- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi sosyalbilimci
tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu biraz karakter meselesi o yuzden üzülmeyin lütfen.Herkesin duygu ifade biçimi farklıdır.Ben genel anlamda çok soguk kanlı biriyim.Boyle olmama rağmen birisi karşımda aglasa aciz olduğunu düşünmem,sadece duygusal birisi olduğunu fark ederim.Yani aklı başında birisi ağlamayı acizlik olarak görüyorsa bence kendisinde sıkıntı var.Asıl acizlik üstün olduğunu düşünmek bana göreKeşke ben de senin gibi katı durabilsem
Evet bu cümleyi duymuştumEki Görüntüle 2078285
Yapınız bu bende ağlarım sinirden mesela bu güçsüz olduğunuz anlamına gelmiyor bence hatta güçlüsünüz fazlaca o yüzden![]()
Malesef öyle agladıgımda benim eşim de sarılmazzBenim eşimde ağlayan insanlara uyuz oluyor. Ben ağladığımda gelsin sarılsın filan istiyorum. Ama odayı terk ediyor. O zaman daha çok ağlıyorum.![]()
Aynen yani aglarken ne kadar güclü olursan ol konusursan konuss yine de karsıdakine gücsüz gözüküyor sesim titriyor filan.. aglamanız gelince nasıl tutabiliyosunuz?Bende hep aglardim ama bir sure sonra aci güclendirdi beni.Aglamiyorum tam tersi guclu olup karsimdakini pasif durumana getiren ben oluyorum.Cokta memnunum halimden.
Aglama sayfasini kapatim ben cunku insanlara karsi gucsuz ve seni kolay lokma gibi gormelerine ezmelerine maruz kaliyorsun.
Evet duygusal hassasım ama öyle herşeye aglamam misal film izlerken ya da üzücü olaylaraa aglamamCok duygusalsiniz demek ki.Eskiden bende aglardim simdi cok nadir aglarim sinirlenince.
Zamanla gecebilir.Ama gecmezsede takmayin kafaniza.Aglamak gucsuz degil guclu insanlarin verdigi bir tepkidir.
Ben de öyleyimBunun çözümü yok malesef..
Ben odun denebilecek tarzda bir insanım. Ama tartışırken, haksızlığa uğradıysam veya birini savunmak ihtiyacıyla atarlanmaya başladıysam (ki bu saçmalığı da çok sık yaparım) çenem bile titrer konuşurken..
Normalde kolay kolay ağlamam ama tartışma esnasında sinirlerim boşalıyor..
Ben de sadece bu huyumu değiştirmeyi çok isterdim..kızdıgımda güclü durmak isterdim öyle duranlara hayran kalıyorumOff aynı ben. Nefret ediyorum bu huyumdan. Ama elimde değil.. Eşim de hiç sevmiyor bu huyumu. En ufak bir şey olsa zoruma gidiyor , istemsizce süzülüyor yaşlar gözümden. Geçen iş ortamında benim kontrolümde olan bir durum yüzünden ufak bir tartışma yaşadım. Benim kontrolümde sizi ilgilendirmez diye tartışıyorduk ve gene istemsizce gözümden süzüldü yaşlar. Hiç sevmiyorum.. Keşke bir ilacı falan olsa. Soğuk kanlı olmayı çok isterdim![]()
Amin..ama ben de sizin gibi aglamamak çok isterdim..bende hiç aglayamıyorum ya üzüntülü bi durumda olduğumda da eşimle kavga ettiğimizde cok kırılıp uzulsemde aglayamiyorum bu durum da cok sınır bozucu ağlasam rahatlıcam 6 ayda 1 ağlarım desem yalan olmaz sanırım
tabi allah aglatmasin
Özgüvenim tam mesela tartısırken karsıdakine cevabını verirm susmam ama aglamaya engel olamıyorum"Nasil daha ozguvenli olurum, kendimi nasil daha iyi ifade ederim, aglamami nasil engellerim?" gibi seylerin degisecegine pek inanmiyorum sahsim adina..
Ne güzel aglamamanız..ben de her dakika aglayanı sevmem kendim de istemezdim ama elimde olmuyo ki sinirliykenHiç sevmem her dakka ağlayan insanı çok itici gerçekten. Bendr tam tersi hiç ağlamam en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum![]()
Duygusal insanız vesselam ne yapalımEvet bu cümleyi duymuştumelbette her kadın güçlüdür:) ah bide şu gözyaşları olmasa
reglim yaklasırken daha kötü oluyo
Süpermiş valla ben de isterdimHiç aglamam çata çat kavga ederim erkek gibi. Böyle de değişik bi huyum var. Evde kimse olmazsa demlenirsem ağlarım yoksa yok. Çok zor
Hep bu hormonlarDuygusal insanız vesselam ne yapalım![]()
Ay hele o kavga ederkenki ses titremesi falan facia geliyor bana 1 sefer oldu galiba hayatımdaNe güzel aglamamanız..ben de her dakika aglayanı sevmem kendim de istemezdim ama elimde olmuyo ki sinirliyken![]()