Ayyy canımsınAvakado sana yarasın ve bu ay güzel haberler al
İnan bende yiyemiyordum fakat zorladım kendimi artık rahatça yiyebiliyorum.. limon ve zeytinyağı ile birlikte harika oluyorOfff nasıl yiyebiliyorsunuz ya ben tadından nefret ediyorum
Hayııırrr ama inşallahhhAyyy canımsınteşekkür ederim inşallah peki seennn hamiş misinnn
Bende salataların içinde tüketebiliyorum bir nebze. Yumurta tadını andırıyor bana yumurtadan da nefret ederimİnan bende yiyemiyordum fakat zorladım kendimi artık rahatça yiyebiliyorum.. limon ve zeytinyağı ile birlikte harika oluyor
Hadi inşallah bu ay senden de güzel haberler alalım inşallah güzel ve hayırlı sağlıklı bir şekildeHayııırrr ama inşallahhhOvu takibi yapıyorum bugün çatlama gerçekleşti ve değerlendirdik benimde herkesin duasına ihtiyacım var
Sen yine yumurtaya benzetmişsin ben bişeye benzetemiyorum ama yiyorum güzel gelmeye başladıBende salataların içinde tüketebiliyorum bir nebze. Yumurta tadını andırıyor bana yumurtadan da nefret ederim
Şifa olsun bol bol bebiş olsun inşallahSen yine yumurtaya benzetmişsin ben bişeye benzetemiyorum ama yiyorum güzel gelmeye başladı
Amiiin çok teşekkür ederim inşallahŞifa olsun bol bol bebiş olsun inşallah
Bende bu sabah yedimmm tadını seviyorum artık alıştımTadına zorla yiyerek alışmış olmanın verdiği gururu yaşıyorum
Amiinnn çok teşekkür ederimAmiiin çok teşekkür ederim inşallahsanada bol bol yarasın bebek haberi getirsin inşallah
Ohh yarasın inşallahBende bu sabah yedimmm tadını seviyorum artık alıştımben çatalla eziyorum tuz limon karabiber çörekotu karıştırıp ekmek üstü sürüp yiyorum
Sarımsak ağır olmaz mı ayy bilemedim biara denerim olmazsa teşekkür ederimtavsiye olarak; sarımsak rendeliyorum karabiber limon yağ karıştırıyorum ve enfes oluyor ezme gibi de yapıyorum ben olgunlaşmış avakadoyu
hiç olmuyor muhteşem oluyor kesinlikle deneeSarımsak ağır olmaz mı ayy bilemedim biara denerim olmazsa teşekkür ederim
Merak ettim denerimhiç olmuyor muhteşem oluyor kesinlikle denee
Sence canım benimki de pike yakın mi bu ay kimyasal gebelik geçirdim adet olarak attım biter bitmez ovulasyonla başladımSen yine yumurtaya benzetmişsin ben bişeye benzetemiyorum ama yiyorum güzel gelmeye başladı
Sence canım benimki de pike yakın mi bu ay kimyasal gebelik geçirdim adet olarak attım biter bitmez ovulasyonla başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?