 9 gibi. ama abim gece 1de 2de anca gelir eve , onun basina kötü bisey gelemezmi

herhangi bi yere gezmeye gidekmi dedigimde (tatil gibi yerlere veya maca fln) kocan götürsün lafini duyuyorum

sac boyasi yasak oje yasak disari ciksam fazla gecikme , su yasak bu yasak , kocan götürsün , ev temizligini ben yapim camasirlari ben yapim yemegide ben yapim. of cok bunaltiyorlar , benmi abartiyorum bilmiyorum ki