- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi Kedicikk061
Mutfagın her seyini ailem aldi. Masasi, halisi, perdesi dahil. hatta ben kuru gidalari koymak icin kucuk bir kiler dolap istedim onu da...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yöreden yöreye değişmekle birlikte mutfak ve yatak odosunun halısından perdesine kadar kız tarafına düşer oturma odası yemek odası ( çeyizlik ürünler biblolar vs. hariç) erkek tarfına düşer ..soruna sıra gelince evet mutfak masasını sizin almanız gerekiyor...onlarda yemek odasındaki masayı almaları gerekiyor sonuçta birlikte yuva kuruyosunuz paylaşmakta fayda varKızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın
O polis bende bankacıyım düşük faizli kredi alabiliyoruz aslında daha çekmedik ama olursa her şeyi ortak yapacağız ben evlenip onun yapması gerekenlerin borcunu ödedim mi pek hoş olmuyor arada problem olur diye korkuyorumKrediye hiç bulaşmayin bence arkadaşım..olduğu kadar yaparsınız..
Kızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın