Kızdığımda Ağlamam :(

bende hiç aglayamıyorum ya üzüntülü bi durumda olduğumda da eşimle kavga ettiğimizde cok kırılıp uzulsemde aglayamiyorum bu durum da cok sınır bozucu ağlasam rahatlıcam 6 ayda 1 ağlarım desem yalan olmaz sanırım

tabi allah aglatmasin

Keşke ben de senin gibi katı durabilsem
Aslında bu biraz karakter meselesi o yuzden üzülmeyin lütfen.Herkesin duygu ifade biçimi farklıdır.Ben genel anlamda çok soguk kanlı biriyim.Boyle olmama rağmen birisi karşımda aglasa aciz olduğunu düşünmem,sadece duygusal birisi olduğunu fark ederim.Yani aklı başında birisi ağlamayı acizlik olarak görüyorsa bence kendisinde sıkıntı var.Asıl acizlik üstün olduğunu düşünmek bana göre

Bende hep aglardim ama bir sure sonra aci güclendirdi beni.Aglamiyorum tam tersi guclu olup karsimdakini pasif durumana getiren ben oluyorum.Cokta memnunum halimden.
Aglama sayfasini kapatim ben cunku insanlara karsi gucsuz ve seni kolay lokma gibi gormelerine ezmelerine maruz kaliyorsun.
Aynen yani aglarken ne kadar güclü olursan ol konusursan konuss yine de karsıdakine gücsüz gözüküyor sesim titriyor filan.. aglamanız gelince nasıl tutabiliyosunuz?

Hiç sevmem her dakka ağlayan insanı çok itici gerçekten. Bendr tam tersi hiç ağlamam en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum o_O

Hiç aglamam çata çat kavga ederim erkek gibi. Böyle de değişik bi huyum var. Evde kimse olmazsa demlenirsem ağlarım yoksa yok. Çok zor

Cok duygusalsiniz demek ki.Eskiden bende aglardim simdi cok nadir aglarim sinirlenince.
Zamanla gecebilir.Ama gecmezsede takmayin kafaniza.Aglamak gucsuz degil guclu insanlarin verdigi bir tepkidir.
Evet duygusal hassasım ama öyle herşeye aglamam misal film izlerken ya da üzücü olaylaraa aglamam
Ama sinirlenince baslıyo gözlerim dolmaya..agız tadıyla bagıramıyorum bile :( sizin nasıl geçti?

Bunun çözümü yok malesef..
Ben odun denebilecek tarzda bir insanım. Ama tartışırken, haksızlığa uğradıysam veya birini savunmak ihtiyacıyla atarlanmaya başladıysam (ki bu saçmalığı da çok sık yaparım) çenem bile titrer konuşurken..

Normalde kolay kolay ağlamam ama tartışma esnasında sinirlerim boşalıyor..
Ben de öyleyim :(

Off aynı ben. Nefret ediyorum bu huyumdan. Ama elimde değil.. Eşim de hiç sevmiyor bu huyumu. En ufak bir şey olsa zoruma gidiyor , istemsizce süzülüyor yaşlar gözümden. Geçen iş ortamında benim kontrolümde olan bir durum yüzünden ufak bir tartışma yaşadım. Benim kontrolümde sizi ilgilendirmez diye tartışıyorduk ve gene istemsizce gözümden süzüldü yaşlar. Hiç sevmiyorum.. Keşke bir ilacı falan olsa. Soğuk kanlı olmayı çok isterdim:KK34:
Ben de sadece bu huyumu değiştirmeyi çok isterdim..kızdıgımda güclü durmak isterdim öyle duranlara hayran kalıyorum

bende hiç aglayamıyorum ya üzüntülü bi durumda olduğumda da eşimle kavga ettiğimizde cok kırılıp uzulsemde aglayamiyorum bu durum da cok sınır bozucu ağlasam rahatlıcam 6 ayda 1 ağlarım desem yalan olmaz sanırım

tabi allah aglatmasin
Amin..ama ben de sizin gibi aglamamak çok isterdim..

Zor ağlayan Insanlar aslında çok duygusaldir. Psikoloji kitabında okumuştum bunu..

Back
X