Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

Kız biraz sinsi ve tehlikeli geldi bana ben olsam bende çok sinirlenirdim. Erkek arkadaşa parlamaya ilk etapta gerek yok ama siz bu kızı takipte kalın derim

20 yaşlarında bir grup, yıl kaç 1985 mi?

Bence yaptığı çok saçma ve bende olsam altında bir art niyet ararım. Hayır kızın sevgilisi de nasıl ne alaka hayırdır diye sormuyor. Ohooooo ben dedektif gibi araştırmaya girmiştim bile şimdiye kadar He gözünde kızın üstünde olsun bence.

İçime kurt düştü şimdi ya ama o kadarını yapmaz diye düşünüyorum sevgilimin
Bak arkadaşım sana mantıklı geliyor mu? Bir adamla flört ediyorsun,karşılıklı ilginin en yoğun olduğu dönem yani adam seni başka bir arkadaşı ile tanıştırıyor, sende flört ettiğin adamı bırakıp, hatta adamın sevgilisi olduğunu bildiğin halde o adama tatlı yapıyor ve flört ettiğin adamla gönderiyorsun. Aynı şeyi sana yaptığını düşün kız arkadaşının flört ettiği yeni tanıştığın çocuk sana buna benzer bir jest yapsa kız arkadaşın ya da sen ne düşünürsün?

bende böyle düşündüm.
özellikle konu sahibesinin sevgilisi için yapıp göndermemiştir. öyle olsa kızın kendi sevgilisi hayırdır derdi zaten.

Belki o tatlıyı yaptılar arkadaşın da seviyorum demişti götür dedi. Aksi halde çok saçma sırf yanlış anlaşılmamak için böyle bir şey yapmam

Başka kız olmadığına eminim ya sevgilimin o konuda yalan söyleceğini sanmıyorum ama bilemiyorum tabii
O kadar emin olma yine de sen.
Bana inandırıcı gelmedi olaylar. Şöyle düşün sevgilinle illa ki bir araya gelecektin ve beraber görüşebilirdiniz. Aceleleri neymiş . Hangi erkek yeni tanıştığı bir kızı erkek arkadaşıyla tanıştırır ki ? Bir kaç istisna vardır belki. Sevgiliniz istisnalardan biriyse bilemem orasını .

Ne olabilir ki yani en fazla?

Olay şöyle de gelişmiş olabilir. Belki kız tatlı meselesi açıldığı zaman "bende o tatlıyı çok güzel yaparım hatta yaptığımda size de gönderirim falanda demiş olabilir. Ya da hepsinin ortak sevdiği tatlıda olabilir. Kız sevgilisine yaparken arkadaşınıza da ayırmıştır. Bu arada merak ettim hangi tatlı

İyi niyetli olma ihtimali daha yüksek geldi bana sadece kendi sevgilisi ile gönderdiği için. Hani kendisi başbaşa görüşüp falan verse mutlaka altında bir şey arardım ama kendi aralarında konuşurken iki sevgili x'e tatlı mı yapsak falan demiş olabilirler. Sonrada sevgilinizin arkadaşı getirmiş sonuçta kız kendi gelmemiş anladığım kadarı ile.

Ben de olsam ben de sinirlenirdim. Öyle bir zamandayiz ki hiç kimseye güven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…