Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım benim sevgilim bı yere gidince illaki yiyecek yemeğini felan gidince çok para harcanıyor o öyle yetinmiyor çekirdek kola yapalim felanna o yüzden de gidince çok masraf yaptığı için ona lüks geliyorBuluşmak lüks geliyor ne demek oluyor?
Gereksiz masraf mı oluyor yani?
Ama bu konuyu onunla konuş bence. Gencecik adam eski dedeler gibi sevgili ile görüşmeyi gereksiz saymak nedir? Yarın ileride bu konu seni daha çok üzer bence.Aynen öyle canım benim sevgilim bı yere gidince illaki yiyecek yemeğini felan gidince çok para harcanıyor o öyle yetinmiyor çekirdek kola yapalim felanna o yüzden de gidince çok masraf yaptığı için ona lüks geliyor
Konuşuyorum izin vermiyorlar işten diyo bende bu konuyu hayatımın merkezine aldım sanırım canım gerçekten bütün hayatimi etkiledi biraz gerilere koymam lazım yoksa gunlerimi kendime zehir ediyorumAma bu konuyu onunla konuş bence. Gencecik adam eski dedeler gibi sevgili ile görüşmeyi gereksiz saymak nedir? Yarın ileride bu konu seni daha çok üzer bence.
İnsan sevgilisi ile para harcamayacaksa neden çalışır ki?
Ya yok!Konuşuyorum izin vermiyorlar işten diyo bende bu konuyu hayatımın merkezine aldım sanırım canım gerçekten bütün hayatimi etkiledi biraz gerilere koymam lazım yoksa gunlerimi kendime zehir ediyorum![]()
Ay sorma uygun bı dille anlatcamYa yok!
Sevgili ile buluşmayı lüks sayıyor dedin ya onu konuş dedim ben.
Yani adamın kafa yapısı çok ilginç.Ay sorma uygun bı dille anlatcam
Bizim oturduğumuz kesim hep böyle görsen kriz gecirirsin bız haftada bir bulussak cevredekiler siz çok sık bulusuyorsunuz diyorlar ya düşün zihniyete bakYani adamın kafa yapısı çok ilginç.
Acilen değişmesi gerekiyor.
Yok ben niye kriz geçireyim?Bizim oturduğumuz kesim hep böyle görsen kriz gecirirsin bız haftada bir bulussak cevredekiler siz çok sık bulusuyorsunuz diyorlar ya düşün zihniyete bak
Burda oturmayan arkadaşlarım imrendiklerim işteYok ben niye kriz geçireyim?
Herkesin kendi hayatı bana ne?
İlk mesajında diğer sevgililer sürekli buluşuyor, imreniyorum demiştin de benim de kafam karıştı.
Anladım.Burda oturmayan arkadaşlarım imrendiklerim işte
Çok teşekkür ederim düşüncelerin yardımın içinAnladım.
O zaman sevgilinin kafa yapısı inşallah değişir. Sevgili ile buluşmak lüks değil normal bir aktivite olduğunu anlar.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim düşüncelerin yardımın için![]()
“ Oldu! İsterseniz sizin gibi bi düğünde göreyim ”deseydinBizim oturduğumuz kesim hep böyle görsen kriz gecirirsin bız haftada bir bulussak cevredekiler siz çok sık bulusuyorsunuz diyorlar ya düşün zihniyete bak
Ay sorma cahil insanlarla uğraşmak çok zor kesinlikle küçük görme felan değ gerçekten cahillik“ Oldu! İsterseniz sizin gibi bi düğünde göreyim ”deseydin![]()
Ay sorma cahil insanlarla uğraşmak çok zor kesinlikle küçük görme felan değ gerçekten cahillik
Doğru vallahi bak kimseden beklentiye gitmezsek mutsuzda olmayiz
Neyse toplumu değişteremeyiz belki ama inancınız varsa sevgilinizin kafa yapısını değiştirmeye çalışın...
Amannn neyse vazgeçtim çalışmayınSalın gitsin. Bi laf var “elin delisini ben mi akıllandıracağım” diye, sizde enerjinizi harcamayın bence. Erkeklerden beklentiye girdikçe bir yerleri kalkıyor zira..