• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizacaksiniz ama onu cok ozledim :(

Ben aynı durumda olsam oturur zırıl zırıl ağlardım sanırım

Aldatıldığını öğrendikten sonra mı yaptın? Napman gerekiyordu ki aldatıldığını öğrenmişsin tabiki tepki vericeksin
Onun dedigi sekilde sakincw oturup konuscakmisiz bu arada aldatilmayi ogrenmeden once telinu istemistim vermemisti o zaman bagirdim ona aldatildigimi sonradan ogrendim

Sadece aldatilma olsa yine iyi biliyorsun facede resmen arandigini yazmis benim gorecegimi bile bile tekrar soyluyorum hakkimi helal etmiyorum ona cok sevsemde beni bitirdi o
Canım lütfen öyle deme , beni bitirdi filan .

Normal ayrilsak gam yemiycem ama inan birine tercih edilmek ve hatta salak yerine konmak cok agir..
Onu tahmin bile edemiyorum ama Allah'a havale et .
Bence o kendi salak. Sapsalak hem de. Sen niye salak oluyor muşsun

Onun dedigi sekilde sakincw oturup konuscakmisiz bu arada aldatilmayi ogrenmeden once telinu istemistim vermemisti o zaman bagirdim ona aldatildigimi sonradan ogrendim

Bende aldatılmıştım ama kısa süreli bir ilişkiydi. Öğrendiğim an sakince hayatımda sktir git bi daha yanıma bile yaklaşma dedim. Evet insan kendine yediremiyor, gururu inciniyor. Ama sana haksızlık ettiğini düşündükçe de tüm hislerin sıfırlanıyor. Benimki bana dönmek için yaklaşık 1.5 sene peşimden ayrılmadı. Arayıp şarkı dinletmeler mi dersin, okulda defterimin arasına mektup bırakmalar mı.. ama kesinlikle dönmedim ve iyi ki de dönmemişim diyorum. Aldatan adama güven olmaz. O yüzden sana tek tavsiyem özellikle ona karşı dik dur, üzüldüğünü belli etme

Daha cok yeni oldugu icin unutamiyorsun. Zaman gecmesi gerek. Cik disari, gez- toz bak nasil unutacaksin. Unutmak diil de alisicaksin aslinda. Zamanla daha az hatirlicaksin.

Seni hic yerine koyan, asagilayan bir adam ve ozluyorsun? Sosyal medyadan silemedim yazmissin bu nedir ya? Ne aski ne ozlemi? Kac yillik kocami aldattigini ogrendigim an bosadim. Neyini ozleyecegim? Ben onu severken aptal yerine koyup kandirmasini mi?
Once kendimiz varız bu dunyada once onur, gurur, seref var.. Sen de kendine gel birak arabesk ask acisi muhabbetini

Arkadasim hersey harfi harfine benim yasadiklarima uyuyor. Sadece ben igrenc bi sekilde bicok kizla aldatildim. Her neyse dun gece benimde ruyama girdi gece yarisi kalktim agladim. Ama bu kadar iste. Elimizden hic bisey gelmez. Bize oynadilar cok guzel duygular hiseettirdiler bunu ozluyoruz biz. Yoksa yuzunu gorsem tukurmem bile o kadar nefret ediyorum. Guvenim kirildigi icin cok mutsuzum bunun disindaysa hic bisey hissedemiyorum. Benimde bir hafta olacak. Acimiz taze sayet gecmeyecegi varsa bile unutulacagi kesin.

Back
X