- 11 Ocak 2023
- 72
- 22
- 8
- 23
- Konu Sahibi redhairgirl
-
Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Evet ona ben de pişman oldum keşke sevgilime belli etmeseydim yaSanırım benim de pek hoşuma gitmezdi böyle bir durum ama olay çıkarıp da sevgilime böyle tepki vermezdim eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak gerek. Ama bazı insanlar böyle gereksiz jestler yapmayı seviyor umursamayın. İlerisi için de kızın tepkilerini ölçün
Evet sevgilisine de şaşırdım hiç garipsememiş sen niye benim arkadaşıma tatlı gönderiyorsun diyeBence çok saçma .
kızın sevgilisi de bişey dememiş
Yani bende rahatsız olurdum ne yalan söyliym.
Dur tekrardan bir düşüneyim ?
Yok yok çok saçma
Ben 20 yaşındayım sevgilim arkadaşı kız falan 27 yaşındalararkadaş çevrenizi değiştirin. bu kadar tatlı, kek börek yapma 20 yaş arkadaş grubu için tuhaf
Erkek arkadaşınızın ne kabahati var bu durumda? Fazla tepki göstermişsiniz bence. Kızın yaptığı biraz gereksiz olmuş ama şüphe edecek bir durum da yok bence.
Kızın sevgilisi de götürmüşne alaka niye yaptın dememiş hiç
o daha da tuhaf.Ben 20 yaşındayım sevgilim arkadaşı kız falan 27 yaşındalar
Sen niye tanışmaya gitmedin yani neden o gün beraber ddeğildiniz?Ben 20 yaşındayım sevgilim arkadaşı kız falan 27 yaşındalar
Ben o sırada başka bir şehirdeydim ailemin yanındaSen niye tanışmaya gitmedin yani neden o gün beraber ddeğildiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?