Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hamiş anne adayları bu sene erkek senesi oldugunu soyluyorlar boyle bisey var mi acaba cevremdede digum yapanlarin cogu erkek bebek sahibi oldular bu durumda 2017 kız senesi mi olacak cok istiyorum bir kız cocugum olmasini
Evet benimde.her duyduğum erkek masaallah . Çin takvimi var bircok insan onu da göz önünde bulunduruyor. Gerçeklik payı nekadar bilemem Allahın takdiri tabiki ama gördüğüm kadarıyla tutan çok. Zaten %50 ihtimal var tutması muhtemel
Merhaba hamiş anne adayları bu sene erkek senesi oldugunu soyluyorlar boyle bisey var mi acaba cevremdede digum yapanlarin cogu erkek bebek sahibi oldular bu durumda 2017 kız senesi mi olacak cok istiyorum bir kız cocugum olmasini
Bu dönemde çevremde kime sorsam çoğunlukla erkek bebekleri olacak ben de dahil. Ama bu demek değil ki kız bebek yok. Allah neyi nasip ederse o oluyor. 2017 kız senesi ben de kız istiyorum diye düşünme canım erkek senesinde kızı olanda çok :)
Ben böyle birşeye inanmıyorum.
Herkes 2016 senesi kız senesi dedi bana mesela (çevremdekiler) ve etrafımda olan bir çok kadın kız çocuk doğurdu, fakat ben erkek bekliyorum... Bana yakın hamilelikleri olan bir çok kişi de erkek bekliyor.
Bence kız senesi, erkek senesi diye birşey yok.
Rabbim ne nasip ediyorsa o oluyor.
O yüzden Allah sağlıklı, eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde evlatlar nasib etsin.
Varsın kız olsun, varsın erkek olsun, ne fark eder...
benim çevremdekilerin hem kızı oluyo hem oğlu olanda var :) ocakda 2 erkek 1 kız olacak arkadaşlarım hepsi
eylül ve ekim ayında 3 kız 3 erkek oldu bunlar çevremdekiler :) eşit gidiyo :)
Evet benimde.her duyduğum erkek masaallah . Çin takvimi var bircok insan onu da göz önünde bulunduruyor. Gerçeklik payı nekadar bilemem Allahın takdiri tabiki ama gördüğüm kadarıyla tutan çok. Zaten %50 ihtimal var tutması muhtemel
Yani direk.kendi yasina bakmiyorsun hesaplama.araci da var ama aciklamasinda oyle yaziyor. Dogum gunun marttan sonraysa senin. Yasina 1 ekleyip bakiyosun. Mesela ben 32 yasindayim.nisan dogumluyum ama cin takvimine gore 33 yasindayim. 33 e bakip bu ayla kesitiriyosun.