Kizacaksiniz ama

Uyumucakmisiniz kizlar?
Simdi bnm arka aileden biriisinin kumasi varmis eve hep geliyor hamile haliyle bunlar taslanmiyor da ben mi taslaniyorum burda
Umaycim ben senin kumalik yolculuğunu destekliyorum açıkçasi.

Ama seni kuma olarak alacak bir insan yok karşında. Sorunumuz burada başlıyor.

Uyumucakmisiniz kizlar?
Simdi bnm arka aileden biriisinin kumasi varmis eve hep geliyor hamile haliyle bunlar taslanmiyor da ben mi taslaniyorum burda
Bak sana içimden diyorum git valla git adama yapış hiç bırakma sevginle aşkımla adamı kendine yapıştır. Sevmese bu devirde kim ev almak ister helede kumaya seviyorsan git konuş bence

Hollanda'da ne kadar yakışıklı çocuklar var, yıllar yıllar evvel 15 yaşlarındayken Hollanda'lı bir gençle tanışmıştım, Türkiye'ye tatile gelmişti, sen onca yakışıklı arasından bir tanesine bile aşık olma, burada evli çocuklu adama aşık ol, alnımdan öptü helalimsin dedi kuma olacağım ben de bir de.
Nesil geriye gidiyor resmen 🤦‍♀️
ay gerçekten ya. yeğenlerime gidip sarılasım geldi. en azından flörtleri yaşıtları çocuklar ve yanlışlarını gördüklerinde tekmeyi basıyorlar hemen.

Umay sen bırax zeka naklı yap kendine bu zekanla asla istediklerinı yapamazsın hadı seker goodbay

ay gerçekten ya. yeğenlerime gidip sarılasım geldi. en azından flörtleri yaşıtları çocuklar ve yanlışlarını gördüklerinde tekmeyi basıyorlar hemen.
Olması gereken de bu, yaşıtlarıyla arkadaş olmaları.

Bu konu aslında dalga geçilmelikten ziyade ibretlik ve bence çok üzücü.
19 yaşında bir kızın şu dünyadaki tek hayali kuma olmak.
Okumak, meslek edinmek, çalışmak, kariyer yapmak değil, evli bir adamın ev tutmasını ve o adamla kuma dahi olsa yaşamayı hayal ediyor.

Kendine reva gördüğü layık gördüğü hayat bu.

Akıllanır mı yoksa ille de kuma olacağım deyip adama gider mi bilemem ama umarım bir gün burayı hatırlar, 25 yaşını bitirdikten sonra arkasına dönüp baktığında ya pişmanlık duyacağı bir hayatın içinde olacak ve üzülecek ya da çalışan, kazanan, ne istediğini bilen, bir erkeğe kuma gitmekten çok daha güzel bir hayat yaşayarak kendisiyle gurur duyacak.

Okumak, meslek edinmek, çalışmak, kariyer yapmak değil, evli bir adamın ev tutmasını ve o adamla kuma dahi olsa yaşamayı hayal ediyor.

Akıllanır mı yoksa ille de kuma olacağım deyip adama gider mi bilemem ama umarım bir gün burayı hatırlar, 25 yaşını bitirdikten sonra arkasına dönüp baktığında ya pişmanlık duyacağı bir hayatın içinde olacak ve üzülecek ya da çalışan, kazanan, ne istediğini bilen, bir erkeğe kuma gitmekten çok daha güzel bir hayat yaşayarak kendisiyle gurur duyacak.
Iste hayatimi sevmiyorum. Onda da herseyi gordum tam istedigim hersey. :( ondan da herseye ragziyim.

bunun nedeni olarak sahiplenmek istediğini söyledi.
onu da anlattık, sahiplenmek bu değil diye.
her ne kadar sahiplenmek de itici bir tabir olsa da...
kendi adıma cidden yoruldum. 10 yıllık öğretmenlik hayatımda hiçbir öğrencim anlamamak için bu kadar diretmemişti.
bendeki tüm olanaklar bitti. gerisini yaşayıp kendi öğrensin.

Back
X