Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

O annesi tekrar depresyona girecek diye korkuyorlar 1 hafta balayinda olacaklar ondan git diyor zaten sonra da calisacak eşim ilk 1 2 gün gözük her gün gitmek zorunda değilsin diyor

Kizimin zaten şu 10 gunde uyku duzeni kalmadi yalan da degil hani

Yok yapilacak bir is yok kendini 44 45 yasinda is icin bana ihtiyaci yok zaten sadece torunuyla teselli bulmak istiyormus e bebegimi birakmam orada.

Vermezeymiş kızını o zaman bu kadar ayılıp bayılacaksa koysaymış cam fanusa baksaymış karşısına geçip doyana kadar.Sanki bir tek bunların kızı var gelinler anasız mı onların annelerinin canı yok mu? Kendini iyice havalandırmış sinir oluyorum böyle tiplere ya

Sizin alieniz başka şehirde yaşıyorsa düğün telaşını atlattığınıza göre tatil vaktidir. Alıp çocuğunuzu annenize gidin. Eşiniz iş çıkışı uğrasın annesine. Kayınpeder yaşıyor mu? O ne yapıyor bu süreçte, bahsetmemişsiniz hiç. Gitmek zorunda hissetmeyin kendinizi. Herkes akıl vermeye can atıyor, vicdan yapmayın milletin söyledikleriyle. O kadar düşünüyorlarsa onlar yalnız bırakmasınlar.

Her seyi uçlarda yasar bir gun hamileyim bana misafir geldi annem yanimda k.v de var misafirleri birakti balkona cikti kizini isten gelirken gormek icin gece falan da degil ha ogledeb sonra 4 5 falandi yarim saat balkonda bekledi o derece duskun kizina valla ben de anne oldum ben de evladimi seviyorum ama bu kadarini da yapmam annesiyim evladimin kolesi degilim ya da o benim icin tapinilacak bir meta degil

Zamaninda bana etmeseydi kimsenin demesine ihtiyac kalmadan olurdum yaninda su an haketmiyo

Biz birine ait olmak icin evlendik sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…