- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
lan sen dalgamı gecıyorsunBen naptim ya hikayemi anlatiyorum size sizde skil almak icin yada bilerek akil vermiyorsunuz gordunuz pesimden geldigini belki veya hoslanmistir benden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lan sen dalgamı gecıyorsunBen naptim ya hikayemi anlatiyorum size sizde skil almak icin yada bilerek akil vermiyorsunuz gordunuz pesimden geldigini belki veya hoslanmistir benden
sen hastasın takıntı degıl buVallaha gercegim. Sadece cok takintiliyim. ;(
Amacim yuva yikmak asla degil sadece cozuyorun olayikalp var bende asabımı bozma benım Ne kadar meraklısın yuva yıkmaya
tabı zuper zeki olan evladımAmacim yuva yikmak asla degil sadece cozuyorun olayi
Hikayeyi okumadigin bellikesinlikle cöz. yakındır. evlenmenıze
Çözülcek olay yok ki engelliceksin bir daha rahatsız ederse şikayet ediceğini söyliceksin. Önüne bakıcaksın . Takıntılıyım diyorsun profesyonel bir yardım alAmacim yuva yikmak asla degil sadece cozuyorun olayi
okudum bastan sona yalan dolanHikayeyi okumadigin belli
neresı takıntılı hepımız genc kız olduk yaÇözülcek olay yok ki engelliceksin bir daha rahatsız ederse şikayet ediceğini söyliceksin. Önüne bakıcaksın . Takıntılıyım diyorsun profesyonel bir yardım al
Neresi yalan ki ? Kim gercegi der ? Ee ozmn nie devam sirrini dostuna anlatmazsan devam edebiliriz ilmali edip seyler dedi ? Ben o sira twbi dedim yuva yikan kadin olmam dedimokudum bastan sona yalan dolan
Hesabi kapatmwmasini anlamadim aceba cok mu uzerine vardim ?Neresi yalan ki ? Kim gercegi der ? Ee ozmn nie devam sirrini dostuna anlatmazsan devam edebiliriz ilmali edip seyler dedi ? Ben o sira twbi dedim yuva yikan kadin olmam dedim
sen gıt bır tıke ekmek ye beynın calişsın bosver onu bunu sen bır tıke ye sonra gel yazNeresi yalan ki ? Kim gercegi der ? Ee ozmn nie devam sirrini dostuna anlatmazsan devam edebiliriz ilmali edip seyler dedi ? Ben o sira twbi dedim yuva yikan kadin olmam dedim
ask olsun ne uzerıne varması sen suzme aşksınHesabi kapatmwmasini anlamadim aceba cok mu uzerine vardim ?
Derken?ask olsun ne uzerıne varması sen suzme aşksın
nerde oturuyorsunDerken?
Bisey sordum ben, bak kizlar amacim sizi sinirlendirmek degil vallaha ynlis anliyoreunuz ama uzuntuden gozum daha kapali sanirimnerde oturuyorsun
ac o gozunu yoksa ben acacagım. sımırden uykuda kactıBisey sordum ben, bak kizlar amacim sizi sinirlendirmek degil vallaha ynlis anliyoreunuz ama uzuntuden gozum daha kapali sanirim
Tamamda haksizmiyim. Pesimden geldi cok deme hoslandi kim okdr herkesi susturur bir tek cinsellik icin mi ? Sanmiyorum ve kiskaniyordu cok ordaykene .ac o gozunu yoksa ben acacagım. sımırden uykuda kactı
senın beynınle dusunme ye karar verdım ve dusundum. ask denen p.. ktan nefret etmeye basladımTamamda haksizmiyim. Pesimden geldi cok deme hoslandi kim okdr herkesi susturur bir tek cinsellik icin mi ? Sanmiyorum ve kiskaniyordu cok ordaykene .