• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızı olan anneler bakabilir mi?

ay ayni ben 30 yasimdayim hala uzerimde bir konuda baski olusunca sinirlerim tepeme fiskiriyor
yanlis anlamayin sizin genel tavrinizi bilemem ama keske gestapo gibi her dedigibi yaptirmaya calisan dedigi olmayincada bana ceza verme luksunu kendinde goren degilde benimle arkadas olabilmeyi basaran biri olsaydi otur ders calis demek yerine kendisi calistirinca hic skilmazdim ben mesela ayda yilda birde olsa yapardi bunu. annemi cok seviyorum ama kaliteli guzel bir zaman gecirdigimi hatirlamiyorum onunla ancak verilen emirler emri vakiden hoslanmayan tepki veren ben ve surekli tartisma

11 yaşındaki çocuğun birden bire aksam 9 da dışarı çıkacağım demesi ilginç.Bunun bir öncesi olmalı.Daha yakın saatlerde yalnız cikiyormuydu mesela ? Birde iletişimde net olun ve başka seçenekler sunun."Şu şu sebeplerden dolayı dışarı yalniz cikman doğru olmaz,ama istersen şunu şunu yapabiliriz" gibi...O yaş grubu kutu oyunlarına bayılıyor,bir kaç tane alıp dönüşümlü oynayabilirsiniz.Kitabi da ceza olarak değil aksine ödül olarak sunun.Kitaplarin değerli olduğu işlensin beynine.Ona Kitap aldığınızda her seferinde hediye paketi yaptirin örneğin.

Hediye paketi güzel fikir Teşekkür ederim,bugun bir mağazada değişik kitaplara denk geldim kokulu felan onları deneyeceğim.Dışarı çıkmanın öncesi yoktu asla izin vermem.Sadece cevredeki arkadaşları dışarıda hevesleniyor.

Hediye paketi güzel fikir Teşekkür ederim,bugun bir mağazada değişik kitaplara denk geldim kokulu felan onları deneyeceğim.Dışarı çıkmanın öncesi yoktu asla izin vermem.Sadece cevredeki arkadaşları dışarıda hevesleniyor.
O kitaplar çok güzel, yetişkinler için "kahve kokulu hikayeler" gözüme çarpmıştı kızıma aldım, severek okudu, her sayfada başka bir hikaye oluyor.
Gece dışarı çıkmak özgürlüğünü kazanmak gibi geliyor ama o saatlerde dışarıda olmasının uygun olmayacağını bıkıp usanmadan sabırla anlatın, gerekirse anlatımlarınızı hikayelerle pekiştirin, taleplerini ağlayarak değil konuşarak dile getirmesi gerektiğini anlatın, zamanla karşılıklı konuşmayı öğrendikçe ve tabii eşinizle çocuklara davranış konusunda hemfikir olduğunuzda herşey yoluna girecektir, biraz sabır ve zaman alır ama düzelir.

Evet bir çok hikayesi mevcut limon,böğütlen,cikolata kokulu gibi onlardan bir tane alacağım kendisi seçsin inşallah okursa diğerlerini de alırım.

Evet bir çok hikayesi mevcut limon,böğütlen,cikolata kokulu gibi onlardan bir tane alacağım kendisi seçsin inşallah okursa diğerlerini de alırım.
annem ondan habersiz bir yere gitmeyelim etraftan uzaklasmayalim diye gece yatarken kendi uydurdugu hikayeleri anlatirdi bize iste bir tavsan varmis annesinden habersiz bir yere gitmis sonra kaybolmus annesi cok uzulmus aglamis gunlerce yavru tavsani aramis bulunca cok sevinmis tarzi birseylerdi bilincaltimiza ne kadar islemisse evlendim hala utanmasam lavaboya giderken bile arayip haber verecegim sirf uzulmesin diye bu tarz birseyi deneyebilirsiniz belki sizdede ise yarar sokaga cikma konusunda aklima birtek bu yontem geldi

Back
X