Kızçeler yardım !!

Elis_93

Asi çakıltaşı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
957
1.711
33
32
kızlar öncelikle herkeze merhaba 5 yıllık evliyim ve 1 kızım var evliliğimin ilk 6 ayı vajinismus yaşadım ve hala eşimle birlikte olurken ilk 2 dakika canım yanar ve kasılırım sorum şu spiral taktırmak istiyorum benim gibi sorunu olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen taktırabildiniz mi can yakıcı bişey mi çevremde kimisi çok acıdı kimisi hiç hissetmedim diyo cesaret topluyamıyorum bir türlü

Bnde sprale korkunçlu gözüyle bakıyorum.
2 Doğum sezeryan..
Üstelik 2 gebelikte de yer açamama iç karnım dar düşük kilolu 2 Bebek kordon dolanmış popoya ..
En sonuncu gebelikte sezeryan gününden önce Doğum yaptım. Bütün suyum bitti suyumda ağır kötü bir yeşil Bebek kaka yapmıs..
Hem bebeğimi hem Benim içimi temizlerdiler..
Hiiiçç Doğum sancısı bilmem oynaya oynaya gittim hastaneye o şekilde dr.um hastaları vardı akşam ameliyata aldı beni.
Ve dediği ilk kelime 1 cm bile mi açılman olmaz.
Şimdi gelde spral Taktır.
Hap map idare ediyorum artık

Benimde rahim darlığım var bende sezeryan oldum canım doktorum doğuramazsın demişti haplarada güvenemiyorum eşim zaten ayrı bi dünya ben korunuyorum (geri çekme) sen niye dert ediyosun bunu diyo senin kesinlikle korunmanı istemiyorum diyo

sorunuza cevap olmicak ben size bi soeu sorcam vajinusmusu nasil yendiniz?

Eşim hiç baskı uygulamadı üstümde hep olur olmasada ben seni bu yüzden almadım derdi ama o iğrenç yetersizlik hissi beni mahfederdi biz bunu hergün düzenli denemeler yaparak yendik ayyıp olucak biraz ama eşiniz her denemede yarım bırakmasın sürtünmeyle boşalsın ve ön sevişme uzun olsun böyle böyle biz en çokta kendimi kastığım için ıslanamıyodum kayganlaştırıcı aldık o aşırı yardımcı oldu nasıl olduğunu bile anlamadan o sorunu yenmişiz bi gece ertesi gün gene deneme yaparken havluyu altıma serdiğimizde farkettik ve sevinçten oturup ağladım gerçekten bu bi hastalık değil beyinle alakalı şimdi ne kadar aptalmışım bu kadar basit bişeyi nasıl büyütmüşüm diyorum

bende bir bucuk yillik evliyim esimde cok destek oldu sizin gibi her gun deneyelim dedik ama bi sekilde olmadi ya ben korktum uzerinde durmadim yada esim beni kendime birakti ben isteyim diye bekledi hala basaramadik yani

bende bir bucuk yillik evliyim esimde cok destek oldu sizin gibi her gun deneyelim dedik ama bi sekilde olmadi ya ben korktum uzerinde durmadim yada esim beni kendime birakti ben isteyim diye bekledi hala basaramadik yani

Seni çok çok iyi anlıyorum ve bunu yaşamış bi insan olarak söylüyorum ki o birleşme olduğunda bumuymuş benim kendime eşime çektirdiğim eziyetin sebebi diyeceksiniz inanınki hiç kafanızda kurduğunuz gibi değil kayganlaştırıcı denediniz mi

evet evliligimizin ilk zamanlarinda denedik kremler denedik kas gevseticileri denedik ama is tam o ana gelince ben biraktim aci bile hissetmeden o aci duygusundan korktum sonra denemeyide biraktik vok uzerinde durmadigimizi dusunuyorum ama suan bile kormuyorum bi deneyelim diyemiyorum o yuzdende.

Bak canım öncelikle bana güven bende öyleydim o şey bana temas ettiği anda zevk alsam bile kuskuru oluyodum ama şükür ki eşim bilinçliydi sana şunu tavsiye ediyorum inanki asla ve asla korktuğun kadar bi acı değil ben anlamadım bile düşün öncelikle kafandan acıyı at eşinden bir hafta boyunca sadece vücudunuzu tanıyarak zevk almak amaçlı sevişin ve sürtünmeyle eşin boşalsın biz tam bu serüvende eşimin bana sokmıyacağından emin olduğum güvencesiyle kendimi kasmayı bıraktım o şekilde tatmin yaşadık ve o zaman anın büyüsüne kapılabildim o aradada eşim bi anda dükkanın kapısını açıvermiş işte fark bile etmedim Ama kesinlikle ara vermeyin o zaman daha kötü olur hergün deneyin

herkesin yapabildiğini sende yapabilirsin bunu unutma senin korktuğun ve tıkandığın noktayı çok iyi anlıyorum o yüzden eşinle konuş ve bi süre sadece sürtünmeyle birbirimizi keşfedin zevk almaya bak aklında sokcak korkusu olmasın söz al ondan bi süre ona güvenerek kendini bırak o zaten senin tepkilerinden vücudunun artık hazır olduğunu anlar ve bam olduğunu görüverirsin kendinin değil senin zevkini düşünsün uyuşturucu kremler şunlar bunlar bunlar boşuna para verme hiç biri fayda etmedi bana

Arkadaşlar hiç mi yok spiral taktıran ya nasıl taktırdınız ne hissettiniz kaç dakika sürdü acıdı mı bi akıl verin

Jel sürüp penisten ince bir aley sokup yavaşça açıyorözele gidersen yarı uyur vaziyette takılır

Acı hissediyo musunuz kaç dakikada taktırdınız

Soiral cok oyle sman amsn acili degil hele cikarmayi hic hissetmiyisun

Yaptıramıycam galiba arkadaşlar eşimde o piskolojiye girmemi istemiyo bide spiralle temas edicek sanıyo kendimi kötü hissederim diyo en iyisi 2.doğum sonrası tüplerimi bağlatmam sanırım

Bende kizimdan sonra spiral taktırdım.ilk gittim çok korktum hazır değilim dedim ciktim.sonra doktor ağrısız olcagini diger yöntemlerden daha rahat olduğunu söyledi gerçekten hiç düşündüğüm gibi olmadı
Acı hissetmedim 3 senedir takılı bende tavsiye ederim hiç bi sıkıntısını yaşamadım.

Ne takılırken ne çıkarılırken bişey hissetmedim kaldı ki acı eşiğim çok çok düşük. Ayrıca spiral rahime yerleştiriliyor vajina ya değil. Eşinizin ona temas etmesi mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…