Hanımlar mesajlarınızı tek tek okudum elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.Aslında biraz da yanlış ifade ettim sanırım ceza vermiyorum ben zaten sadece uyardım ceza vermek zorıunda kalacagım demiştim. Eğer ki ceza diyorsanız o da matematik çalışlmasıydı .Okullar tatil oldugundan beridir ,ders çalıştırmadım sürekli ve kesinlikle zorlamadım bu konuda.Çogu kişi siz kitap okuyormusunuz diye sormuş ,cevap verdim evet ben okuyorum bunu da kızım görüyor zaten.Hatta şaşırıyor nasıl okuyorsun çok kalın değil mi diyerek, ona da çok zevkli oldugunu anlatıyorum.Maalesef ben çevremde kitap okuyan anne de görmedim burası böyle kız olsun erkek olsun sabah erken satten gece 11 lere kadar çocuklar sokakta abartmıyorum gece 1 de bile çocuk görmüşlügüm olmuştu.Haliyle aynısını istiyor.Bu akşam beraber kitap okumayı denedim öncesinde de okuduk ama uzun süreli olmamıştı sürekli dikkati dagılıyor yine okumadı

Etkinliklerden bahsedilmiş ,onu da yazdım kendisi şu an 2 kursa gidiyor tatilini bu şekilde değerlendirmek istedik.Biz zaten uzak değiliz birbirimize ,arada kek yaparız beraber, ya da beraber ev toplarız ,sinemaya gideriz ayrıca benim 2.5 yaşında bir de oglum var ,yine de koşturmaya çaışıyorum elimden geldiğince.Yasadığım yer bir ilçe her şey mevcut değil maalesef çok isterdim tiyatroya götürmek,daha farklı etkinlikler bulmak ama kısıtlı.Ama hep bir tatminsizlik seziyorum ,benim sorum da buydu aslında aşırı ısrarcı ,sesini yükselterek konuşmalar ve şıpsevdi sanırım ne kadar istediğini yapmaya çalışsam da memnuniyetsizlik var.Elde edene kadar günlerce sızlar ,elde edince bozgazımdan keserek aldım şeyin kıymeti kalmaz hemen yeni bir şey bulur onu ister.Örnek olarak, geçen sene bisiklet istedi dogumgününde aldık yanlız bir şey var benim eşim işinden istifa etti 1.5 yıl işssiz kaldı günübirlik kazanıyordu durumu kızım da biliyordu ,çünkü evimiz dahi yoktu annemlerde kalıyorduk.Sırf istedi diye dogum gününde iyi bir bisiklet aldık zar zor ödedik, her neyse aldıgımız gün sevindi ertesi gün ee ben paten istiyorum diye dolaştı ortada ayrıca bisikleti kırdı bozdu

Çocuklarımız bizim için özeldir tek sorum buydu acaba ergenlikten dolayı mı oluyor?, yaşı küçük mü daha, psikologa götürmeli miyim?diye ama çogu kişi cezada takılı kalmış belki hata yaptım bu konuda bilemiyorum.Uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızdan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.