"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

her sevgilim yatsın ama karım bakire olsun kafasındaki adamlar bunlar...
ikiyüzlü hepsi bence istediği şey doğal karşılayabileceğim bişey değil
bu kızda bi insan bu kızın da duyguları var zamanında birine güvenmiş ama olmamış kimbilir ne kadar isterdi o da onunla evlenmeyi ama olmamış. şimdi bu kızın eski sevgilisi yeni bi kız arkadaş bulduğunda o kız "ben bakir erkek isterim" diyor mu sizce?

hakkatten öç almak nedir yaaa???
benim de erkek kardeşim var ve kessinlikleeeeeee KIZ oOLMAYAN biriyle evlenmesini istemezdim..
sen neyin öcünden bahsediyorsun, asıl o senden öc almalı bunca zaman doğruları gizledin, adamı oyaladın diye..
:88:

Son düzenleme:

İşte budur...

Tatlım ben "namusun bir zara bağlanmaması"vurgusunu yaptım ve yanında bir çok şeyi,kızlık parçası falan demedim,dememde..insanlar bu zar yüzünden hayatlarını karartıyorlar,onları kandırıp,hayatlarını karartan erkekler için..bilmem anlatabildim mi.
Konu sahibi arkadaşda kendini harab etmesin,kendinden emin dik dursun o erkeklerin karşısında,destek olalım değilmi

Öncelikle "herşeyınle bana gel başımın üzerinde yerin var yeni bir hayat kuralım" diyen erkekten laf kalabalığı değil, icraat görmen lazım.. Sırf bu sözü söyledi diye tası tarağı toplayıp kalbinin kapılarını ona sonuna kadar açarsan yanılan sen olabilirsin...

Akrabana gelince; evet kendisi bakire birini isteyebilir bu O`nun hayat görüşüne göre saygı duyulması gereken bir durum. Ve sen O`nun bu hayat görüşüne uymuyorsun.. Ne ona dürüst davranıp bu özel durumunu anlat, ne de senin olan bu hayatı ailenin baskısıyla kendine zehir et.. Gözünü karart, tüm eleştirileri göğüsle ve bitir...

buyuk konusmak gibi olmasin hic kimse hic birseyi yapmaya mecbur degil bi hatadir yapmis ama biseyleri yaparken gelecekte nelere mal olacagini dusunup goze alarak yapilmali

Bacaklarının arasını değil seni kabul edecek sevecek birini bulursun elbet tatlım herkes böyle düşünmüyor inan ayrıl gitsin değer yükledikleri şeyleri almalarını bilirler ama dedikleriyle yaptıkları aynı olsa ölsemde gam yemem ha diycem tamam kendileri gibi biri arıyorlar ama yok değmez ayrıl gitsin.

o adam neden "kirlettiği" kızlardan biriyle evlenmiyor peki? neden gidip elindeki "kirle" tertemiz insanların hayallerine pusu kuruyor onu söylesenize bana. ne hakkı var bu adamın bakire kızla evlenmeye. her türlü haltı yiyip, üstüne pişkin pişkin anlatıp bir de bakireyle evlenicem diyor. bu adama mı yapıyosunuz bu mağdur edebiyatını?

Tabiki madamiks kesinlikle katılıyorum ama bazı bayanlar bunu düşünmeden yaşayabiliyor.
Bir gün onla bir gün bunla sevmeden aşık olmadan sırf vakit geçirmek için..
Bu şekilde olan bayanlar için ben o kızlık zarı önemli demek istedim.
'parçası'kısmını yanlış yazmışım 'zarı'olacaktı..pardon.
Şimdi düşüncesizce bakireliğini paylaşan bir kadının alacağı erkeğinde
kadına kızlık sormaya hakkı var sanırım.
Bu mesaj konu sahibinin belki dışında belki değil ben genel anlamda yazdım yanlış anlaşılmasın.

kirletti dedgin kizlar kendi istekleriyle kirleniyorlar...coguda belki bu arkadasin durumundan kendini teslim ediyor...dedigim gibi biseyleri yaparken nelere mal olacagini dusunmek lazim kimseye guven olmaz...butun erkeklerde ayni bakire erkek die birsey yok...

