Yanlış anlama canım, ama Asya benim pek beğendiğim bir isim değil.
Sonuçta Afrika, Avrupa gibi bir kıta ismi, bana pek anlamlı gelmiyor..
Onun dışında Asya bu aralar gözde isimlerden biri. Herkeste olan isimler bence pek hoş değil.
Haa gözde demişken.. Gözde çok tatlı bir isim bence! Önerimdir.
arkadaşlar yazdığının isimlerin çogunun anlamı yanlış.dikkat edin.arapçadan türkçeye çevrilen isimler çok sakıncalı bence.anlamları bildiğimiz gibi olmayabilir.inanmazsanız araştırın biraz.en çok bilinen günümüzde moda olan 'ecrin ' ismi gerçekte ücret demekmiş.ve nedense genelde ecrin ismindekiler çok aglarlar ve iştahsız olurlar.(istisnalar hariç) isimlerin kişiliğimize etkileri vardır.mesela kızınızın ismini iklim koyarsanız değişken bir ruha sahip olabilir.peygamberimiz de bazı isimleri uygun bulmamış değiştirmiştir.
tuana aleyna gibi birsürü ismin bilinen anlamlarının dışında manası olduğu ispatlanmış.araştırılması gereken bir durum.
slm bende 37 haftalık hamileyim.Bir kızım olacak adı"BERRA"
selam arkadaşlar, benimde iki kızım olacak kısmetse.isim bakmaya başladım yavastan.
canım Berra adını bende cok beğenirim ama anlamı nedir acaba?sen biliyormusun.
benim babanemin kuzeni vardı ondan seviyorum ama anlamını bilmiyorum
Ben 33. haftadayım ve maalesef bizde isim bulamıyoruz. Bulduğumuz isimler öğretmen olduğum için ya birini çağrıştırıyor ya da eşimle anlaşamıyoruz ama eşim beğenseydi Arya koymak isterdim. Şİmdilik Mina olcak gibi görünüyor. ALYA yı çok sevmiştim okulda dalga geçerler diye eşim vazgeçirdi.
aaa bide rima duydum ırmak mı akarsu mu oyle bı anlamı vardı cok begenmıstım bu ismi
RİMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?