"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

Neden böyle diktirme gibi bir plan kuruyorsun arkadaşım.
Madem birşeyler yaşadın yaşadığının arkasında kale gibi dur!
Bazı şeylerle ört pas ettiğinde kendine saygın kalacak mı peki?
Diyelim ki yaptın böyle birşey ve eşinde mezara kadar anlamadı!
Peki ya vicdan!Eşin bu konuda yakanı bıraktı diyelim peki vicdanın bırakacak mı yakanı?
Böyle basit şeylerle uğraşma öc alma gibi bırak adam yoluna gitsin...

bence seni SEN oldugun icin , seni her halinle seven ve kabuleden biriyle beraber ol. seni byöle kabul etmeyen biri gercekten sevmiyor demektir

sevgiyle ne alakasi var adamin kiz istemeseide gayet normal belki ilki olmak istiyor boyle biseyle kimsenin sevgisi sorgulanamaz...kendiniz bide o adamin yerine koyun siz istemezmisiniz bi kizin ilki olmayi ve ciddi dusunuyor ve arkadasin bu durumu simdi ve ilerisi icin buyuk bi sorun diktirse bile ondan oc almaz sadece kendini kandirir bence...belki ilerde onu boyle kabul edecek elbet biri olacak ama kiz istiyorum diyen birine ne durmunu anlat nede bisey dusun en dogrusu ayrilman ve tekrar soyluyorum ikinci sahisada cok guvenme eger madem herseyinle kabul ediosa gelsin istesin ewlenin...

konuyu dolandırıp dolandırıp kız olma meselesine getirdikçe bence adamda bişeylerden şüpheleniyordur zaten, yoksa durduk yere niye "ben kız istiyorum, öyle değilsende sessizce çık hayatımdan" tarzı şeyler desin..
bilemiyorum bence şüpheleniyodur, ha yarın öbürgün siz ayrılmak için bunu söyleseniz belkide kendisi sizden ayrılmak istemeyecek, o zaman napıcaksınız
yani ben anlamadım tam olarak sizin amacınız nedir, bu erkeklerin arasında sevdiğiniz var mı?
Yoksa önceden çok sevdiğiniz kişiyle beraber olduğunuz için kimsenin sizi kabul etmiceni düşünüpte hali hazırda kim kabul ederse ona varayım düşüncesi içinde misiniz?
bana öyle geldi, baskıcı bi toplum var, bu sizi strese sokar haklısınız, çevreniz nasıl onu da bilmiyorum ama benim şahsi düşüncem şu ki;
siz bu son adama bu konu hakkında ki mahcubiyetinizi hissettirdiyseniz (ki hissettirmişsiniz yoksa HER TÜRLÜ KABULUMSUN gibi bi cümle kuramazdı, (sanki katilsinizde çok büyük bir suç işlemişsinizde)) gün gelir bunu kullanır, bu kötü bir insan old anlamına gelmez ama insanlara güven olmaz..

Acaba beyfendi bakir mi ki bakire istiyor bakirse en doğal hakkı bakire istemek hemen ayrıl yazık o bu kadar beklemiş.ama o bakir değilse sen de diktir namus iki bacak arasında değil namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen erkeğe ancak kendi bakirse saygı duyarım...yoksa onun bunun kızıyla yat kalk sonra bakire iste yok öyle paşalık

bir yanlis anlasilma oldu. ilk yorum yapan arkadasi ben yanlis anladigim icin öyle yazdim ama farkindaysan düzelttim :)

ben yorumunu duzeltilmeden onceki halini okudugumdan yorumumu yaptim yanlis anlasilmaysa sorun yok:)

dediklerinize katiliyorum ama bi duzeltme yapmak istiyorum arkadas sevgilisinin agzini ariyormus oda o yuzden sen kiz olmasan cekip giderdin gibi bi cumle kurmus... direkt ayrilsa sizin dediginz gibi dusunebilir ama bi bahane bulup ayrilirsa sorun cikacagini dusunmuorum bide aileside istemiormus ayrilmasini

bence erkeklerle kadinlarin durumu ayni degil canim bakire erkek ararsa ewde kalir cunku coook zor bence...

bu senin düsüncen saygi gösteririm.ama ben sana katilmiyrm. bu kizi gercekten seviyorsa her haliyle kabuleder, gecmisde yaptigi hatayida görmezden gelir. gercekten seviyorsa bu fedakarligi yapar. hem biz kadinlar hic erkeklerin ilk olmak istiyor muyuz? onlar erkek diye herseyi yapmakda serbestler mi?