Üzgünüm ama sizin bu adamdan öç almaya ne hakkınız var?Başka biriyle bir birliktelik yaşamış olabilirsiniz.Kimse sizi yargılayamaz ama bakire bir kızla evlenmek isteyen bir adama hiçbirimiz kızamayız.Nasıl siz biriyle birlikte oluyorsanız ve bu sizin seçiminizse onun seçiminede saygı duymak zorundasınız
Ve ikinci konu ki ben bu konuya daha da sinirleniyorum bir şey yaşıyorsanız bu her ne olursa olsun arkasında duracaksınız.Bir birliktelik yaşayıp sonrada yaşamamış gibi gidip kızlık zarı diktirmek çok büyük ahlaksızlık.Kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.Tekrar söylüyorum bu sizin hayatınız ,sizin seçiminiz kimse sizi yargılayamaz ama sizde kimseyi kandıramazsınız.

yaaa arkadaşlar komik olmayın lütfen.. o adamın bakir olup olmadığını nerden biliyorsunuz? erkek olunca illa ki o işi yapmak mı gerekiyor? sizin çevrenizdeki tüm erkekler demek ki tarif ettiğiniz gibi ki hepsini aynı kategoride görüp bilip bilmeden damgalıyorsunuz.. Hey Allah'ım yaaa... sanki de erkek olunca illa ki o işi yapmak gerekiyor..

akrabalığınızın derecesini bilmiyorum ama "yakın" demişsiniz dayı çocuğu, hala çocuğu, teyze çocuğu vs. vs. ile evlenmek zaten dinimizce bize haram kılınmıştır. ayrılmanız en doğrusu bence !!!
ve evlendiniz diyelim çocuklarınızın sakat olma yüzdesi de çok çok çok fazla. ben ne diyorum sen ne diyosun diyebilirsiniz ama ben bu açıdan bakmanızı da tavsiye ederim bir çocuğun sakat olma ihtimalini bile bile biriyle evlenmek vahşettir bence. ailenize bunları söylerseniz belki daha anlayışlı olurlar. neyse sizin sorduğunuza gelince kesinlikle ayrılmalısınız bence. zamanında sevmiş sevilmiş ve bi şeyler yaşamışsınız kimse bunun için yargılayamaz sizi ama o kişi yargılamaya hazır bence uzak durun ondan. hem yakın akrabanız olması sebebiyle tüm akrabalarınız bu olayları duyabilir kendinizi anlatıpta zora sokmayın bence. sizi olduğunuz gibi kabul eden bir insan varmış hem sizde ona karşı bir şeyler hissediyorsanız ne mutlu size..

decembere sormuslar neden ewde kaldin?oda demiski bakire erkek bulamadigim icin:)) ozlu soz

bakire değil bakir cağnım.

bi de bişi var. seneler önce hiç izlemediğim halde kurtlar vadisinin bi yerine denk gelip bi 5 dakkasını izlemiştim. orda genç bi adam yaşlı bi adama dert yanıyodu, "biz niye ulvi aşklara düşmüyoruz, niye o aşkın oklarına denk gelmiyoruz" diye. yaşlı adam da demişti ki

"senin sevdiğin bi kız var mıdır?"
"var, şu şu"
"sen o kızı nerde gördün"
"çarşıda"
"sen çarşıda gezmeseydin o kızı görürmüydün"
"görmezdim"
"işte o aşkların okuna denk gelmek için, oralarda gezinmek lazım" dedi yaşlı adam en son.

valla rahat 5 sene falan olmuştur izleyeli, ağzım bi karış düştüydü. sonradan öğrendim ki rahmetli ömer lütfü mete'nin icraatıymış senaryonun bu kısmı.

velhasıl, ne diyorduk, bişey arıyosan, o aradığın şeyin civarında dolanacaksın. çaba varsa, mevlanı da bulursun belanı da. inanıyorum bulacam :)

edit: bunun sebebi de kendim gibisini hakettiğime inanmamdır efendiler. yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
ayrıca aklım almıyo ya bir insan birini sevip sevmemeyi nasıl o zara göre karar verebiliyo. çok garip çok. zarın varsa seviyorum kabulümsün, zarın yoksa sevmiyorum kabulüm değil. :S

bakire kalıpta neler neler yaşayanlar yok mu ?! eğer biri gidip kardeşime arkadaşım ben birini sevdim güvendim ve istedim bizde beraber olduk ama olmadı vs ayrıldık şu an bakire değilim ama seni evlencek kadar sevdiğime inanıyorum diye dürüstce gelse ben bu hatuna inanırım abi bi kere dürüst ya ötesi varmı yalansız!

Bilip bilmeden?
Evet erkek olunca illaki o işi yapmış olması gerekiyor..
siz bilmiyormuydunuz?
Malesef öyle

bi tarafınızdan haram uydurmayın abla. peygamber sav kendisi halasının kızıyla evlenmişti.(zeynep binti cahş) kuzen evliliği tavsiye edilmemekle beraber yasak değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…