- 3 Eylül 2018
- 9.185
- 48.920
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.261
Siz bu adamla ilişki yaşadınız mıHe verip de yeseydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu adamla ilişki yaşadınız mıHe verip de yeseydi
yok cumku olan o birazcık beyınde kocaya takmişUmay o kadar yazdık hiçbiri sana acaba mi bile dedirtmedi dimi.
yapma gurban oldugum ben sana anlatırım bız oraları coktan gectık
E sen kuma olurum diyorsun dua et sadece laf sokuyoruzUmursadim , ama isi dondurup gene laf sokuyorsunuz
verecektın yanında olacaktı sende konu acmazdın ozamanHe verip de yeseydi
Herkes sana önce ciddi akıl vererek yazdı sen aynı şeyleri sürekli tekrar ettiğin için insanlar artik dalgaya vuruyor.Umursadim , ama isi dondurup gene laf sokuyorsunuz
Çok daha başka şeyleri alttan alman lazımdı. Burdaki akıllı ablaların anladıHerseyi kabul ettim alttan aldim ne yapsaydim baska ?
Peki şimdi yeniden görüşmek istesen nasıl ulaşacaksın adama?Hesabi kapamis , ben gittim hesap gitti burdakilwr adamiin gunahini aliyor kim daha iyi bilir ya benden baska ? devam etse ben gorurdum ben engelledim ettim hesap gitti.
Dur şimdi zaten ortalık karışık bir de onun in konu açar yandıkPeki şimdi yeniden görüşmek istesen nasıl ulaşacaksın adama?
Onu sen daha iyi bilirsin. Vermedim vermedim deyip duruyorsun ya başından beri.Ne vericektim ki ?
En son da üçlüye sıcak baktı.Herkes sana önce ciddi akıl vererek yazdı sen aynı şeyleri sürekli tekrar ettiğin için insanlar artik dalgaya vuruyor.
Aynı şeyleri yazıp duruyorsun.
Sevdim kalbimi verdim bana ev açacaktı kuma olmaya raziyim konu bu 3 cumlede gidiyor
Sevabina ozet gec yaw :)
KizlarSevabina ozet gec yaw :)
neyi vermemişOnu sen daha iyi bilirsin. Vermedim vermedim deyip duruyorsun ya başından beri.
Vermesi gerekeni(!) vermemiş adam da bunla mı uğraşsın verecek birilerini bulmuştur bileOnu sen daha iyi bilirsin. Vermedim vermedim deyip duruyorsun ya başından beri.
dumanlaPeki şimdi yeniden görüşmek istesen nasıl ulaşacaksın adama?
Derken?Çok daha başka şeyleri alttan alman lazımdı. Burdaki akıllı ablaların anladı![]()
Kız dur allahını seversen zaten ortalık karışıkneyi vermemiş
Sen zeki kızsın anladın benceDerken?
Umaay cevap ver umaaay?? Nasıl ulaşacaksın adama?Derken?