- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Bazen eşim bana der çocuk gibi aglıyosun diye..bazen de insanlara gülme geliyo beni öyle görünce 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşımda benle tartısırken aglayan birini görsem ben acizlik diye düşünürdüm açıkcası
Yani bide komik gözüküyosun cidden o an komik oluyoAcizlik diye düşünmezdim de
"Ulan fazla mı ağır konuştum. Şimdi bu kız niye ağladı ki ya" diye düşünürdüm.
Vicdan yaptırırdın yani bana kesin
Ağlayacağın zaman başka şeylere odaklan diyeceğim ama öfke anı insan kendine sahip çıkamıyor ki.
Çözümü yoktur ya heralde
Olsa bu zamana kadar bulurdun zaten

Evet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
elimde değil ki bu durum çok rahatsız edici karşındakine güçsüz gibi gözüküyorsun keşke gözlerim hemen dolmasa..
Misal duygusal bir durum oldugunda ya da film izlerken ağlayanlardan değilim ama sinirlenirsem başlıyorum ağlamaya..bu durumum düzelir mi sizce?
Yani bide komik gözüküyosun cidden o an komik oluyoKoskoca kız çocuk gibi aglıyoo keşke bi çözümü olsa
EvetYa insan aglayınca rahatlıyo ama güçsüz gösteriyo işte
Ben de sinirliyken öyle bir kati oluyorum ki kesseniz kanım akmaz.Ama ağlamak da kötü değil duygu his şekli.Ben ağlamam sert dururum ama kendimi siktigim için sonradan iliklerime kadar ağrır malesef.İşte sinirliyken düşüncelerimi ifade şeklim keşke aglayarak olmasa böyle dimdik durarak sakince söyleyebilsem
öyle çok içerleme takma diyorlar da nedense bu konuda dışardan telkin bi işe yaramıyor.Aynen o işte karşıdakine küçük düşürüyo gibi oluyo..karşımdakine cevabını versem de aglayarak ya da sesim titreyerek veriyorum o da beni güçlü görmüyo nasıl düzelceki bu![]()
bende aynıyım hemde salya sumuk aglıyorum sonrada basım agrıyor ağlamaktanEvet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
elimde değil ki bu durum çok rahatsız edici karşındakine güçsüz gibi gözüküyorsun keşke gözlerim hemen dolmasa..
Misal duygusal bir durum oldugunda ya da film izlerken ağlayanlardan değilim ama sinirlenirsem başlıyorum ağlamaya..bu durumum düzelir mi sizce?
DÜZELMEZEvet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
Eski konularını biliyorum yaşadıklarından dolayıdırEvet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
Oooooo sen baya sulu gözBen eşimden sonra buna evrildim yao kadar rahatsız edici. Başta çok inciniyordum ağladığım için, eşimle tanışana kadar nerdeyse hiç ağlamamıştım çünkü. (Eşim de ağlatan bir insan değildir hiç.) şimdi bir de oğlumuz var ota bka ağlar oldum vallahi.
Geçen kardeşim sevgilisinden ve rahmetli annesinden bahsedecek oldu. Sus sus dedim ağlarım ben şimdi, hemen birkaç damla da döktüm tabii
Çözümü olan bana da söylesin![]()
Şmdi şöyleki ben kızgınken de normal zamanlarımda da karsımdakine kendimi çok iyi ifade edebiliyorum o konuda sıkıntım yokKendini ifade edecek gücü bulamadığında vücudunun verdiği tepki normal fakat bence çok doğru değil .. önceden ben de bunu çok yapardim ama şimdi katilastim. .Asla kimsenin önünde ağlamam ,gider bir yerlerde ağlar ,içimi boşaltır dönerim . Geceleri de çok ağlarım ..eşim ve çocuklarım uyumuş olur ..
Küçükken çok mızmızmışım herşeye aglar mısımküçüklüğüne in belki cok sinirlendin ve cevredekiler seni anlamadı aglayıp gösterdin