Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Amannnn ne bu hareketler ? Yaşı gelen evleniyor mızırdamaya yer aramasın. Cenaze mi çıktı evden sanki. Hiç ilgilenme kendine gelir.

Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Bakacağı yüze tükürmeseymiş vaktinde. Kızının bir gün evlenip gideceği belli değil miydi? Kızı varken arkalanıyordu, dilediği gibi davranıyordu. '' Anne çok kötüysen psikologa gidelim. '' de. Anamızı babamızı bırakıp kaynana kayınbabaya oyuncak olmaya mı evleniyoruz? Bi de bayılsın oldu olacak töbe töbe.

Alışır bir süre sonra,sakın geçici bir süreç için düzeni bozup da başa sarmayın yazık olur o kadar emeğinize

Aranizda kötü bir şey geçsin geçmesin her gün gidilmez ki.Bu sefer beklentiye girecek.Alisacak her gün orda olmanıza.Ara sıra neyse de.Zaten çok sacma bebek mi koca kadın .Bir ağlar iki ağlar sonra alışır

Agziniza sağlık ne güzel demissiniz,hakikaten ya oyuncak istiyorlar resmen,benim eşimin annesi de hep şey derdi sen bizimsin,bizim kız bir gün gidecek evden el olcak anlamında,ama hiç de öyle olmuyor kızlarının evinden çıktıkları yok

Hizmeti, hürmeti, affediciliği, hata yaptığında örtücülüğü ona eziyeti kaprisi külfeti sana. Hizmetin, hürmetin, yarenliğin varken onlarınsın; külfetin geldi mi inşallah bir anan vardır çekecek.

Sizde bir anne babanın evladısıniz . Bunlar sırayla zamanında bunu unutmasaydi simdi yaninda olurdunuz. Ben gitmezdim üzgünüm, yuzunede derdim, bir kız evladi omu bende bir annenin evladiydim diye. Bir olayda aynen bu lafida soyledim ben. Sanki cenaze cikmis, evlendirmeseydi madem öyle. Kizi gelsin değerli anasının yanina.

öfff ayar oluyorum şu drama queen lere. kv niz tam da öyleymiş maşallah. bir onun kızı evleniyor tabii. sizin de bir insan evladı olduğunuz aklına geliyor mu acaba? bence hiiiç takmayın. her gün git diyenlere he deyin. bir iki gidin sonra işim var dersiniz. zorla götürecek halleri yok ya.

Ya hergün git diyenleri niye umursuyorsunuz neden böyle baskı hissediyorsunuz ki ben cevap vermiyorum o tarz önerilere, o an öyle boş boş konuşuyor insanlar gidip evini mi temizleyeceksiniz iş mi yapacaksınız yani amaç ne, benim kayınvalidemin üzerimizde hatrı çoktur ama söylediklerimiz birbirimize batar yani, ya bazen cidden iyi niyetli söylüyorum kadın yine alınıyor, birbirimize iyi gelmiyoruz ki nasıl avutucaz birbirimizi daha çok kıl ederiz, ona iyi gelen biri onunla ilgilenmeli ya da başının çaresine bakmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…