• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız soğuktan donuyor baba !!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Kız kardeşim soğuktan donuyormuş..
Eminim adam akıllı bi bot almamıştır..
Montuda annemin aldığıdır..
Peki ya hırka ??
O yoktur eminim..
Kardeşim geçen gün demişti
-Benim bi kaç bişeyim var devamı hep abimlerden geçiniyorum diye...
Bire bugün soğuktan donuyorum falan dedi..
İçim gitti..
Biliyorum daha beterleride var ama o orda içki içerken bu kızın donması çok üzüyor beni..
Kıyamıyorum..
Napıcağımıda bilmiyorum artık..
Eve gideyim sadece sıcak tutan hırkamı vermeye çalışıcam oda alırsa..
Dua edin bizim için..
Lütfen..

Peki ya hırka ??
O yoktur eminim..
İçim gitti..
Biliyorum daha beterleride var ama o orda içki içerken bu kızın donması çok üzüyor beni..
Kıyamıyorum..
Dua edin bizim için..
Lütfen..
Allah yardımcınız olsun..

Ailenizle mi yaşıyor ? Yaşı küçük mü ?

Allah yardımcınız olsun
Daha önceki konularınızdan hatırlıyorum sizi az biraz. Ne denebilir ki, doğurmakla, dogurtmakla anne baba olunmuyor.
Vicdan yoksa hele.
Ne denir bilemedim başka üzüldüm kardesinize size.
Kolaylıklar dilerim.

Allah yardımcınız olsun
Daha önceki konularınızdan hatırlıyorum sizi az biraz. Ne denebilir ki, doğurmakla, dogurtmakla anne baba olunmuyor.
Vicdan yoksa hele.
Ne denir bilemedim başka üzüldüm kardesinize size.
Kolaylıklar dilerim.

Artık çok canım acıyor yanıyor..
Son 1 haftadır hep onun bana yaptıklarına yakın şeyler görüyorum rüyamda..
Ve içim hiç rahat değil..
Off yaa..
Bi gelirim olsa diye düşünüyorum iyice..

Peki ya hırka ??
O yoktur eminim..
İçim gitti..
Kıyamıyorum..
Dua edin bizim için..
Lütfen..
çok üzüldüm durumunuza. keşke Babanız biraz daha sorumluluk sahibi olsaydı. umarım değerinizi bir an önce anlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk alıntınız hata oldu heralde :)
İnşALLAH anlar ya inşALLAHH
evet hata olmuş, düzelttim :) benim de rahmetli dedem böyleymiş içer ve kendi ailesine pek bakmazmış.. sonra ben doğdum, benden ilgisini bi an esirgemedi yukarda Allah var ve hem içki hem sigaradan çok genç yaşta kalp krizi geçirerek vefat etti.. annemler iki kardeşler ve dayımda şimdi dedemin yolundan gidiyor gibi ondan bir tık daha iyi gibi ama kuzenimde bıraktığı izler maalesef Kalıcı oluyor. annem şansına iyi bir Eş bulmuş ve kendi hayatinı kurmuş. diyeceğim tek şey bütün bu olumsuzluklara rağmen kendi hayatınıza odaklanın,iyi insanlarla güzel bir yuvanız olsun.. ancak öyle iyileşir bu yaralar.

evet hata olmuş, düzelttim :) benim de rahmetli dedem böyleymiş içer ve kendi ailesine pek bakmazmış.. sonra ben doğdum, benden ilgisini bi an esirgemedi yukarda Allah var ve hem içki hem sigaradan çok genç yaşta kalp krizi geçirerek vefat etti.. annemler iki kardeşler ve dayımda şimdi dedemin yolundan gidiyor gibi ondan bir tık daha iyi gibi ama kuzenimde bıraktığı izler maalesef Kalıcı oluyor. annem şansına iyi bir Eş bulmuş ve kendi hayatinı kurmuş. diyeceğim tek şey bütün bu olumsuzluklara rağmen kendi hayatınıza odaklanın,iyi insanlarla güzel bir yuvanız olsun.. ancak öyle iyileşir bu yaralar.

Bu yaralar geçmez..
1 haftadır rüyalarımda hep o ve onun bana bize yaptıkları var..
Siz konunuzda babanız için endişe ederken ara sıra şeytan aklıma girip ben o sizin endişe ettiğiniz konu için dua ediyorum :(

Bu yaralar geçmez..
1 haftadır rüyalarımda hep o ve onun bana bize yaptıkları var..
Siz konunuzda babanız için endişe ederken ara sıra şeytan aklıma girip ben o sizin endişe ettiğiniz konu için dua ediyorum :KK43:
öyle yapmayın ne de olsa Babanız sonuçta elbet o da istemezdi böyle Olmayı, evladısınız seviyordur sizi.. ayrıca bu yaralar Geçmez demeyin ve erkek Arkadaşınıza içinizi dökün belli üzülmüş durumunuza ki içinizi dökmenizi istemiş. belki o tüm buradaki bayanlardan daha iyi destek olur, bilemezsiniz..

öyle yapmayın ne de olsa Babanız sonuçta elbet o da istemezdi böyle Olmayı, evladısınız seviyordur sizi.. ayrıca bu yaralar Geçmez demeyin ve erkek Arkadaşınıza içinizi dökün belli üzülmüş durumunuza ki içinizi dökmenizi istemiş. belki o tüm buradaki bayanlardan daha iyi destek olur, bilemezsiniz..

Destek oluyor olmasına ama ben pek belli etmiyorum..
Her uyuyup uyandığımda yine aynı başa dönüyorum..
İçim acıyor resmen..
Oraya gittiğimde onu görmk istemiyorum :(

Back
X