- 19 Mayıs 2020
- 47.838
- 215.053
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.161
Ya napıyon, inanıyor sonra.Tamam öyle olabilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya napıyon, inanıyor sonra.Tamam öyle olabilir.
Bide böyle deneyelim dedim belki şok etkisi olur susar falanYa napıyon, inanıyor sonra.![]()
Evet Allah görüyor. İleride evlendiğin zaman ilahi adalet tecelli ederse, aldatılınca görürsün o kadının ahını nasıl aldığınıDalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.
Dalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.
Mune fake olmadığını söyledi :/Bizi goren Allah seni gormeyip kayiriyor hee. Bahse girerim trolsun. Saglam kafa yapiyorsun.
eee ah cıkar bu umay daEvet Allah görüyor. İleride evlendiğin zaman ilahi adalet tecelli ederse, aldatılınca görürsün o kadının ahını nasıl aldığını
Lesam canım bosuna yorm yapma bence bu umay kucucuk kız aklı fikri ermiyor baksana yazdıklarına kucucuk cock gıbı ben inanmıyorum bunun 18 19 yasında oldugunaUmay senin bu sevgilik işi kaç ay sürdü de her şeyi gördüm diyorsun .
Bir de madem bu kadar çok seviyordu da şimdi nerde bu adam
fake degıl ama 2020 sakası az kaldı bıtecek bu yılMune fake olmadığını söyledi :/
Mune fake olmadığını söyledi :/
Doktorami haber verdin budebu kızı kendi haline bırakın doktorlarda oyle dıyor
he baktım olmuyo tıpdan destek istedım onlarda tedavı edilmeyen vaka dediler senin içinDoktorami haber verdin bude
Cok komik. Benim icimi ve disimi twnimiyorsunuz bile ve boyle birsey denilmesi komikhe baktım olmuyo tıpdan destek istedım onlarda tedavı edilmeyen vaka dediler senin için
gıx niye oyle dıyon. yazdıklarını okuttum. umutsuz vaka bu dedıCok komik. Benim icimi ve disimi twnimiyorsunuz bile ve boyle birsey denilmesi komik![]()
umutsuz vaka drken?gıx niye oyle dıyon. yazdıklarını okuttum. umutsuz vaka bu dedı
Bir de işine gelen konulara yorum yapıyor. Kendisini köşeye sıkıştıracak konulara asla yorum yapmıyor. Bu kadın saf falan değil.. Akıllı .. Ya da bu kişi bır kadın değilYa napıyon, inanıyor sonra.![]()
senı gıbı olanlara denır. aptal dusuncesız mal. her seyı kabul eden.. akılı kıt zekası olmayan koca meraklısı kuma olmayı kabul edenlere denırumutsuz vaka drken?
cumku bılıyor ters kose olacagınaBir de işine gelen konulara yorum yapıyor. Kendisini köşeye sıkıştıracak konulara asla yorum yapmıyor. Bu kadın saf falan değil.. Akıllı .. Ya da bu kişi bır kadın değil![]()
Niye hayirrdir siz sanki koca meraklisi zamaninda olmadinizsenı gıbı olanlara denır. aptal dusuncesız mal. her seyı kabul eden.. akılı kıt zekası olmayan koca meraklısı kuma olmayı kabul edenlere denır