- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #1.821
Kesin orası zaten dünya turu yaparlar dediklerimlesenin sıyledıklerı tas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin orası zaten dünya turu yaparlar dediklerimlesenin sıyledıklerı tas
İyi de insan inanmıyorsa halinden de memnunsa. Neden merak edip anlamaya çalışsın ki? Sadece etiketlememek için hassas konuşulabilir.Gerçekten görmek isteyen ayırmak isteyen ayırıyor. Benim çevremde de hem cahil ama kendini dindar sanan insanlar da var. ama gerçekten muhafazakar olan insanları tanımak anlamak isteyince anlıyorsun zor değil. Herkes işine geldiği gibi maalesef.
o kartzampara belalımıydı gıSorun surda. Belali tipleri seviyorum vazgecemiyorum.
bu muhabbete ben girdim ama yanlış oldu biraz konuyla alakasız oldu evet.Gerçekten görmek isteyen ayırmak isteyen ayırıyor. Benim çevremde de hem cahil ama kendini dindar sanan insanlar da var. ama gerçekten muhafazakar olan insanları tanımak anlamak isteyince anlıyorsun zor değil. Herkes işine geldiği gibi maalesef.
Eveto kartzampara belalımıydı gı
Sen üzüntüden 40 kiloya düşerken adam karısı ile sevişti, şimdi dötünü döndü uyuyor horul horul. Adını bile unuttu. Sen devam et, sev. Aklına gelirsen lutfedip yeni bir hesap açar sana.Sorun surda. Belali tipleri seviyorum vazgecemiyorum.
annem bılıyorum sen normal değilsın.
Acmaz o merak etmeSen üzüntüden 40 kiloya düşerken adam karısı ile sevişti, şimdi dötünü döndü uyuyor horul horul. Adını bile unuttu. Sen devam et, sev. Aklına gelirsen lutfedip yeni bir hesap açar sana.
Emrah'tan belalım yaban çiçeğim şarkısını armağan ediyorum sana UmaySorun surda. Belali tipleri seviyorum vazgecemiyorum.
polisten kaçan detroitli demiştik ya demino kartzampara belalımıydı gı
umayın umrunda kemalım yapmazkıSen üzüntüden 40 kiloya düşerken adam karısı ile sevişti, şimdi dötünü döndü uyuyor horul horul. Adını bile unuttu. Sen devam et, sev. Aklına gelirsen lutfedip yeni bir hesap açar sana.
Malesef bu belali tip sevda huyumu seviyorum.annem bılıyorum sen normal değilsın.
O mahsunun aşkısıEmrah'tan belalım yaban çiçeğim şarkısını armağan ediyorum sana Umay![]()
Karısı ile diyorum sevişti diyorum, uyuyo şu an diyorum.I
Acmaz o merak etme
aynen canpolisten kaçan detroitli demiştik ya demin![]()
Gelenekten gelen şeylerle dinde olan şeylerin birbirine karıştırılması olayı çok fazla maalesef. En çok da kadın erkek meselesinde. Aslan oğlum yapar kız kır bacağını otur kafası mesela.İyi de insan inanmıyorsa halinden de memnunsa. Neden merak edip anlamaya çalışsın ki? Sadece etiketlememek için hassas konuşulabilir.
Ama maalesef dünyada herhangi bir topluma baktığımızda toplumun bir kısmını muhafazakar olarak adlandırmak zorunda kalıyoruz. Bunlar daha geleneklerine bağlı görünüş ve alışkanlıklarda oluyorlar. İnsanlar ister istemez de bilindik davranışlar bekleyebiliyo bu kesimden. Özele inmekle uğraşmayabiliyo.
Tüm toplumlardaki bağnazların da canı cehenneme.
kac sevgılın oldu de heleMalesef bu belali tip sevda huyumu seviyorum.
Malesef bu belali tip sevda huyumu seviyorum.
umaya bu lazım
Emrah'ın ki belalım benimdi dimiO mahsunun aşkısı![]()