kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

wavy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.714
8
316
Diğer
Kıslaar büyük bir heyecanla ve sevgiyle bebişlerimize aldığımız cicileri burdan paylaşalım hepimize fikir olsun. ben yavaş yavaş ufak tefek bişeyler almaya başladım kızlarımaopuyorumnanaktan fotolarını ekliyorum hadi hayırlısızemuszemuszemuszemus

s6002656.jpg

WENİCE normal fiyatı 42 tl. şu an %70 indirim var 13 tl ye aldım .:kedi:

s6002658.jpg

Ceylan Bebe normal fiyat adeti 9.90 tl %50 indirim var.

süperrr canımm,hayırlı uğurlu olsuunn,sağlıkla doğup giysinler inşallahhhopuyorumnanaktan:nazar:
ben de istiyorum bu weniceden ben de ben deeelülülülülülü
inşallah akşama doğru ben de çekicem valla,heveslendim..

s6002659.jpg

MOTHERCARE pakette 7 body var fiyatı 31.00TL..

s6002660.jpg

MOTHERCARE 3lü Tulum paketi 3.00TL :)))

süperrr canımm,hayırlı uğurlu olsuunn,sağlıkla doğup giysinler inşallahhhopuyorumnanaktan:nazar:
ben de istiyorum bu weniceden ben de ben deeelülülülülülü
inşallah akşama doğru ben de çekicem valla,heveslendim..

hehhe çek çek tabi. Weniceye de kesin git. çünkü stokları tükenmek üzereymiş..

wayy rabbim iyi gunlerde saglıcakla gıydırmeyı nasıp etsin cok tatlılar yerimseniben

sağolun kıslar. amin inşallah cümlemizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzel kızlar özellikle kız çocukları çok harikaa yaaaa

alttan çıtçıtlı badiler kurtarıcı kızlar çok kullanışlı olyorr

s6002657.jpg

KANZ alttan çıt çıtlı Atlet Paketi 5 tl...

şimdilik bu kadar teyzeleri. sizde cicişleri paylaşırsanız bizede fikir olura.s.

cok güzel ciciler allah saglıkla giydirsin 41 masallah nazar değmesin......

hepsi birbirinden şeker wavy cim vede çok uygun almışsın iyi günlerde giydirrsin inşallah:nazar:

güle güle giysin kızların canım,kuzu kuzu uyusunlar çabucak büyüsünler bu cicilerin içinde inş.Darısı benim oğluşlara olsunben hala erken diye birşeyler almaya çekinenlerdenimde:(( çocuklar çıplak kalmasa bari:)))

Dur çekicem ben de inşallah,sanırım geceye kadar uğraşırım artıkkaydirigubbakcemile3

cok guseller .............gule gule gıysınler...................tabı şimdı bu gıysıler bı guzel yıkancak utulencek dolaba koncak............................

güle güle giysin kızların canım,kuzu kuzu uyusunlar çabucak büyüsünler bu cicilerin içinde inş.Darısı benim oğluşlara olsunben hala erken diye birşeyler almaya çekinenlerdenimde:(( çocuklar çıplak kalmasa bari:)))

SAĞOL CANIM BENİM.. kıs çocuklar çıplak kalacak. güselim yavaş yavaş ufak tefek bişeyler alınmalı diye düşünüyorum. çünkü ağırlaşınca bi yere kımıldamak istemeyeceğiz. bu kadar bekledik meleklerimizi başkalarımı kendi zevkine göre alıp giydirsin dimi amaopuyorumnanaktan
Dur çekicem ben de inşallah,sanırım geceye kadar uğraşırım artıkkaydirigubbakcemile3

inşallah bekliyom. heralde ya gece görürüm artık ya sabah.. akşam evde yokus çünkü. leyleği havada gördü benim meleklerim gezip duruyoruzkaydirigubbakcemile3

çok tatlılar yaaaa....
sağol canım. senden de fotoları bekliyoz braya..
cok guseller .............gule gule gıysınler...................tabı şimdı bu gıysıler bı guzel yıkancak utulencek dolaba koncak............................
uff evet yaa en zor kısmı işte orası. kafamçokkarıştı

yaaa ben fotoları diğer bölüme koydumm.. haksızlık amamamammamamamamazemuszemusben odalarını düzleyince çekipkoyacağımmmm

Bunlar da Hymarry'nin kızlarının cicilerinden bikaç parça..
Çok yoruldum çekerken daha pek çok parça var aslında,onları da zamanla koymaya çalışıcam kızlar,becerebilirsem tabi,

park yatağımızın bir tanesi

resim012i.jpg

hijyen ürünlerinin bir kaçı,hepsi misler gibi kokuyor teyzeleriiii opuyorumnanaktan

resim014j.jpg

prematüre takımlarımız,bakmayın büyük göründüklerine,el kadarlar,üstelik arkalarını çekemedim,belden oturtmalı arkasıkaydirigubbakcemile3

resim016y.jpg

Son düzenleme:
Back
X