kızlar ya... mafoldumben asya dan da vazgeçtik..şimdi yeniden başa döndük...ne koycam ben kızçeme ya? öyle güzel bi isim olsun ki...
Tüh Asya da çok güzeldi.. Neyse hayırlısı.. Bence eşin annesinin ismini koymak istio olmasın:uhm: LOL..
sanmam,ya da sanmamayı umuyorumnazife koymaz dimi ya eyvahedigeldismile
kızlar nacizane fikrim bir kız çocuğuna en çok yakışan isim elif.... anlamıda güzel ince uzun ışık saçan güzel kız demekmiş. üstelik dinimizce de kabul görmüş güzel bir isim....
kesinlikle katılıyorum ben de bayılıyorum elif ismine.biz de kızımıza elif koycaz kısmetse.
bende 32 haftalik hamileyim hala isim bulamadik banada yardim :) biz esimle daha kiz oldugunu ogrendigimiz gun derin demistik annemler bu nasil isim dediler sonra 25 26. haftalara kadar idil olsun dedik onuda gectik sonra . naz kafama yatar gibi oldu onuda arkadaslarim begenmedi nehir dedik vazgectik iklim dedik karar veremedik azra yi begendik esimin dili donmedi soyleyemedi:) bide kaba saba gibi soylenisi simdi basa donduk DERIN lerdeyiz :) bu arada ecrin ve ceylin ismi kulaga cok kotu geliyor bence duru ve defne isminde de bi patlama var heralde diyorum cocugum ilkokula baslasa sinifin yarisi duru defne olacak :) IMDAAAAAAAAAATTT cocugum isimsiz dogacak
yok ya oyle marjinal olsun duyulmamis olsun gibi bir dusuncem yok ama hic bir isimde tam anlamiyla icime sinmiyor derin nehir naz idil azra iklim selin deniz bunlar var bakalim simdilik gundemde valla bana burda arkadaslarin onerdigi isimler cok sacma geldi oyle marjinallik olsun diye sacma sapan bisey koyamam ceylin nedir ya ben cozemedim ceylan olsa neyse ceylanda cok hos isim ama hep aklima sarkici ceylan geliyor :) :) hele ecrin cenin gibi cin gibi nedir o ya oyle anlamdim hic ...
bana da şarkıcı ceylan geliyor,sevemedim ceylin ismini...öykü ismine takıldık şimdi de eşimle :) bizim ÖYKÜ müz demek güzel geldi...Eşimle aşkımızın öyküsü olsun istiyoruz nasıl sizce?
yok ya oyle marjinal olsun duyulmamis olsun gibi bir dusuncem yok ama hic bir isimde tam anlamiyla icime sinmiyor derin nehir naz idil azra iklim selin deniz bunlar var bakalim simdilik gundemde valla bana burda arkadaslarin onerdigi isimler cok sacma geldi oyle marjinallik olsun diye sacma sapan bisey koyamam ceylin nedir ya ben cozemedim ceylan olsa neyse ceylanda cok hos isim ama hep aklima sarkici ceylan geliyor :) :) hele ecrin cenin gibi cin gibi nedir o ya oyle anlamdim hic ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?