missplayfulher firsatta neden milletimizi bu kadar asagiladigini anlamiyorum...
kendi ozune neden bu kadar sevgisizsin anlamiyorum...
bu kucumsemelerin neden anlamiyorum...
tekduze bakiyorsun ve hep genelleme yapiyorsun Turk milletine...
ben rahatsiz oluyorum bu durumdan lutfen sevgisizligini daha yumusak bir sekilde, ozunu koruyan ve seven insanlarin rahatsiz olmayacagi sekilde yaz rica ediyorum...
yanlis anlama beni, dusuncelerin hic kimseyi ilgilendirmez ben dahil, bunu asla ama asla tartismam, ama yalnizca soyledigim seye dikkat etmeni rica ediyorum senden...
akillansinlar diye peygamberlerin gonderildigi toplum demene de inanamiyorum muslumanlara...
akillamak icin gonderilmemistir bize peygamberler, basta biz olmak uzere tum dunyaya yol gosterelim, onlara dogruyu ogretelim diye...
Muslumanliktan onceki dinlere inanmaktan insanlar vazgecsinler Muslumanlik yolunda ilerlersinler diye...
bir tek bize gonderilmedi onlar...
ayrica bazi Osmanli zaferlerinin de kutsal kitabimizda yer aldigini dusunursek Turk milletinin ululugunu anlayabilirsin...
ulkemizdeki bekaret vs. kulturu yillarca degise degise bugune geldi ve maalesef yozlasti kulturlerimiz...
eskiden evlenmeden once bir kizla yatan adamin suratina tukururdu ailesi kiza ne yaptin diye ama artik babalar anneler ogullarinin sirtini sivazlar oldu...
haklisin bunlar ayri konu...
ama yine de bunu tum topluma mal edemeyiz...
emin ol bekaretinin olmamasini yuzune vurmayacak bir cok erkek cikardi karsina, yine genelleme yapiyorsun...
ben bunlari bildim gordum hatta yasadim diye soyluyorum sevgi olduktan sonra bakire olup olmamani onemsemeyecek bir cok insan var toplumumuzda...
sen bugune kadar kendi goruslerine ters insanlarla arkadaslik yaptigin hic boylelerine rast gelmedin sanirim cok ilginc...
neden sadece Turk erkegi ve Araplar diyorsun Bekarete onem veren?
dunyada suan dusunsen sayamayacagin kadar cok ulke var bir tek bu 2 Musluman ulke mi?
bizim kotu taraflarimizi biliyorsun da peki Yahudilerinkini biliyor musun mesela?
inananlarinin nasil cinsel iliski munasebetinde bulunduklarini, tuylerini almadiklarini, alanlara da niye aliyorsun diye sorduklarini hic duymadin mi ya da bazi bilgileri kitaplardan okumadin mi? bak bir tek bizde gariplikler yokmus degil mi?
mesela onlar da bekarete onem veriyor...
yani benim demek istedigim onca sacma sapan millet varken, evine gelen misafire bir bardak cay vermezken, ac susuz kalsan ya da otobus paran olmasa sokakta kalsan sana yardim edecek cikmazken, Amerikalilarin kadina sadece beden gozuyle ve hangi aksam bara giderizde cikista yataga atarim diye dusunurken, mesela kendimden ornek veriyorum evli olmama ragmen bana bir cok amerikali adam sarkarken burda Turk milletini surekli asagilamasak iyi olur diye dusunuyorum...
zira bizden beter olan, adeti gelenegi sadece partiler yapip icki icmekten ve seks yapmaktan ibaret olan milletlerden daha dusuk oldugumuzu hic ama hic sanmiyorum...
tekrar soyluyorum yanlis anlama herkesin gorusune saygim vardir fakat bazi sevgisizlikleri icimizde yasasak surekli her firsatta disa vurmasak daha iyi olabilir diye dusundum...
amacim tartisma cikarmak degil kesinlikle tartismak istemiyorum, sadece bunlari soylemek istedim okadar...