Kizacaksiniz ama

Küfretmiycem. Bi o erkek zaten, bi onun karısı var. Ulan neler derdim, içimde patlıyor, Erzurum patatesi kılıklıya bak sen. Annem der ki '' Kocaya her şeyi sormıcan. ''. İlkokul mezunu bu kadın, üniversite mezunu babamı ne güzel yönetti. Sen de sorma, höt derse indir oklavayı. Yoksa gelir indiririm. Şu saatten sonra yamuk yumuk herifler bana şey muamelesi yapamaz okudum diye. Parçalarım. Vasat herif.
Erzurum patatesi demeseydin iyiydi 😂

Ne olmuş bizim patateslere ayrıca teessüf ettim katip :KK12:

Arkadaş olmak isterim sizinle ama benim gibi samimi olanlarla cevremde hiç kimseye bişey demiyorum güvenmiyorum
zaten guvenme benı dısarda sert bilirler kımseye gulmem gerekırse cevabını verırım insanlara onun ıcın dostum da cok dusmanım vardır

Yoo ben hak da veriyorum zaman zaman o genellemeyi yapanlara. Çevremde her türlüsü var.
Gerçekten görmek isteyen ayırmak isteyen ayırıyor. Benim çevremde de hem cahil ama kendini dindar sanan insanlar da var. ama gerçekten muhafazakar olan insanları tanımak anlamak isteyince anlıyorsun zor değil. Herkes işine geldiği gibi maalesef.

Küfretmiycem. Bi o erkek zaten, bi onun karısı var. Ulan neler derdim, içimde patlıyor, Erzurum patatesi kılıklıya bak sen. Annem der ki '' Kocaya her şeyi sormıcan. ''. İlkokul mezunu bu kadın, üniversite mezunu babamı ne güzel yönetti. Sen de sorma, höt derse indir oklavayı. Yoksa gelir indiririm. Şu saatten sonra yamuk yumuk herifler bana şey muamelesi yapamaz okudum diye. Parçalarım. Vasat herif.
Parçala cavidan😂😂😂arkandayım 🤗

Back
X