Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

Hayır kızın ilk defa görüştüğü bir erkeğin sevdiği tatlıyı yapıp göndermesi ayrı abuk, bunu güya flört ettiği adam aracılığı ile yapması ayrı. Ben flörtünün başka bir erkek için yaptığı tatlıyı ona getiren sevgilinizin erkek arkadaşına daha çok güldüm. Bir insan kendini daha gülünç duruma düşüremezdi sanırım. Türkiye'de yaşamasak kız gereksis kibarlık yapmış derdim. Ama burada bile koca koca üniversite mezunu iş güç sahibi kadınların, her yüzüne gülüp kibar davranan erkeği aklınca tavlamak için yemek yapıp yedirme çabalarını okuyunca kızın yaptığı pek masum gelmedi. Ancak yapacak birşey yok. Bundan sonraki davranışlarına göre yol alırsınız artık.

Ay evet o çocuğa da ayrı şaşırdım zaten

Ben o sırada başka bir şehirdeydim ailemin yanında
Gelmeni bekleyebilirlerdi.
Yani ne bileyim kızın başka bir arkadaşının da o ortamda olmadığına eminmisin?
Ay erkekler genelde gel seni sevgilimle tanıştırayım demez de, gel 4lü oturalım der çünkü . Fesat düşünüyorum şu an

Benim sevgilime sevdiği tatlıyı yapıcak vay haline. Bunun yanlış anlaşılması yoktur. Sevgilin umarım o tatlıyı yememiştir. Sevgilisi varken senin erkek arkadaşına hangi sıfatla tatlı yapıyor

Olay şöyle olmuş olabilir mi, o gün o tatlıdan konu açılmıştır. Kızın sevgilisi dahil herkes tatlıyi övmüştür. Kız da fazla fazla yapıp sevgilisine yedirip kalanını da (ya da özel olarak ayırdığı bir kap tatlıyı da) 'bunu ahmede verirsin' demiştir
Eğer olay boyleyse bunda bir şey yok bence. Gayet herkesin basina gelebilecek bir olay. Bir keresinde benim arada takildigim çocuk ve onun yakın arkadaşıyla bir spor etkinliğine gitmiştim,çocukla orada tanışmıştım. Çıkışta gerçekten hepimizin çok sevdiği yöresel bir tatlı adı gördük,koşa koşa girdik , ama adam artık yapmıyormus. Hepimizin canı çektiği için ben 'haftayaki etkinlikte yaparim' dedim, ama hava şartlarından gitmedik..benim çocuk da geldi, yedi, kalan kısmı da ayri bir kapta arkadaşına götürdü.
Takildigim bebenin arkadaşı benim umrum olan bir insan bile değil acikcasi, kendim de canım çektiği için ve konuştuğum insanlari doyurmayi sevdiğim için yaptım, o da nasiplendiama o çocuğun sevgilisi 'bu kız niye sevgilime tatlı göndermiş, ne haddine' falan deseydi yanlış bir çıkarım yapmış olurdu

Ay aşırı saçma ben Suan erkek arkadaşımın , arkadaşına ne mana tatlı yapcam?
Hani ikisi yan yanadır kendi sevgilisine tek götürmek yerine ikinize yaptım buyrun dese ok.
Hiçte samimi gelmedi.
Benim hoşuma gitmez

Başka kız olmadığına eminim ya sevgilimin o konuda yalan söyleceğini sanmıyorum ama bilemiyorum tabii

Burada ya o kız sevgilinizin arkadaşını flört olarak görmüyor ve normal arkadaş olarak görüyor ve sevgilinizle tanışınca kız onu gözüne kestirdi yürüyor ya da bu hikayede bu tatlıyı yapan ve o buluşmada olan başka bir dördüncü bir kız daha vardı bana kalırsa.

arkadaş çevrenizi değiştirin. bu kadar tatlı, kek börek yapma 20 yaş arkadaş grubu için tuhaf
Hiç kendi kuşağıma laf attırmam.Zaten aklım alınır biri benden bir kek yap derse diye.
Bu kuşakla değil de anaç olup olmamayla veya görgüyle ilgili.Bunu normal zannediyor olabilir.Kendini kabul ettirmeye de çalışıyor olabilir.El iyisidir ki hiç sevmem.Veya konu sahibinin sevgilisini beğenmiş olabilir.Yaranmaya çalışıyor olabilir.

İçime kurt düştü şimdi ya ama o kadarını yapmaz diye düşünüyorum sevgilimin

Ay çok güldüm,yapmışsa yapmış takılmayın,kızla tanışırsanız teşekkür edin bir daha sefer biraz fazla yap ki ben de tadına bakayım deyiverin yahu politik olun

bana 20-27 yaş arası bir arkadaş grubunda bir kere tanıstığı kişiye kek yapıp getirme olayı aşırı garip geldi. 45 + komsuculuk da hadi olur da o yaşta tuhaf bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…