• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizacaksiniz ama

Söyle de boşasın karısını. 😁 Böyle bir hanzodan kurtarmış olursun kadını sevaba girersin, hem de sevdiğine kavuşursun. Win Win.
Katip onun bahsettiği adam boşamaz ki karısını. Boşanmak yoktur onlarda, o yüzden kumalik Umay için ideal olanı. Onu o paklar.

Tamamdır 😂 peki neler kaçırdım 1 saat yoktum var mı yeni gelişme? En son kuma konusuna girmişsiniz sanırım😂
Aman bırak valla ben acımıştım buna saf sandım değil bayağı kurnaz dün gece Yarısı özele gelin diye konu açmış gündüz yıne canım sıkılıyor dertleşmeye konu açmış özelegelin yazmış 2 sındede mune uyarmış kapamış konusunu şimdi burda bı konu açmış can sıkıntısını gideriyor konuda bence yalan

Katip onun bahsettiği adam boşamaz ki karısını. Boşanmak yoktur onlarda, o yüzden kumalik Umay için ideal olanı. Onu o paklar.
İşin ucunda Avrupa pasaportu var. Millet böbreği satacak halde onu elde etmek için. 🙄

Aman bırak valla ben acımıştım buna saf sandım değil bayağı kurnaz dün gece Yarısı özele gelin diye konu açmış gündüz yıne canım sıkılıyor dertleşmeye konu açmış özelegelin yazmış 2 sındede mune uyarmış kapamış konusunu şimdi burda bı konu açmış can sıkıntısını gideriyor konuda bence yalan
Ben gece birsey acmadim yalan komusma

Back
X