ewde kaldın sekerım sımdıden hayırlı olsun:)
Bence sudan bir sebep bul ve ayrıl!
Yapmış olduğun diktirme planı çok saçma olur ve dürüstlük adına insanda birşey bırakmaz.
Senin dürüst olman bakire olmamandan çok daha güzeldir.
Evlenecek olan sensin ailen değil.Kendi kararlarını kendin ver derim.
Ayrıca öc almak nedir?
Ortada öc alacak birşey var mı?
Çocuğun kişisel tercihi bu diye öc almak neden?
hakkatten öç almak nedir yaaa???
benim de erkek kardeşim var ve kessinlikleeeeeee KIZ oOLMAYAN biriyle evlenmesini istemezdim..
sen neyin öcünden bahsediyorsun, asıl o senden öc almalı bunca zaman doğruları gizledin, adamı oyaladın diye..:88:
Orası onu yaşayanlara mahsus ister iyi ister kötü yaşayabilir kişi..ama sonuçta yaşar.
Evleneceği insan bir başkası olunca işler değişiyor otomatikmen.
Aksi olarak algıladığım 'kızlık parçasıydı':)
Saygılar...
benim de erkek kardeşim var ve kessinlikleeeeeee KIZ oOLMAYAN biriyle evlenmesini istemezdim..
sen neyin öcünden bahsediyorsun, asıl o senden öc almalı bunca zaman doğruları gizledin, adamı oyaladın diye..:88:
evet kaldım zaten çoktan. bari mantıklı bi sebebimiz olsun dimi
Tatlım ben "namusun bir zara bağlanmaması"vurgusunu yaptım ve yanında bir çok şeyi,kızlık parçası falan demedim,dememde..insanlar bu zar yüzünden hayatlarını karartıyorlar,onları kandırıp,hayatlarını karartan erkekler için..bilmem anlatabildim mi.
Konu sahibi arkadaşda kendini harab etmesin,kendinden emin dik dursun o erkeklerin karşısında,destek olalım değilmi
o adam neden "kirlettiği" kızlardan biriyle evlenmiyor peki? neden gidip elindeki "kirle" tertemiz insanların hayallerine pusu kuruyor onu söylesenize bana. ne hakkı var bu adamın bakire kızla evlenmeye. her türlü haltı yiyip, üstüne pişkin pişkin anlatıp bir de bakireyle evlenicem diyor. bu adama mı yapıyosunuz bu mağdur edebiyatını?
Üzgünüm ama sizin bu adamdan öç almaya ne hakkınız var?Başka biriyle bir birliktelik yaşamış olabilirsiniz.Kimse sizi yargılayamaz ama bakire bir kızla evlenmek isteyen bir adama hiçbirimiz kızamayız.Nasıl siz biriyle birlikte oluyorsanız ve bu sizin seçiminizse onun seçiminede saygı duymak zorundasınızşu an yakın bır akrabamla beraberim 8 aydır.. ona bu durumu hiç anlatamadım..
fikrini öğrenmek amaçlı her soruşumda kız olmayan birisiyle birlikte olamayacağını böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini söylüyor.. en son " sen kız olmasaydın sessizce çekip giderdin sonuçta benim kız istediğimi biliyorsun" dedi. bir sey diyemedım ne diyebılırım kı...
onun bu düşünceleri her geçen gün beynimi kemirdi ve davranışım ses tonum soğuklaşmaya başladı ona karşı.. sonra diktireyim dedım..o kabul etmezse beni bu şekilde öc alacaktım ondan..
o adam neden "kirlettiği" kızlardan biriyle evlenmiyor peki? neden gidip elindeki "kirle" tertemiz insanların hayallerine pusu kuruyor onu söylesenize bana. ne hakkı var bu adamın bakire kızla evlenmeye. her türlü haltı yiyip, üstüne pişkin pişkin anlatıp bir de bakireyle evlenicem diyor. bu adama mı yapıyosunuz bu mağdur edebiyatını?
decembere sormuslar neden ewde kaldin?oda demiski bakire erkek bulamadigim icin:)) ozlu soz
yaaa arkadaşlar komik olmayın lütfen.. o adamın bakir olup olmadığını nerden biliyorsunuz? erkek olunca illa ki o işi yapmak mı gerekiyor? sizin çevrenizdeki tüm erkekler demek ki tarif ettiğiniz gibi ki hepsini aynı kategoride görüp bilip bilmeden damgalıyorsunuz.. Hey Allah'ım yaaa... sanki de erkek olunca illa ki o işi yapmak gerekiyor..
akrabalığınızın derecesini bilmiyorum ama "yakın" demişsiniz dayı çocuğu, hala çocuğu, teyze çocuğu vs. vs. ile evlenmek zaten dinimizce bize haram kılınmıştır. ayrılmanız en doğrusu bence !!!
ve evlendiniz diyelim çocuklarınızın sakat olma yüzdesi de çok çok çok fazla. ben ne diyorum sen ne diyosun diyebilirsiniz ama ben bu açıdan bakmanızı da tavsiye ederim bir çocuğun sakat olma ihtimalini bile bile biriyle evlenmek vahşettir bence. ailenize bunları söylerseniz belki daha anlayışlı olurlar. neyse sizin sorduğunuza gelince kesinlikle ayrılmalısınız bence. zamanında sevmiş sevilmiş ve bi şeyler yaşamışsınız kimse bunun için yargılayamaz sizi ama o kişi yargılamaya hazır bence uzak durun ondan. hem yakın akrabanız olması sebebiyle tüm akrabalarınız bu olayları duyabilir kendinizi anlatıpta zora sokmayın bence. sizi olduğunuz gibi kabul eden bir insan varmış hem sizde ona karşı bir şeyler hissediyorsanız ne mutlu size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?