Kizacaksiniz ama

Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi
çok cahilsin daha 19 yaşındasın ve uğraştığın şeylere bak oku , çalış biraz o zaman daha doğru insanların dikkatini çekersin belki bir önceki konunda baya saydım sanada harbiden çocuksun sen nasıl anlatılır sana bilemem ama konuyu açtığın yerde senden daha büyük sorunları olan insanlar

çok cahilsin daha 19 yaşındasın ve uğraştığın şeylere bak oku , çalış biraz o zaman daha doğru insanların dikkatini çekersin belki bir önceki konunda baya saydım sanada harbiden çocuksun sen nasıl anlatılır sana bilemem ama konuyu açtığın yerde senden daha büyük sorunları olan insanlar
Cehalet kısmına kesinlikle katılıyorum ancak ahlak kısmı için kesinlikle çocuk değil

Of gerçekten acınacak durumdasınız, yakında ana habere çıkarsınız kuma olmak için yurtdışından kaçtı diye. Sizi nasıl kandırdıysa karısını da aynı şekilde ayakta uyutuyor işte nasıl cesaret etmiş diyorsun. Seni uzaktan kandıran adam koynuna girip sabah olmamacasina seviştiği karısını daha kolay kandırır. Ben böyle saçma, iğrenç bir durumun içine nasıl düştüm demiyorsun da ama geceleri çok ağlıyorum çok aşığım diyorsun hala. Ne diyelim git yapış adama , karısı ,sen , paylaşılamayan adam üçünüz birlikte yaşayın. Sonra geceleri adamın çüküne yapışıp bu gece sıra bende kavgası yaparsınız.
ana habere çıkma fikrini aklına soktunuz şimdide

Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi
Hayatta bazı şeyleri kendi akıl ve idaremizi kullanarak seçeriz "tercih ederiz"
Yürüdüğün yolda kaka 💩 dolu bir çukur varsa gidip o çukura atlamaz yolunu değiştirirsin değil mi?
Ama ısrarla çukura atlarsan sonra pislik olur her yanın.
E isteyerek yaptığın bu pisliğin de sonuçlarına katlanmak zorunda bırakır hayat.

Cehalet kısmına kesinlikle katılıyorum ancak ahlak kısmı için kesinlikle çocuk değil
17 yaşındayken evli bir doktor beni yemeğe çıkarmak istediğini söyleyip numaramı istemişti. Numaramı yazmamı için verdiği kağıdı ve kalemi sert bir şekilde tekrar önüne koymuştum. Bu yaşlarda gayet doğruyu yanlışı ayırt edebilir insan. Konu sahibinin cahilliğine verip uzun uzun yazdım ama sorun sadece cahilliği değil maalesef. Ahlaki problemleri var

bak canım U UmayBabacan20 , konunda HERKES ama HERKES aynı şeyi söylüyor. sence de artık diretmeyi bırakıp bize kulak vermenin zamanı gelmedi mi?

en başta cehaletine ve toyluğuna verdim,üzüldüm senin için. ancak şu anda sana yol gösteriyoruz,yanlışını söylüyoruz.

bundan sonra artık hayatının kontrolünü eline alıp,düzgünce davranmazsan hiçbir şekilde savunulup,yardımcı olunacak bir durumun kalmaz.

anlatabildim mi ?

Anlatılmaz, yasayarak ogrenecek.
Kı bence yasayıp gorsun, bazı insanlar yasayıp ogrenmeli.

paylaşılmayan adamı çok merak ettim

Karısını uyarmak isteyen tek ben miyim
Sarmısak dovecegıne benziyordur kesin, sahsı fikrim bu. Evlı dıye kıymetli sadece. Var boyle evlı erkegın bakısını zafer sayan oksijen israfı tipler

Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi
Adam her gece karısının koyununa girip seviştiği için, işten gelip karısını ve çocuklarını öpücüklere boğduğu için ( adam diyorum kusura bakmayın şerefsizin önde gideni) ezikleniyor olmasın..
Yanlış yoldasın yaşın 19. Karşına öyle insanlar çıkacak ki bugünler için kendine kızacaksın..

paylaşılmayan adamı çok merak ettim

Karısını uyarmak isteyen tek ben miyim
Neyini merak ediyon bacım yakışıklılık 0 bile olsa kiz yinede ona gider çünkü evli yasak olan olmayacak bisi oda ısrarla onu istiyor

17 yaşındayken evli bir doktor beni yemeğe çıkarmak istediğini söyleyip numaramı istemişti. Numaramı yazmamı için verdiği kağıdı ve kalemi sert bir şekilde tekrar önüne koymuştum. Bu yaşlarda gayet doğruyu yanlışı ayırt edebilir insan. Konu sahibinin cahilliğine verip uzun uzun yazdım ama sorun sadece cahilliği değil maalesef. Ahlaki problemleri var
Ama bak yavrum . Sen billiyordn.
Ben bilmeyip kalbimi verdim arada daglar fark var

Sanirim evli bir erkeği seviyorsunuz anladığım kadarıyla. Su kadarini soyleyim. Sevgi kutsaldir. Senin sevgin buna layık mi? Sen bu duruma layık misin? Sevdigim dediğin adamin karısınin durumu seni rahatsız etmiyor mu? Bak bunlari düşün ben ne yapıyorum ya diye düşünmekten sevgin falan kalmaz.

aynı hayatı paylastigi insana ihanet edebilen, yarın sana veya bir baskasina da eder.
bunun gerçekliğini görmezden gelme.
konudan bagimsiz söylüyorum yanlis anlasilmasın, "zorla evlendirildi zaten, görücü usülüymüş, ayrı yaşıyorlarmış" gibi şeyler ortada bir bosanma yok ise "genellikle" yalan maalesef. bosanmak isteyen gayet de boşanır! istisnalar ise ufaktır, anlaşılır.
muhtemelen sana karsi da nadiren dürüst oldu ve eşine ettiği ihaneti başkasına da yapacağının garantisini verebilirim.
bunlara odaklanmak aşmanda faydali olabilir.
olmasini istedigin bir şeyi sevmişsin sadece ve bu kopamadığın insandan çok uzak bir sey, bu da üzücü bir gerçek ancak olmasını istediğin şeyin gerçekten karşına çıkma ihtimali var. yeter ki geçmişi geçmişte bırakıp önüne bak.
yalan, ihanet; bunlar hafife alinabilecek seyler gerçekten degil. bunlara ragmen ondan kopamiyorsan takıldığın başka bir nokta vardır, seni sürekli başa sürüklüyordur. yardım almayı denemeni öneririm, takildigin noktayı çözmende faydalı olur ama lütfen, lütfen ve lütfen halâ aşık oldugunu düsünme çünkü bu aşk da değil huy da değil.
ya yaptıgı seyi normal görüyorsundur (büyüklügünün derecesini farketmiyorsundur) yada takıntı halini almıştır. her iki türlü de destek alman iyi olur. kesinlikle yüzlesip aşman gereken şeyler var ama bunu yalniz yapmak zorunda degilsin.

Back
X