- 4 Mart 2012
- 15.977
- 37.191
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
İnsanlar öyle diyorlar diye yapmak zorunda değilsiniz..Kendinize göre ayarlayın. Yavaş yavaş o da bu duruma alışır.Kalmak değilher gün gidip orada duracakmışım akşam evime gidecemisim
Burda daha yeni bir konu vardı, kaynana kendi kaynanasını yeni geline yamamaya çalışıyordu.
O annesi tekrar depresyona girecek diye korkuyorlar 1 hafta balayinda olacaklar ondan git diyor zaten sonra da calisacak eşim ilk 1 2 gün gözük her gün gitmek zorunda değilsin diyorGörümcen öyle uzaktan tavsiys vermesin
Arayıp konuşurdum ben olsam
Annen çok üzülüyor ama aramızdakileri de biliyorsun , ben haftada 1 gider görürüm, sen her akşam iş çıkışı uğra derdim
Eşiniz ne diyor?
Kız yok arabayla 15 dk ötedeGörümcen evlenince başka yere mi gittii? Alttaki siteye taşındı de de düşüp bayılayım şurda
Mecbur alısacak her gun bebek gibi avutamamİnsanlar öyle diyorlar diye yapmak zorunda değilsiniz..Kendinize göre ayarlayın. Yavaş yavaş o da bu duruma alışır.
Tahmin etmiştim de ondan sordum zaten. Kızı gitsin her gün o zaman bırak sana neKız yok arabayla 15 dk ötede
Sımarık olmasa haline şükrederdi evladim yuvasini kurdu iyi bir insanla uzakta da degil yakinimda diyeNe şımarık kadın ya. Sanki dünyada bir tek kendi kızı evleniyor. Yüz vermeyin bence. Yaptıklarına saysın.
Kizimin zaten şu 10 gunde uyku duzeni kalmadi yalan da degil haniBizim anaların cani yokmuş mu?
Aynen böyle sorun.
Bebegim yatağını ariyor.
Düzenimiz bozuluyor de gitme.
Evlenmeyeymiş madem kızı.
Ya da kocacıgını birakip birakip o gelsin.
Öyle ya biri fedakarlik yapacaksa evlada yakışır:)
Yok yapilacak bir is yok kendini 44 45 yasinda is icin bana ihtiyaci yok zaten sadece torunuyla teselli bulmak istiyormus e bebegimi birakmam orada.Ya hergün git diyenleri niye umursuyorsunuz neden böyle baskı hissediyorsunuz ki ben cevap vermiyorum o tarz önerilere, o an öyle boş boş konuşuyor insanlar gidip evini mi temizleyeceksiniz iş mi yapacaksınız yani amaç ne, benim kayınvalidemin üzerimizde hatrı çoktur ama söylediklerimiz birbirimize batar yani, ya bazen cidden iyi niyetli söylüyorum kadın yine alınıyor, birbirimize iyi gelmiyoruz ki nasıl avutucaz birbirimizi daha çok kıl ederiz, ona iyi gelen biri onunla ilgilenmeli ya da başının çaresine bakmalı
Vermezeymiş kızını o zaman bu kadar ayılıp bayılacaksa koysaymış cam fanusa baksaymış karşısına geçip doyana kadar.Sanki bir tek bunların kızı var gelinler anasız mı onların annelerinin canı yok mu? Kendini iyice havalandırmış sinir oluyorum böyle tiplere yaGörümcem evlendi kızlar k validemin kiymetlisi gozbebegi her annenin oldugu gibi o da kizina cok duskun. Hali hazirda bir depresyon panik bozukluk tedavisi goruyor zaten gorumcem evden gidecek diye aylar öncesinden ağlamaya X gidince her gun gelirsiniz kalırsinizin lafini yapmisti zaten.Benim kendisiyle aramda gecenleri bilenler bilir mesafeliydik ama dugun hazirligi derken gorumcemin hatrina her ise kostum cunku uzerimde cok emegi var kendisinin ve kv ye koydugum mesafe biraz bizuldu ne yazik ki hazirliklar icin her gun gidince heh dedi tamam bunlar sonra da her gun gelir.Evi b.. goturuyor tabi benim ama dugun