Madamiks;
Kızlık sadece kızlık zarından ibaret değildir bana göre.
Bu bir kadının en değerli hazinesidir.
İnsanın bunu en güzel bir şekilde paylaşması gerekir.
Konu sahibi belki gereğince yaşadı diyelim bunu ama o kişiden ayrılmış.
İkinci bir beraberlik için böyle birşeyi kabul edecek birisini bulması en güzeli.
Kimse kimseye bakire olmadığını kabul ettirmek zorunda değil ki.
Bir erkeğinde evleneciği kadında bu özelliği araması kadar doğal birşey olamaz.
Kızlık parçası gidiyor evet ama nasıl gidiyor değil mi?
Sadece bir zardar ibaret değil olay..Birçok şey akabinde gelişiyor..

ya ben anlamıyorum erkekler bu kadar bakire kız diye tutturuyor peki neden bakire kızların günahına giriyorlar yoksa bu kadar bakire olmayan kız olmaz etrafta.Bu kızlar birine güvenip beraber oluyorlar o erkek kaçıyor ama iş evlenmeye gelince bakire istiyorlar...O zaman bu kızlar çıngar çıkarsın evlen benimle bozdun beni diye çocuğun ailesine söylese sahip çıkamadın mı vs hep haksız kızlar oluyor.Erkekler sütten çıkma ak kaşık kendi bakir olmayanın hakkı yok bakire istemeye.Sonuçta bir ameliyatlık olay bekaret ama dürüstlükse önce erkek dürüst olacak harama uçkur çözmeyecek..

bir erkekten ayrılmaktan için bin dereden su getirmene gerek yok ki seni sevmiyorum yapamıcam der ayrılırsın. erkeklerin çoğu böyle bir durumda gurur yapıp giderler zaten.
ha yapmayanı da vardır ama karşındaki adam hiç de öyle bir tip değil.
yeni adama gelince bana kalırsa sevgilisi olan bir kıza herşeyinle bana gel diyerek başka planlar içerisinde gibi..
ister buna sevgi ile sevişmek tanışmak kaynaşmak şefkat göstermek de
istersen kısaca ben sana özetliyim seni kullanacak.
bir erkeğe bu konu elbette söylenmeli, ama tanıyıp güvendikten sonra karşındakini iyice tarttıktan sonra söylenmeli.
hoş o zaman bile nasıl kullanabilirimin hesabını yapanlar çıkacaktır ancak sen kendini sağlama al yine de..

bizde ilk olmak isteriz bence ama herkese kismet olmuor ve herkeze cok cabuk kendini teslim etmekte dogru degil erkek ve kadinlarin durumu farkli canim gecmiste yaptigi hatayi gormezden gelir diorsun ne kadar gormezdende gelse arkadas onun karsisinda 1 0 maglup ve her zaman ezilir...

öf bazı erkekler ne kadar sacma
kendisi daha önce baskalarıyla birlikte olmus hatta bide sana anlatmıs bunları
sonrada kalkmıs ben ilk olmak isterim diyor
e sen niye baskalarıyla yattın o zaman daha önce?
aaa ama olmaz o erkek, o ne yapsa yeridir, yatacak tabi!!
Nefret ediyorum bu ayrımdan da, aşkın bile önüne koyulan o lanet zardan da!

valla diğer arkadaşların bir çoğu düşüncelerimi dile getirmiş. ben sevgiyle yapılan hiç birşeyin insana zarar vereceğine inanmıyorum. ben böyle bir durumda olsam kendimi eksik hissetmem senden bunu algıladım ve çok üzüldüm. sen bir erkekle beraber olup sonra nasıl olsa gitti deyip hesapsızca onla bunla yatıp kalksan sana dicek bir kelimem olmazdı. sevmişsin ne güzel. bi çok insan gibi görünenin yapamadığını yapmışsın tatlım aşık olmuşsun. bence kötü birşey yapmadın bunu içine bir sindir... ikincisi yeni arkadaşına da güvenme derim ben. çünkü bu halinle de kabul ederim lafı hoşuma gitmedi. demekki bunu bir eksiklik olarak görüyor ve de heran başına kakabilir. bence herşeyden önce şu bencil adamdan kurtul derim ben. ama ona sakın durumdan bahsetme inanki kötüye kullanır. ailenle aran açılır. içini rahat tut güzel günler gelicektir sana. sadece mantıklı düşün mantıklı kararlar ver.

Teşekkürler :)) aksini söylemedim bende..
Bu bir kadının en değerli hazinesidir.
İnsanın bunu en güzel bir şekilde paylaşması gerekir.
kimin ne şekilde paylaştığını nasıl bilebiliriz

bakir erkek süper bişi bence. bulduğuma emin olduğumda direkt bascam nikahı.

Teşekkürler :)) aksini söylemedim bende..
kimin ne şekilde paylaştığını nasıl bilebiliriz

Orası onu yaşayanlara mahsus ister iyi ister kötü yaşayabilir kişi..ama sonuçta yaşar.
Evleneceği insan bir başkası olunca işler değişiyor otomatikmen.
Aksi olarak algıladığım 'kızlık parçasıydı':)
Saygılar...

bugün başımın üstünde yerin var diyen yarın ayaklarının altında ezmeye kalkar...

ayrıca insanda iki cinsiyet olur kadın veya erkek ! kız bi cinsiyet değildir. bu yüzden bakire veya değil tüm hatun kişiler kadındır. çünkü kadınlığımızı bize erkekler kazandırmaz! bu yüzden kızlık verme falan gibi kelimeleri kullanmayalım. cinsel obje değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…