kız senesi mi erkek senesi mi?

hayaller dualara emanet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
49
24
38
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:Merhaba hamiş anne adayları bu sene erkek senesi oldugunu soyluyorlar boyle bisey var mi acaba cevremdede digum yapanlarin cogu erkek bebek sahibi oldular bu durumda 2017 kız senesi mi olacak cok istiyorum bir kız cocugum olmasini

Evet benimde.her duyduğum erkek masaallah :halay:. Çin takvimi var bircok insan onu da göz önünde bulunduruyor. Gerçeklik payı nekadar bilemem Allahın takdiri tabiki ama gördüğüm kadarıyla tutan çok. Zaten %50 ihtimal var tutması muhtemel :KK46:

:anneadayı::anneadayı::anneadayı:Merhaba hamiş anne adayları bu sene erkek senesi oldugunu soyluyorlar boyle bisey var mi acaba cevremdede digum yapanlarin cogu erkek bebek sahibi oldular bu durumda 2017 kız senesi mi olacak cok istiyorum bir kız cocugum olmasini
bence ikiz senesi :)))

Öyle bir şey yok. Olsa da bana denk gelmedi sanırım bilmiyorum. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

bende 2017 annesi olcam inşallah kız senesi diyorlar cinsiyetimiz belli değil henüz ama kız gibi yüksek ihtimal

Bu dönemde çevremde kime sorsam çoğunlukla erkek bebekleri olacak ben de dahil. Ama bu demek değil ki kız bebek yok. Allah neyi nasip ederse o oluyor. 2017 kız senesi ben de kız istiyorum diye düşünme canım erkek senesinde kızı olanda çok :)

Ben böyle birşeye inanmıyorum.
Herkes 2016 senesi kız senesi dedi bana mesela (çevremdekiler) ve etrafımda olan bir çok kadın kız çocuk doğurdu, fakat ben erkek bekliyorum... Bana yakın hamilelikleri olan bir çok kişi de erkek bekliyor.

Bence kız senesi, erkek senesi diye birşey yok.
Rabbim ne nasip ediyorsa o oluyor.
O yüzden Allah sağlıklı, eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde evlatlar nasib etsin.
Varsın kız olsun, varsın erkek olsun, ne fark eder...

:halay:marttan sonra.dogduysan yaşına 1 ekleyip hamile kaldığın ayla burdan bakabilirsin :)

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 876
benim çevremdekilerin hem kızı oluyo hem oğlu olanda var :) ocakda 2 erkek 1 kız olacak arkadaşlarım hepsi
eylül ve ekim ayında 3 kız 3 erkek oldu bunlar çevremdekiler :) eşit gidiyo :)

Evet benimde.her duyduğum erkek masaallah :halay:. Çin takvimi var bircok insan onu da göz önünde bulunduruyor. Gerçeklik payı nekadar bilemem Allahın takdiri tabiki ama gördüğüm kadarıyla tutan çok. Zaten %50 ihtimal var tutması muhtemel :KK46:
Çin takvimi bende tutmadı hatta herkes her şey erkek demesine rağmen kızım oluyor :)

Çin takvimi benimkinde de tutmadı.Kız gözüküyor ama benim oğluşum olacak.Ve 2017 senesi genellikle erkek ile sonuçlanıyor gibi şimdilik.

Back
X