bence seni SEN oldugun icin , seni her halinle seven ve kabuleden biriyle beraber ol. seni byöle kabul etmeyen biri gercekten sevmiyor demektir
bir yanlis anlasilma oldu. ilk yorum yapan arkadasi ben yanlis anladigim icin öyle yazdim ama farkindaysan düzelttim :)
konuyu dolandırıp dolandırıp kız olma meselesine getirdikçe bence adamda bişeylerden şüpheleniyordur zaten, yoksa durduk yere niye "ben kız istiyorum, öyle değilsende sessizce çık hayatımdan" tarzı şeyler desin..
bilemiyorum bence şüpheleniyodur, ha yarın öbürgün siz ayrılmak için bunu söyleseniz belkide kendisi sizden ayrılmak istemeyecek, o zaman napıcaksınız
yani ben anlamadım tam olarak sizin amacınız nedir, bu erkeklerin arasında sevdiğiniz var mı?
Yoksa önceden çok sevdiğiniz kişiyle beraber olduğunuz için kimsenin sizi kabul etmiceni düşünüpte hali hazırda kim kabul ederse ona varayım düşüncesi içinde misiniz?
bana öyle geldi, baskıcı bi toplum var, bu sizi strese sokar haklısınız, çevreniz nasıl onu da bilmiyorum ama benim şahsi düşüncem şu ki;
siz bu son adama bu konu hakkında ki mahcubiyetinizi hissettirdiyseniz (ki hissettirmişsiniz yoksa HER TÜRLÜ KABULUMSUN gibi bi cümle kuramazdı, (sanki katilsinizde çok büyük bir suç işlemişsinizde)) gün gelir bunu kullanır, bu kötü bir insan old anlamına gelmez ama insanlara güven olmaz..
Acaba beyfendi bakir mi ki bakire istiyor bakirse en doğal hakkı bakire istemek hemen ayrıl yazık o bu kadar beklemiş.ama o bakir değilse sen de diktir namus iki bacak arasında değil namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen erkeğe ancak kendi bakirse saygı duyarım...yoksa onun bunun kızıyla yat kalk sonra bakire iste yok öyle paşalık
sevgiyle ne alakasi var adamin kiz istemeseide gayet normal belki ilki olmak istiyor boyle biseyle kimsenin sevgisi sorgulanamaz...kendiniz bide o adamin yerine koyun siz istemezmisiniz bi kizin ilki olmayi ve ciddi dusunuyor ve arkadasin bu durumu simdi ve ilerisi icin buyuk bi sorun diktirse bile ondan oc almaz sadece kendini kandirir bence...belki ilerde onu boyle kabul edecek elbet biri olacak ama kiz istiyorum diyen birine ne durmunu anlat nede bisey dusun en dogrusu ayrilman ve tekrar soyluyorum ikinci sahisada cok guvenme eger madem herseyinle kabul ediosa gelsin istesin ewlenin...
bu senin düsüncen saygi gösteririm.ama ben sana katilmiyrm. bu kizi gercekten seviyorsa her haliyle kabuleder, gecmisde yaptigi hatayida görmezden gelir. gercekten seviyorsa bu fedakarligi yapar. hem biz kadinlar hic erkeklerin ilk olmak istiyor muyuz? onlar erkek diye herseyi yapmakda serbestler mi?
Madamiks;
Kızlık sadece kızlık zarından ibaret değildir bana göre.
Bu bir kadının en değerli hazinesidir.
İnsanın bunu en güzel bir şekilde paylaşması gerekir.
Konu sahibi belki gereğince yaşadı diyelim bunu ama o kişiden ayrılmış.
İkinci bir beraberlik için böyle birşeyi kabul edecek birisini bulması en güzeli.
Kimse kimseye bakire olmadığını kabul ettirmek zorunda değil ki.
Bir erkeğinde evleneciği kadında bu özelliği araması kadar doğal birşey olamaz.
Kızlık parçası gidiyor evet ama nasıl gidiyor değil mi?
Sadece bir zardar ibaret değil olay..Birçok şey akabinde gelişiyor..
kimin ne şekilde paylaştığını nasıl bilebilirizBu bir kadının en değerli hazinesidir.
İnsanın bunu en güzel bir şekilde paylaşması gerekir.
bunla evlenceksen diktir. müstehak. dürüst olmak zorunda değilsin bence.
bakir erkek süper bişi bence. Bulduğuma emin olduğumda direkt bascam nikahı.
Teşekkürler :)) aksini söylemedim bende..
kimin ne şekilde paylaştığını nasıl bilebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?