Çocuk Hastalıkları Kizamik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
El ayak hastalığı da olabilir onda da kirmizi kabarcıklar oluyo bence bi doktora görünün çünkü el ayak hastalığı bebeklerde daha ağır oluyo

asi varsa hafif atlatir veya hicbisey olmaz. asi karsitlari ve gocler nedeniyle yok olan bu hastaliklar tekrar hortladi. allah sonumuzu hayir etsin.

Arkadaslar yegenim kızamık olmuş benim çocuğum daha iki yaşında bile degil yeni fark ettik ben çocuğumu nasil koruyabilirim yada hastaneye mi gideyim napayım ayri evde bulunmamiz mümkün değil napacagim simdi :KK43:
2 yasindan once cocugu kizamik geciren oldu mu bişey oldu mu bi sorunla karsilastiniz mi
Ilk once yegeninizi doktora götürün. Benim oglum kizamik sandik basimiza neler geldi ;(
Ikincisi kizamiksa kulucka zamaninda almistir sizin cocugunuz bu mikrobu . Zaten asisi da vardir. O da gecirir.
Ama acil olarak doktora götürün

Arkadaslar yegenim kızamık olmuş benim çocuğum daha iki yaşında bile degil yeni fark ettik ben çocuğumu nasil koruyabilirim yada hastaneye mi gideyim napayım ayri evde bulunmamiz mümkün değil napacagim simdi :KK43:
2 yasindan once cocugu kizamik geciren oldu mu bişey oldu mu bi sorunla karsilastiniz mi
Maalesef hiçbir şey yapamazsınız çünkü kuluçka döneminde geçer bu hastalık. Endişelenmeyin çocuğunuz bir gün zaten kızamık geçirecek. Henüz çok küçük olması sizi yanıltmasın. Ne kadar küçükse o kadar çabuk atlatır hastalığı. Eğer bulaşmışsa birkaç güne belirtileri başlar. Erken tanıyla derhal tedavi olur ve çok kısa sürede atlatır. Allah şifa versin.

Back
X