Kizacaksiniz ama

Ben ortaokula kadar okudum canım liseyi 4 yıl dışardan okudum o zamanlar abs sınavı vardı belki biliyorsunuzdur girdim o sınava baya yuksek puan aldım öğretmenim aradı yüksek puan aldın kazandın diye 4 yıl tıpta oku hemşire olarak çıkarsın dedi tabiki de izin verilmedi boşa gitti sınavımsınavım puanım bizim orda kızların okuması hor görülüyor o zaman da sürekli haberlere tecavüz olayları çıkıyordu böyle şansın içine.....annem korktu istemedi göndermedi beni hâlen söylerim yaktınyaktın beni diye nasipte yokmuş diyor eşime söylüyorum kazanmıştım okuyacaktım diyorum oldu gündüzleri başka heriflerin sırasında otur gece de gel yatağıma gir dedi...keşke bi oklavayla duzeltsen😂ama bütün kızlarla konuşmuyordu bu dek gelmiş sadece böyle biliyor da olabilirim
Küfretmiycem. Bi o erkek zaten, bi onun karısı var. Ulan neler derdim, içimde patlıyor, Erzurum patatesi kılıklıya bak sen. Annem der ki '' Kocaya her şeyi sormıcan. ''. İlkokul mezunu bu kadın, üniversite mezunu babamı ne güzel yönetti. Sen de sorma, höt derse indir oklavayı. Yoksa gelir indiririm. Şu saatten sonra yamuk yumuk herifler bana şey muamelesi yapamaz okudum diye. Parçalarım. Vasat herif.

Küfretmiycem. Bi o erkek zaten, bi onun karısı var. Ulan neler derdim, içimde patlıyor, Erzurum patatesi kılıklıya bak sen. Annem der ki '' Kocaya her şeyi sormıcan. ''. İlkokul mezunu bu kadın, üniversite mezunu babamı ne güzel yönetti. Sen de sorma, höt derse indir oklavayı. Yoksa gelir indiririm. Şu saatten sonra yamuk yumuk herifler bana şey muamelesi yapamaz okudum diye. Parçalarım. Vasat herif.
heyt aslan vur odunu kafasına

Back
X