- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Ben küçükken alınan bütün oyuncakları parçalarmışım kuzeniminkiler dahil. Acaba içinde ne var nasıl çalışıyor vs diye bakarmışım sanki o yaşta anlıcam ya. Ilk masaüstü bilgisayarımı perte çıkana kadar bozdum yaptım söktüm her şekle soktum daha ortaokulda çözdüm işi. Evdeki tüm tamir işlerini ben yaparım neredeyse.
Sonuç olarak mühendisim evet ama uzun zamandır görsel işler daha çok ilgimi çekiyor. Boyama çizme vs gibi. Yaratıcılığım pek yok o ayrı.
8 yaşındaki minigimin herşeye el atmasında yardımcı oluyorum. Puzzlelar legolar vs. Beraber seramik hamuru ile deniz kızları yapmıştık. Dikiş dikmeye teşvik etmeye çalışıyorum bu sıralar. Oda benim aksime çok yaratıcı.
Ben küçükken alınan bütün oyuncakları parçalarmışım kuzeniminkiler dahil. Acaba içinde ne var nasıl çalışıyor vs diye bakarmışım sanki o yaşta anlıcam ya. Ilk masaüstü bilgisayarımı perte çıkana kadar bozdum yaptım söktüm her şekle soktum daha ortaokulda çözdüm işi. Evdeki tüm tamir işlerini ben yaparım neredeyse.
Sonuç olarak mühendisim evet ama uzun zamandır görsel işler daha çok ilgimi çekiyor. Boyama çizme vs gibi. Yaratıcılığım pek yok o ayrı.
8 yaşındaki minigimin herşeye el atmasında yardımcı oluyorum. Puzzlelar legolar vs. Beraber seramik hamuru ile deniz kızları yapmıştık. Dikiş dikmeye teşvik etmeye çalışıyorum bu sıralar. Oda benim aksime çok yaratıcı.
Evet olabilir bi yerde aaaa yeter diyiveriyosun bana çok oluyor bu siralar:) Abartmamak lazım birde zorla bişeye yönlendirmemek lazım.Ben ve küçük kardeşim okuldan gelir gelmez lskambil ve kızma biraber ve monopoli oynardık artık şimdi hiçbir oyuna iştirak etmiyorum sanal dahi olsa bir bıkkınlık var , satlercede oyun oynayanları hiç anlamıyorum , ama sanırım bu oyun sayesinde beyin dahi iyi işliyor hepte iyi not alırdık , ama oyun oynayalım diyene oynamam diyorum , çocukken neyi çok abartıysan ondan bıkkınlık geliyor sanırım,
Evet olabilir bi yerde aaaa yeter diyiveriyosun bana çok oluyor bu siralar:) Abartmamak lazım birde zorla bişeye yönlendirmemek lazım.
Teşekkürler tatlım. . İnşallah çocuklarımız en az bizim eğitim seviyemide olurlar. Çünkü yeni nesil herşeyiyle farklı bilemiyorum..Kızlar illa bilim adamı mühendis vs seğil ki zihin açıcı eğitsel oyuncaklar aklımızı iyi kullanmayı çok yönlü düşünmeyi sağlıyor
sephoraaa mühendis olamamışsın ama bir yazı okumuştum espri yeteneği gelişmiş insanlar çok zeki insanlardır diye huysuz bu senin için de geçerli demek istediğimi anladınız sanırım
ben de çok oyuncak oynamadım öyle aktivite filan da yapamadım çocukluğumda ama imkanlarım olsaydı şu an daha iyi yerlerde olabilirdim
yurtdışında çok iyi imkanlara sahiptim yedi yaşında iken tr yegeldik sonra yasadıklarım adaptasuon sürecim kötü günler geçirdik vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?