Kizacaksiniz ama

Belki benim sucumdu wn sondaki yaptigim? Numara vermedi ama konusmaya devam etti hala yani karisi gorse kizar ama bwndwn de vazgecmedi
Tövbe tövbe. Hadi diyelm ki adam evli değil. Siz sevgilisiniz. Ama adam başkasyla da flört ediyor sen buru gördün ne yapardın ?

Umay senin bu sevgilik işi kaç ay sürdü de her şeyi gördüm diyorsun .
Bir de madem bu kadar çok seviyordu da şimdi nerde bu adam
Öyle demeeee, biz 10 yıllık kocamızı tanıyamadık ama umay 2 görüşmede şıppp çözdü herifi.

;( dogruusnuz ben artik vallaha intihar etmek istiyorum
Bak diyorsun ki ben önceden namaz kilan Kuran okuyan insandım hepsini bıraktım diye.
Farkında mısın bu adamın sana ne kadar çok zararı var.
Sevilecek hicbir yanı yok durup bir düşünür musun artık?
Tekrar silkelen ve hayatına dön. Adamın şuan umrunda değil ama sen kendi kendini mahvediyorsun.
Sen çok daha iyilerine layıksın.
Ilerde bunlari düşündükçe kendine kızacaksın .

Hayir ben artik gercekten cokuse gidiyorum . Istemiyorum hicbisey yasamak hicbisey dunden beri hicbisey yemedim sacimi taramiyorum artik hicbisey olmuyo
sebeb ne he bır pç içinmı bu saflıgın aptallıgın kızım kendıne gel senun umrunda bıle degılsın o karısıyla . beraber hatta suan bıle onla yatak keyfınde senın gıbı salaklarda. askım dıyıyıp dursun. adkın batsın senın

sebeb ne he bır pç içinmı bu saflıgın aptallıgın kızım kendıne gel senun umrunda bıle degılsın o karısıyla . beraber hatta suan bıle onla yatak keyfınde senın gıbı salaklarda. askım dıyıyıp dursun. adkın batsın senın
Bak kste kendime kiziuorum bu safligim yuzunden onu kahsediyorum ben napacam diye ben yok olmak istiyorum

Back
X