- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #1.261
yeter cık gıt burdanKumalik olmasa nasil ysiycam onla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeter cık gıt burdanKumalik olmasa nasil ysiycam onla
yok yuva yıkan degıl. ılan oluyor onun adı senın gıbılerıKumalik ne ara yuva yikan oluyormus onlarda?
Rabbım aklını almiş daha ne olsun bu suzmeyeAllahtan çarpılmadılar mezarlıkta.
verem olmuşturTabi, ölüyor aşkından, kara sevdaya tutulmuş adamçaaaz.
ben pes ettim sana neler ederdımde işteGe ayrica aklima geldi vallahi anlimdan optu helalimsin diye.. ? ;( offfff yemin ederim aklima yeni geldi ya gelde iste beni anlamayiniz. O kadar kaptirdi ki kendini
Allahına tas olYemin ederim tas olayim ki eger yalan atiyorsam veya ilgi icin yapiyorsam.
Sizin gibi kendini bilmezler yüzünden ne hallere geldik.. Allah akıl fikir versin bu nasıl bi iğrençliktir yaa kendine de mi saygın yok senin.. Ne anlarsınız bu evli adam sevdasından he sizi yoldan çıkaran ök..zlerde aynı bi olay zatenKumalik kotu degil ki.
Günaydın canısı,bende banka hesabı zannettim kafam ona şey ettide.![]()
Allahim al daha 1 cahil anlamayan birisi daha beni. dedim ya size B I L M I Y O R D U M .
Kumalik olmasa nasil ysiycam onla
Hala sözlerimin arkasındayım ahretlik, kuma olmayı kabul edip kendisini anlamadığını düşünen insanlara cahil diyen birine sinirlenmeyeceksinAhretlikMune şimdi gelde dellenme buna sonra sakinleş diyorsun:))
Tansiyonum fırlıyor okuyunca sonrada dayanamayıp buraya yazıyorum ahretlik.Hala sözlerimin arkasındayım ahretlik, kuma olmayı kabul edip kendisini anlamadığını düşünen insanlara cahil diyen birine sinirlenmeyeceksinkuma olmayı anlayıp kabul etmek yerine cahil olmayı tercih ederim şahsen.
Sana gel diyorum gelmiyorsun, beni dinle hayatım, ahretliğin senin kötülüğünü ister mi? Ben sana ne battaniyeler yelekler öreceğim, şu pandemi bitsin beraber kaplıcaya gideceğiz yaşlı kemiklerimize sıcak su iyi gelir, dedikodu yapıp kim varsa çekiştireceğiz, arada 2 tek atarız, bazen çay içeriz
Sen bana lazımsın, sinirlenip dellenirsen tansiyonun fırlarsa ben ne yaparım, kıyamam sana![]()
Abla niye sinirleniyon, bak ben hiç sinirleniyom mu?AhretlikMune şimdi gelde dellenme buna sonra sakinleş diyorsun:))
Niye sinirleniyorum biliyormusun,sizlerin belki çocuğu var yada yok heleki büyüdükleri zaman belli bir yaşa geldikleri an hayatın iyi yada kötü taraflarını anlatıyorsun onlara.Abla niye sinirleniyon, bak ben hiç sinirleniyom mu?Gitsin kuma da, görsün.
Of valla sıcak su kemiciklerimize ne iyi gelir, azıcık da hüplettik mi kaslar da gevşerTansiyonum fırlıyor okuyunca sonrada dayanamayıp buraya yazıyorum ahretlik.
Kendimitutmam lazım aslında sinirlerim geriliyor sonra,gidelim kaplıcaya şu yorgun kemiklerimiz azcık kaynayan su görsünler demi.
Atarız tekleri yaparız gıybetimizi oh mis valla.
Sende bana lazımsın ahretlik yoksa beni kim durduracak burada .![]()
Bide masaj süper olur gevşerim kemiklerimede iyi gelir ahretlikOf valla sıcak su kemiciklerimize ne iyi gelir, azıcık da hüplettik mi kaslar da gevşer
Hamam sefası da yapar mıyız? Fonda en sevdiğim şarkı çalar, bağa girdiiiim bağğğ budandı bağa bülbül dadanddıııı hop hop
Yer içer dedikodu yaparız, herkesi çekiştiririz
Canımsın, ben seni sakinleştiririm, ahretliiiiiiiik diye seslen yeter![]()
kaplıca, hamam, 2 tek, masaj derken ben mrrrrr mrrrr sesleri çıkararak uyurum ahretlikBide masaj süper olur gevşerim kemiklerimede iyi gelir ahretlik![]()
Korksunlar bizden varya 2 yaşlı kadın dünyaya bedeliz![]()
Bide masaj süper olur gevşerim kemiklerimede iyi gelir ahretlik![]()
Korksunlar bizden varya 2 yaşlı kadın dünyaya bedeli ben de gelecem
Bende gelecem hiç hamama gitmedim beneBide masaj süper olur gevşerim kemiklerimede iyi gelir ahretlik![]()
Korksunlar bizden varya 2 yaşlı kadın dünyaya bedeliz![]()
Bende hiç sıcağa gelemem yahu napcaz şimdi bunaldımmı kafamı evde dolabın buzluğuna sokuyorum serin serin ohh missskaplıca, hamam, 2 tek, masaj derken ben mrrrrr mrrrr sesleri çıkararak uyurum ahretlik
Kedi gibi sıcağı seviyorum zaten![]()
Gel tatlım ne demek hamam kültürü farklı bişey ..Bende gelecem hiç hamama gitmedim bene