- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #1.881
19 yaşındayken kıçımda pireler uçuşuyordu.
evde kalmak ne demek?
evde kalmak ne demek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden biliyorsun ki isin icinde olmadinbellı aılende sıkıntı var dısarda mutluluk arıyorsun ama yanliş hayat oyle dısarda gordugun şansalı degıl acımasız
Yazdığını anlıyor musunuz siz ben çoğunu anlamıyorum. Arada sürekli tekrar ettikleriyle ilerliyorumkız bız kac gundur burdayız sen akıllandınmı hıc
anlat bıleyım hissederım benNerden biliyorsun ki isin icinde olmadin
Göbek adı bela gözleri ela bir delüganlıyla karşılaşmadın tabi üstelik senin için fake hesap açan19 yaşındayken kıçımda pireler uçuşuyordu.
evde kalmak ne demek?
Yok ablacim dedikleriniz aklimda hala ama kahve icmis ablalarim vqr uyutmuyor bende konu aciyorumUmayseninle hem buradan hem özelden kaç saat konuştum. Nedir bu Allah aşkına ya?? Yok unutamadım yok belalı seviyorum. İnanılmaz!! Gerçekten harcadığım zamana acıdım şu an!!!
![]()
Hiç sevgi görmediğini düşündüm. Sevgi nedir, seven insan davranışları nelerdir hiç bir fikri yok. Öküzün kendisi ile iletişime geçmek için Fake hesap açması, iki yaldızlı laf etmesini über çaba olarak görüyor. Nasıl bir yokluk bu Allahım yarabbim.19 yaşındayken kıçımda pireler uçuşuyordu.
evde kalmak ne demek?
Çok eğitimli insanlarda bile dediğin gibi cehaleti yaşıyoruz. Her ülkenin kültürüne saygım sonsuz ancak bizim o kadar güzel kemdi kültürümüz geleneklerimiz varken böylesi gerçekten üzücü bir durum. Bir örnek vereyim. Şu an kadınların hala geneli evlenirken kırmızı kuşak bağlar ve bunun bekareti temsil ettiğini düşünüyor. Halbuki alakası yok bu çok geçmiş bir geleneğe ait bir nedeni var detaya giremiciğim afgjj bu kırmızı kurdale koruyucu olarak takarlarmış bir sebebi daha vardı. Hatta doğum yapan kadınlarada bu yüzden saçlarına kırmızı kurdele takılır. Ama biz bunu şu an bekaret diye biliyoruzValla lafa gelince arap kültürüne laf eden türklükten dem vuran ailelerde bile ne bağnazlıklara şahit oldum. Bu mesele o bu kültürü meselesi değil tamamen cehalet
Burda ne yazılar okudum, çözdüm. Ama bu kızı anlamirem.Yazdığını anlıyor musunuz siz ben çoğunu anlamıyorum. Arada sürekli tekrar ettikleriyle ilerliyorum![]()
derdın bumuYok ablacim dedikleriniz aklimda hala ama kahve icmis ablalarim vqr uyutmuyor bende konu aciyorum
kızı kımse anlamıyorkı..Burda ne yazılar okudum, çözdüm. Ama bu kızı anlamirem.
Oohhoo böyle ne çok şey var yapılan. Bir çok gelenek Şamanizmden kalmış mesela hala yapıyoruz hatta bazı şeyleri dinde var olduğunu sandığımız için yapıyoruz. Ama artık bunları arındırmak zorÇok eğitimli insanlar bile dediğin gibi cehaleti yaşıyoruz. Her ülkenin kültürüne saygım sonsuz ancak bizim o kadar güzel kemdi kültürümüz geleneklerimiz varken böylesi gerçekten üzücü bir durum. Bir örnek vereyim. Şu an kadınların hala geneli evlenirken kırmızı kuşak bağlar ve bunun bekareti temsil ettiğini düşünüyor. Halbuki alakası yok bu çok geçmiş bir geleneğe ait bir nedeni var detaya giremiciğim afgjj bu kırmızı kurdale koruyucu olarak takarlarmış bir sebebi daha vardı. Hatta doğum yapan kadınlarada bu yüzden saçlarına kırmızı kurdele takılır. Ama biz bunu şu an bekaret diye biliyoruz
Boyle deme bak gercekten birbirmizi gormuyoruz felan ama da , agir laflar ediyorsun sana gore hos ama benim belki kalbimi kiriyorsun? Sonucta Allah var simdi herkes tamam hata yapabilir ama sen bilerek suan yuzume camur atiyorsun. Herkesin karakteri ayri . Kimisi evde tecacuz edilip icine kapaniyor kimisi mutluluk bulamiyor kaniyor herkes ayri. Rica ediyorum yapma.Hiç sevgi görmediğini düşündüm. Sevgi nedir, seven insan davranışları nelerdir hiç bir fikri yok. Öküzün kendisi ile iletişime geçmek için Fake hesap açması, iki yaldızlı laf etmesini über çaba olarak görüyor. Nasıl bir yokluk bu Allahım yarabbim.
Ben oyle sahiplenen birisini istiyorumsana defalarca dedik.
forumda evinde mutlu olmayıp kaçan kızlar var. hepsi pişman. 19 yaşında olsam Hollanda’da olsam okumak istemesem bile bir işe girer çalışır evimi ayırırım. sosyal haklarını da biliyorum.
değer mi Türkiye’ye gelip birinin kapatması olup hapis hayatı yaşamaya?
insan gibi anlat rahatla anasını ben 3 gundur. o adam dedın durdunBoyle deme bak gercekten birbirmizi gormuyoruz felan ama da , agir laflar ediyorsun sana gore hos ama benim belki kalbimi kiriyorsun? Sonucta Allah var simdi herkes tamam hata yapabilir ama sen bilerek suan yuzume camur atiyorsun. Herkesin karakteri ayri . Kimisi evde tecacuz edilip icine kapaniyor kimisi mutluluk bulamiyor kaniyor herkes ayri. Rica ediyorum yapma.
Aa kabak bizim başımıza patladıYok ablacim dedikleriniz aklimda hala ama kahve icmis ablalarim vqr uyutmuyor bende konu aciyorum