- 3 Şubat 2018
- 25.755
- 110.823
- 598
- Konu Sahibi redhairgirl
-
Ay evet o çocuğa da ayrı şaşırdım zatenHayır kızın ilk defa görüştüğü bir erkeğin sevdiği tatlıyı yapıp göndermesi ayrı abuk, bunu güya flört ettiği adam aracılığı ile yapması ayrı. Ben flörtünün başka bir erkek için yaptığı tatlıyı ona getiren sevgilinizin erkek arkadaşına daha çok güldüm. Bir insan kendini daha gülünç duruma düşüremezdi sanırım. Türkiye'de yaşamasak kız gereksis kibarlık yapmış derdim. Ama burada bile koca koca üniversite mezunu iş güç sahibi kadınların, her yüzüne gülüp kibar davranan erkeği aklınca tavlamak için yemek yapıp yedirme çabalarını okuyunca kızın yaptığı pek masum gelmedi. Ancak yapacak birşey yok. Bundan sonraki davranışlarına göre yol alırsınız artık.
Kankaya kendini sevdirerek yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor da lisede kaldı bu taktiklerSaçma buldum.
Gelmeni bekleyebilirlerdi.Ben o sırada başka bir şehirdeydim ailemin yanında
Benim sevgilime sevdiği tatlıyı yapıcakHerkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Bence bu hikayede eksik bir durum var. Erkek arkadaşınız bunu size neden anlattı mesela?Ay evet o çocuğa da ayrı şaşırdım zaten
Napıyosun demiştim foto attı tatlı yiyorum diye ordan açıldı konuBence bu hikayede eksik bir durum var. Erkek arkadaşınız bunu size neden anlattı mesela?
Başka kız olmadığına eminim ya sevgilimin o konuda yalan söyleceğini sanmıyorum ama bilemiyorum tabiiGelmeni bekleyebilirlerdi.
Yani ne bileyim kızın başka bir arkadaşının da o ortamda olmadığına eminmisin?
Ay erkekler genelde gel seni sevgilimle tanıştırayım demez de, gel 4lü oturalım der çünkü . Fesat düşünüyorum şu an
Hiç kendi kuşağıma laf attırmam.arkadaş çevrenizi değiştirin. bu kadar tatlı, kek börek yapma 20 yaş arkadaş grubu için tuhaf
İçime kurt düştü şimdi ya ama o kadarını yapmaz diye düşünüyorum sevgiliminBurada ya o kız sevgilinizin arkadaşını flört olarak görmüyor ve normal arkadaş olarak görüyor ve sevgilinizle tanışınca kız onu gözüne kestirdi yürüyor ya da bu hikayede bu tatlıyı yapan ve o buluşmada olan başka bir dördüncü bir kız daha vardı bana kalırsa.
bana 20-27 yaş arası bir arkadaş grubunda bir kere tanıstığı kişiye kek yapıp getirme olayı aşırı garip geldi. 45 + komsuculuk da hadi olur da o yaşta tuhaf benceHiç kendi kuşağıma laf attırmam.Zaten aklım alınır biri benden bir kek yap derse diye.
Bu kuşakla değil de anaç olup olmamayla veya görgüyle ilgili.Bunu normal zannediyor olabilir.Kendini kabul ettirmeye de çalışıyor olabilir.El iyisidir ki hiç sevmem.Veya konu sahibinin sevgilisini beğenmiş olabilir.Yaranmaya çalışıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?