Kizacaksiniz ama

Kizlar ben eski sevgiliimden ilgi veya kendimi unutturmamak icin arkadasins “sst” mi yazsam veya yakinindakilerini mi eklesem ? Nolur yardimci olun lutfen. 🙏
Pes.
2. Kadın olmaya bile razısın yani.
Valla gurur ne güzel şey sizin gibi insanları görünce çok daha iyi anlıyorum.

Yani bu vermedimli falan konusmalari bana erkek gibi geldi.Fake yani.Ben simdiye kadar hicbir kadindan boyle bir sey duymadim.Hatta bir de 20 yasinda bir genc..

Vermedim , niye kizligini her kiz vermek zorunda mi
"Kızlığımı" vermem ama evli adama kendimi unutturmamak için saçma sapan şeyler düşünürüm. 🥴 Birlikte olmadiktan sonra her yol mübah geliyor sizin gibilere demek.

Kendini o şerefsiz adamın karısının yerine koy veya çocuklarının yerine!
Baban anneni aldatsaydı ne hissederdin veya senin çok güvendiğin kocam/sevdiğim deyip çocuk yaptığın adam sana bunları yapsaydı ne hissederdin???
Empati yap!

Kendini o şerefsiz adamın karısının yerine koy veya çocuklarının yerine!
Baban anneni aldatsaydı ne hissederdin veya senin çok güvendiğin kocam/sevdiğim deyip çocuk yaptığın adam sana bunları yapsaydı ne hissederdin???
Empati yap!
Peki esi nasil ki de boyle birsey yapabiliyor ?

Laflara bak laflara. Aldatıldığına göre kim bilir nasıl bir kadındır dimi? Ama güzelim sen de aldatıldın farkında mısın? Eşini seninle aldattıysa seni de onunla aldattı. Peki sen nasıl birisin?

bu sözünle pimini çektin. artık sana kimse bir şey anlatmaz.
ilerde evlendiğinde hiçbir sebebi yokken aldatılırsan kendini suçlarsın bu şekilde. ben nasılım ki eşim böyle bir şey yaptı dersin.

Back
X