- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Amannnn ne bu hareketler ? Yaşı gelen evleniyor mızırdamaya yer aramasın. Cenaze mi çıktı evden sanki. Hiç ilgilenme kendine gelir.Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Ay yok artık ya yuh yaniOrtmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Bakacağı yüze tükürmeseymiş vaktinde. Kızının bir gün evlenip gideceği belli değil miydi? Kızı varken arkalanıyordu, dilediği gibi davranıyordu. '' Anne çok kötüysen psikologa gidelim. '' de. Anamızı babamızı bırakıp kaynana kayınbabaya oyuncak olmaya mı evleniyoruz? Bi de bayılsın oldu olacak töbe töbe.Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Alışır bir süre sonra,sakın geçici bir süreç için düzeni bozup da başa sarmayın yazık olur o kadar emeğinizeGörümcem evlendi kızlar k validemin kiymetlisi gozbebegi her annenin oldugu gibi o da kizina cok duskun. Hali hazirda bir depresyon panik bozukluk tedavisi goruyor zaten gorumcem evden gidecek diye aylar öncesinden ağlamaya X gidince her gun gelirsiniz kalırsinizin lafini yapmisti zaten.Benim kendisiyle aramda gecenleri bilenler bilir mesafeliydik ama dugun hazirligi derken gorumcemin hatrina her ise kostum cunku uzerimde cok emegi var kendisinin ve kv ye koydugum mesafe biraz bizuldu ne yazik ki hazirliklar icin her gun gidince heh dedi tamam bunlar sonra da her gun gelir.Evi b.. goturuyor tabi benim ama dugun uzeri kim gelecek benim isim orada dedim.Her neyse dugunumuz oldu cok da guzel oldu ama k.validem aglamaktan hasta oldu resmen evden cenaze cıkmıs havasi var.Sürekli gelirsiniz dimi gelirsiniz isini bitir gel tarzi konusuyor.Gidince de mesafenin vermis oldugu bir ciddiyet var somurtup oturuyorum is yapilacaksa yapiyorum oturup muhabbet ettigim bir sey yaptigim yok.herkeste 5 karis surat ama gorumcem olsun ama kv min annesi olsun herkes tembihliyor anneni yalniz birakma torun severken oyalanir her gun git alışana kadar yoksa yine kotulesir vs.Ama kızlar gram icimden gelmiyor bana yasattiklarini anneme yaptiklarini unutamiyorum lohusaligimi mahvedislerini unutamiyorum ve gitmek istemiyorum o oyle aglayip kotu olunca da aklimla vicdanim arasinda kaliyorum salakligima doymayayim kiyamiyorum evde k.validesi ust katinda eltisi eltsinin kizlari var yalniz degil ama illa torunu gorsun ona o iyi gelir diyorlar doğru evet fakat benim kalbim o kadar taşlaşmış ki ona icimden gelmiyor ne yapmaliyim sizce ? Neyin uzulmesi bu anlayamiyorum ben evlenince 1 hafta sonra kardesim atanip baska sehire gitmisti babam da yurtdisina calismaya gitmisti annecim koca evde bir basina kalmisti hic bu triplere girmemisti k.valideminki simariklik tamamen
Agziniza sağlık ne güzel demissiniz,hakikaten ya oyuncak istiyorlar resmen,benim eşimin annesi de hep şey derdi sen bizimsin,bizim kız bir gün gidecek evden el olcak anlamında,ama hiç de öyle olmuyor kızlarının evinden çıktıkları yokBakacağı yüze tükürmeseymiş vaktinde. Kızının bir gün evlenip gideceği belli değil miydi? Kızı varken arkalanıyordu, dilediği gibi davranıyordu. '' Anne çok kötüysen psikologa gidelim. '' de. Anamızı babamızı bırakıp kaynana kayınbabaya oyuncak olmaya mı evleniyoruz? Bi de bayılsın oldu olacak töbe töbe.
Hizmeti, hürmeti, affediciliği, hata yaptığında örtücülüğü ona eziyeti kaprisi külfeti sana. Hizmetin, hürmetin, yarenliğin varken onlarınsın; külfetin geldi mi inşallah bir anan vardır çekecek.Agziniza sağlık ne güzel demissiniz,hakikaten ya oyuncak istiyorlar resmen,benim eşimin annesi de hep şey derdi sen bizimsin,bizim kız bir gün gidecek evden el olcak anlamında,ama hiç de öyle olmuyor kızlarının evinden çıktıkları yok
Burda daha yeni bir konu vardı, kaynana kendi kaynanasını yeni geline yamamaya çalışıyordu.Kayınvalidenizin kayınvalidesi hayatta mi? Belki birlikte olmak ikisine de iyi gelir
Evet "torunu bakmak zorunda" diyip geline baktırmak da son noktaBurda daha yeni bir konu vardı, kaynana kendi kaynanasını yeni geline yamamaya çalışıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?