• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizacaksiniz ama

Inanmayin tamam. Ayrica bas ortulu olsan yakisir sana felan diyordu yani bos agzindan mi cikacak gel anneme goturuyum de dediydi bos bos mu goturcekti
Şahsen ben artık inandım seni sevdiğine.

Başörtü demiş daha ne desin, ayak üstü kırk yalan söyleyen namus abidesi bir adam olarak tek eksik başörtüydü aranızda. Onu dediyse bu iş olur.

Senin kumalik cepte, hadi hayırlı olsun.

Ge ayrica aklima geldi vallahi anlimdan optu helalimsin diye.. ? ;( offfff yemin ederim aklima yeni geldi ya gelde iste beni anlamayiniz. O kadar kaptirdi ki kendini

Yoruldum
Artik her tepkime soyledigim yazilara gulmelerinize ablalarim o kadar habere bakiyorsunuz diyorsunuz ee asik ola da bosuyor veya aliyor seviyor bir anda karsisina ciktigi icin
Öküz el değiştiriyor diyelim ona. 😁 B.klu donlarını yıkamayı eski eş metrese devrediyor diyelim. 😁 Eski eş alacağını alıp kurtuluyor diyelim. 😁

Ge ayrica aklima geldi vallahi anlimdan optu helalimsin diye.. ? ;( offfff yemin ederim aklima yeni geldi ya gelde iste beni anlamayiniz. O kadar kaptirdi ki kendini
Umay senden rica ediyorum hatta Allah rızası için şu adamı ara ve git yapış sümük gibi, bizi bu ızdıraptan kurtar🙄

Size neden komik geliyor ki bu ? O anda siz orda degildiniz bana oldu anlimdan öptu. Gelde kanma.
Çünkü adam evli ve çocuklu.

Sen de evli adamın oyuncağı olmuşsun.

Kumalik hayali kuruyorsun.

Adam istese yazın gelir Türkiye'ye geri dönmezsin.

Olan da karısına olur da sen bunları düşünecek kapasite de değilsin.

Ailen okusa su yazdıklarını keşke.

O şeyi sen yapıyorsun bize ama, yemiyor bebeğim.
Ben dalga geçtiğini sanmıyorum, var böyle kızlar malesef.

Ailelerinde hiç sevgi görmüyorlar demek ki, bir helalim lafına, iki şarkı sözüne, evli adamın peşine gidiyorlar, gündüzü kuşağı bunlarla dolu.

Çünkü adam evli ve çocuklu.

Sen de evli adamın oyuncağı olmuşsun.

Kumalik hayali kuruyorsun.

Adam istese yazın gelir Türkiye'ye geri dönmezsin.

Olan da karısına olur da sen bunları düşünecek kapasite de değilsin.

Ailen okusa su yazdıklarını keşke.
Yazin gelir turkiyeye geei donmezsin derken?

Inanmayin tamam. Ayrica bas ortulu olsan yakisir sana felan diyordu yani bos agzindan mi cikacak gel anneme goturuyum de dediydi bos bos mu goturcekti
inanıyoruz, yaşanmıştır. hatta belki de hadi sevmiş de olsun seni.
bir önemi var mı? napacak evlenecek mi bu adam seninle? bunu anlatmaya çalışıyoruz ama girmiyor bir türlü beynine.

Back
X