uzeri kim gelecek benim isim orada dedim.Her neyse dugunumuz oldu cok da guzel oldu ama k.validem aglamaktan hasta oldu resmen evden cenaze cıkmıs havasi var.Sürekli gelirsiniz dimi gelirsiniz isini bitir gel tarzi konusuyor.Gidince de mesafenin vermis oldugu bir ciddiyet var somurtup oturuyorum is yapilacaksa yapiyorum oturup muhabbet ettigim bir sey yaptigim yok.herkeste 5 karis surat ama gorumcem olsun ama kv min annesi olsun herkes tembihliyor anneni yalniz birakma torun severken oyalanir her gun git alışana kadar yoksa yine kotulesir vs.Ama kızlar gram icimden gelmiyor bana yasattiklarini anneme yaptiklarini unutamiyorum lohusaligimi mahvedislerini unutamiyorum ve gitmek istemiyorum o oyle aglayip kotu olunca da aklimla vicdanim arasinda kaliyorum salakligima doymayayim kiyamiyorum evde k.validesi ust katinda eltisi eltsinin kizlari var yalniz degil ama illa torunu gorsun ona o iyi gelir diyorlar doğru evet fakat benim kalbim o kadar taşlaşmış ki ona icimden gelmiyor ne yapmaliyim sizce ? Neyin uzulmesi bu anlayamiyorum ben evlenince 1 hafta sonra kardesim atanip baska sehire gitmisti babam da yurtdisina calismaya gitmisti annecim koca evde bir basina kalmisti hic bu triplere girmemisti k.valideminki simariklik tamamen
Her seyi uçlarda yasar bir gun hamileyim bana misafir geldi annem yanimda k.v de var misafirleri birakti balkona cikti kizini isten gelirken gormek icin gece falan da degil ha ogledeb sonra 4 5 falandi yarim saat balkonda bekledi o derece duskun kizina valla ben de anne oldum ben de evladimi seviyorum ama bu kadarini da yapmam annesiyim evladimin kolesi degilim ya da o benim icin tapinilacak bir meta degilöfff ayar oluyorum şu drama queen lere. kv niz tam da öyleymiş maşallah. bir onun kızı evleniyor tabii. sizin de bir insan evladı olduğunuz aklına geliyor mu acaba? bence hiiiç takmayın. her gün git diyenlere he deyin. bir iki gidin sonra işim var dersiniz. zorla götürecek halleri yok ya.
Kesinlikle bittiSizi bu kadar hırpalıyorsa bu durum gitmeyin, asıl düğün zamanı orda olmanız gerekiyormuş ki yapmışsınız , bana göre göreviniz bitmiş.
Zamaninda bana etmeseydi kimsenin demesine ihtiyac kalmadan olurdum yaninda su an haketmiyoSizde bir anne babanın evladısıniz . Bunlar sırayla zamanında bunu unutmasaydi simdi yaninda olurdunuz. Ben gitmezdim üzgünüm, yuzunede derdim, bir kız evladi omu bende bir annenin evladiydim diye. Bir olayda aynen bu lafida soyledim ben. Sanki cenaze cikmis, evlendirmeseydi madem öyle. Kizi gelsin değerli anasının yanina.
Ahaha aynen oyle o da genelde "ana" oluyorHizmeti, hürmeti, affediciliği, hata yaptığında örtücülüğü ona eziyeti kaprisi külfeti sana. Hizmetin, hürmetin, yarenliğin varken onlarınsın; külfetin geldi mi inşallah bir anan vardır çekecek.
Kavgalilar konusmuyorlar kiKayınvalidenizin kayınvalidesi hayatta mi? Belki birlikte olmak ikisine de iyi gelir
Biz birine ait olmak icin evlendik sankiAgziniza sağlık ne güzel demissiniz,hakikaten ya oyuncak istiyorlar resmen,benim eşimin annesi de hep şey derdi sen bizimsin,bizim kız bir gün gidecek evden el olcak anlamında,ama hiç de öyle olmuyor kızlarının evinden çıktıkları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?