"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

bence bekarette onun,gönülde onun,karşısındaki insanı inciltmeden,kandırmadan ayrılmak istiyorsa ayrılsın,seviyorsa uygun bir dille ağzını yoklasın ve kendisini bu şekilde kabullenen kendisininde sevdiği bir erkekle beraber olsun,günahta sevapta,vücutta onun...

Ben esimden gayet memnunun. Pek cok Turklede denedim olmadi ve en azindan yabancilarin durust oldugunu dusunuyorum bizimkiler seviyorum ayagina yatarak cok uzun sureler bile gayet iyi oyun oynayabiliyorlar.En azindan bu insanlar durust bende durustluge onem veriyorum. Bu arada Turkiyede Turklerde Amerikalilardan geri kalmiyor ki... bi aralar bana sinir gelmisti millete laf anlatmaktan evli oldugumu soyledigim halde uyardigim halde benimle arkadas olmak isteyenler, tanismak isteyenler vs haddi hesabi yoktu. Ustelik bu kadar israrci olmalarini da anlamiyorum ben asagilamiyorum ama masallah bizim Turk erkekledindeki israrciligi bilirsiniz... ben Italya-Yunanistan-Amerika -meksika-filipinler-rusya cok yerde bulundum ama inanin hic bir gittigimde yerde boyle israr gormedim. Ben deneyimlerimle kiyaslama yapiyorum ve evet bitti istemiyorum yanliz birak dedigin anda o is orda biter. Bizim erkeklerimizde bu israr nedir kavrayabilmis degilim. Inanki bende fikirlerimi ortaya koymakta serbestim. Ben kendi ulkeme dusman degilim sadece kizlarin ne kadar namuslu durustmus rolu yaparken oyle olmadiklarini her firsatta baskasinin namusunu yargilayarak kendilerini yuceltme cabasinda olduklarini, erkeklerinde masum olmadiklarini en modernim diyeninin bile sorunlarini oldugunu ve kizlari kullanma cabasinda olduklarini gordum. Kizlari kullanma cabasi her milletten insanda var ama bizimkilerin kuzu kiligina kurt gibi davranmalari uzun suren oyun anlayislari inanin oscara tas cikarir.

secimde benim secimim ben gayet dedigim gibi esimden memnunum,hic bi sorunum yok. Amerikali arkadaslarimlada hic problemim olmadi diger yabanci arkadaslarimlada , sorunum olsa yardim edecek insanlarda var etrafimda eger sizin yasaminiz farlkli olabilir...herkesin tecrubeleri farklidir nereye gidilirse gidilsin.

Son düzenleme:
Bir millet bir milletten niçin üstün olsun ki?
Her millette iyisi de vardır kötüsü de...
Avrupalılar bizden daha üstünler demek ne kadar saçmaysa biz yabancılardan üstünüz demek de o derece saçma.
Ama şu da bir gerçek ki Avrupa'nın insanına verdiği değer bize verilmiyor. O yüzden insanlar Avrupa'ya özeniyor ki çok normal bir şey. Ben de isterdim onların sahip olduğu imkanlarla doğmayı.

Bu bekaret vs.. gibi konularda da illa birileri çıkıyor. Karşı tarafı yargılıyor. Bunu da kendini iyi hissetmek için yapıyor. Kendisi bakire evlenmiş ya aksi durumdaki insanları ne kadar karalarsa kendini o kadar yüceltmiş oluyor ve iyi hissediyor.

Ben şimdi bir konu açayım erkek arkadaşımla birlikte oldum diye kimbilir kimler çıkar neler söyler bana...
Aşağılar, saldırır.. Böyle yapınca mutlu oluyorlar... Kendi bekaretlerinin değeri daha da bir artıyor...
Takılmamak lazım bırakın mutlu olsunlar...

Bu arada Turkiyede de gayet seks yapiliyor, icki iciliyor diger ulkelerde olan birsey degilki bu... En azindan yurtdisinda insanlar boyle seyleri ciddiye almiyorlar cunku sorun edilecek seyler ustunde durulacak seyler degil. Hayataarinda daha basarili olduklari, tasasiz yasadiklarida kesin. Tek dertleride icki icmek parti yapmak seks yapmak degil. Bizim ulkemizdede ayni seyler yasaniyor ama bizde ustunde cok durulurken diger ulkelerde durulmayip yasandigi gun bitip ertesi gun hayatlarina devam ediyorlar.Bence en guzelide bu.

Turkiyede cok ahlakli bir yer degilki zaten. Sizin haberiniz yok o zaman Turkiyede Swinger websitesi bile var insanlar bulusup partiler yapiyorlar hemde sayilari cok ki... biz sanki cok mu masumuz. Konuyu ben buraya getirmek istemezdim ama mesela bir tecavuz oldu diyelim Turkiyede o tecavuze ugrayan bayanin arkasinda duracak cok az insan olur ve tecavuzcude gerektigi cezayi almaz. Maalesef bu yurtdisinda olmaz. Kimse tecavuze ugramis bayanin ustune gitmez rencide etmez, ayni sekilde kazara biri hamile kalsin onada kimse sahip cikmaz. Yani insanlarin bazen ahlak diye ne kadar acimasizlastiklarini insanliktn ciktiklarina ben binlerce kez sahit oldum. Heleki dul bayanlar o konuya hic girmeyelim dul diye artik kendi arkadasina evine davet etmek istemeyen kocasini ayartir diye dusunen bayanlar az mi.. Elbet ahlak namus guzel seyler ama namus yarisi yapacagim en ahlakli benim show lari yapacagim diye baska insanlara saldirmak yargilamak dedikodusu yapmak rezalet cikartmak bizde mahsus. Iste en sevdigim sey bu yurtdisina gittiginde kimse kimse hakkinda konusmuyor ne olursa olsun herkes kendi derdinde Allah korusun basina kotu bisi gelse kimseye malzeme konusu olmadan olay kapanir.Cunku kimse ilgilenmez

Son düzenleme:
Konu dışına çıkılmış ve konu milletlere kadar gelmiş.
İncelendikten sonra gerekirse tekrar açılmak üzere konu yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…