Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.022
398
Görümcem evlendi kızlar k validemin kiymetlisi gozbebegi her annenin oldugu gibi o da kizina cok duskun. Hali hazirda bir depresyon panik bozukluk tedavisi goruyor zaten gorumcem evden gidecek diye aylar öncesinden ağlamaya X gidince her gun gelirsiniz kalırsinizin lafini yapmisti zaten.Benim kendisiyle aramda gecenleri bilenler bilir mesafeliydik ama dugun hazirligi derken gorumcemin hatrina her ise kostum cunku uzerimde cok emegi var kendisinin ve kv ye koydugum mesafe biraz bizuldu ne yazik ki hazirliklar icin her gun gidince heh dedi tamam bunlar sonra da her gun gelir.Evi b.. goturuyor tabi benim ama dugun uzeri kim gelecek benim isim orada dedim.Her neyse dugunumuz oldu cok da guzel oldu ama k.validem aglamaktan hasta oldu resmen evden cenaze cıkmıs havasi var.Sürekli gelirsiniz dimi gelirsiniz isini bitir gel tarzi konusuyor.Gidince de mesafenin vermis oldugu bir ciddiyet var somurtup oturuyorum is yapilacaksa yapiyorum oturup muhabbet ettigim bir sey yaptigim yok.herkeste 5 karis surat ama gorumcem olsun ama kv min annesi olsun herkes tembihliyor anneni yalniz birakma torun severken oyalanir her gun git alışana kadar yoksa yine kotulesir vs.Ama kızlar gram icimden gelmiyor bana yasattiklarini anneme yaptiklarini unutamiyorum lohusaligimi mahvedislerini unutamiyorum ve gitmek istemiyorum o oyle aglayip kotu olunca da aklimla vicdanim arasinda kaliyorum salakligima doymayayim kiyamiyorum evde k.validesi ust katinda eltisi eltsinin kizlari var yalniz degil ama illa torunu gorsun ona o iyi gelir diyorlar doğru evet fakat benim kalbim o kadar taşlaşmış ki ona icimden gelmiyor ne yapmaliyim sizce ? Neyin uzulmesi bu anlayamiyorum ben evlenince 1 hafta sonra kardesim atanip baska sehire gitmisti babam da yurtdisina calismaya gitmisti annecim koca evde bir basina kalmisti hic bu triplere girmemisti k.valideminki simariklik tamamen

Orda kalmanızı mi istiyorlar? Ev ev üstüne olmaz de... Önce haftada 5 ise sonraki hafta 3 gün ugrayiver. Annenizle kiyaslamayin her insanin hassasiyeti farklidir.
Kalmak değilher gün gidip orada duracakmışım akşam evime gidecemisim

Sürekli gitmek zorunda değilsiniz, herkes torununu hep görebiliyor mu? Dediğiniz gibi şımarıklık. Kulak asmayın. İnsanlar hep konuşur. Bir keresinde kv beklediği parayı alamadı da kardeşi başımın etini yedi “sizde kalsınlar evde masrafları olmasın” diye halbuki kayınvalidem ortalamanın üstünde mal birikimine sahip. Kabul etmedim. İyi ki etmemişim hala pişman değilim, mesafem belli.
İnsanlar çok sever “kayınvalidene git” demeyi ama kayınvalideye demezler hiç “gelinine eziyet etme” diye.

Hiç kötü hissetmeyin kendinizi, içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Çok özlediğinde oğlu götürsün torununu

Bu bahane ile sizi kullanmaya devam edecek. Ben olsam gitmem. maden bu kadar depresyona giriyor kızı gelsin her gün yanına

Dünyada ilk evlenen evden giden kendi kızıymis gibi davraniyor hani buyugum olmasa yeninle iki tokatla sarsip kendine getirecegim icim bayildi iyice aglamalarina.Ben de cok duygusal bir insanim ama bu duygusallik degil yaa

Dünyada ilk evlenen evden giden kendi kızıymis gibi davraniyor hani buyugum olmasa yeninle iki tokatla sarsip kendine getirecegim icim bayildi iyice aglamalarina.Ben de cok duygusal bir insanim ama bu duygusallik degil yaa
Düzenledim mesajımı tekrar okuyabilirsiniz.
Duygu sömürüsü bunlar, yemeyin hiç.

Aynen oyle ama millete oyle iyi kv rolu yapiyor ki herkes ne kadar sanslisin X gibi kv var genc diyorlar genc kv daha betermis meger hep ben alttan alayim hep ben gideyim eski salak leylos yok artik

Kalmak değilher gün gidip orada duracakmışım akşam evime gidecemisim
Sizin eve de kuşlar mi bakacakmış o arada? Evin temizligini yemegini kim yapacak? Izah edin eşinize. Haftada iki üç ugrarsiniz alisana kadar da... Bu biraz fazla

Aynen oyle ama millete oyle iyi kv rolu yapiyor ki herkes ne kadar sanslisin X gibi kv var genc diyorlar genc kv daha betermis meger hep ben alttan alayim hep ben gideyim eski salak leylos yok artik
Yok bee herkes bilmiyor mudur onun huyunu, sana belli edemezler işte.
Mesela bana “kv ve kp kışı sizde geçirsin” diyen kişi kv’nin kardeşiydi.
Bir keresinde laf arasında kendi gençken kayınvalidesinin sık sık ona kalmaya gittiğini, bir kayınvalidenin gelinin evinde 1 hafta kalmasının sinir bozucu olduğunu söylemişti. “Eee ablanı koca kış bana yollamaya kalktın ya?” diyince gık diyememişti. Böyle iki yüzlü oluyorlar.

Sizin eve de kuşlar mi bakacakmış o arada? Evin temizligini yemegini kim yapacak? Izah edin eşinize. Haftada iki üç ugrarsiniz alisana kadar da... Bu biraz fazla
Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi

Allah Allah bu ne ya kızını toprağa mi verdi böyle.manyaklik derecesinde bağlılık nedir ? O kadar degerliuse turşusunu kursaydi kızının o zaman. Türk ailelerinde kendini oyalamak için oğluna kizina torununa yapışma olayını anlamıyorum biraz kendi hayatın olsun arkadaşların olsun gez dolaş eğlen bu nedir ya seni istemeyen insanlarla zorla dip dibe

İnsanların üstelemeleriyle kendi vicdanınızı zan altında bırakmayın. Bu kadar çok düşünüyorlarsa kendileri gelsin hergün.

Herkesin kendine göre bir düzeni var,
Öyle kolay değil hergün oraya gitmek

Bir, iki gidip sonra eski rutininize dönebilirsiniz bence. Görümcenizde yeni hayatına alışır, annesiyle görüşme sıklığını netleştirir.
Arada eşiniz gider uğrar

Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Gecmiste neler yaşadınız bilmiyorum. Eger bu kadar eziyet diye tabir ediyorsaniz hic o potaya girmeyecektiniz. Yani başta hata var bacım çuvalın ağzı dururken gidip dibinden açmışsınız. Ben eziyet gördüğüm yere sadece eşimi gönderirdim. Mesafeli miyim mesafeliyim...

siz ona göre el kızıydınız düne kadar. Şimdi teselliyi siz de mi buluyormuş YALAN. Çok teselli istiyorsa oğlu, kızı eşi teselli etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…