Doğuma Hazırlık Kızı olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım varrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bnde cocuklarima devamlı diyorum sizin duanız kabul olur diye. Büyük oğlum okadar güzel ders verdiki bana. Oda kız istiyor erkek olmasın kardeşim yeterince yaramaz zaten diyor çok kız kardeş istemesine rağmen odasında dua ederken denk geldim : Allah'ım eger annem hamileyse hayırlısıyla sağlıklı bir kardes daha ver bize erkek kız ne olursa ama yeterki sağlıklı olsun ama hamile değilse de lütfen bida hiç hamile olmasın

Rabbim sen muradımızı ver hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kız evlat ver bize Allah'ım
Rabbim sen gönlumüzdekini bilensin hayalimizi yaşamayı bizede nasip et Rabbim evladın kızı erkeği olmaz. Veren sensin . Tabiki ogluslarimiz bizim canımız kanımız. Bizim istedigimiz birde kız evladımız olsun sağlıklı sıhhatli hayırlısiyla kucağımıza alalim. Sen herkesin gönlundekini bilensin sen herkesin muradını ver. Evladı olmayanlarada hayırlısıyla kucaklarını doldur sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eyle. Kimsenin kucağını boş bırakma Ya Rabbim

Tek seferde yumurtlama döneminde hamile kaldım kızım olacak. Bu dediklerinize göre erkek olması gerekirdi. :) Ama çin takviminden baktığımda da kız görünüyordu. Arkadaşımın da tuttu. Çevremde tutmayan duymadım. İşinize yarar mı bilmiyorum. Allah önce sağlıklı bir bebek nasip etsin

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Banada birtek çin takvimi saçma geliyor inanmıyorum. Diğerleri en azından bilimsel spermlerle ilgili olduğu için mantıklı geliyor sadece. Benimde iki oğluşum kız görünüyor takvime göre ama oğlan. Arada bi tane bebeğimi kaybettim herkesin farklı oluyor çünkü verici olan Allah. Bunuda unutmuyoruz kesinlikle sadece kız annesi de olmak istiyoruz kızı olanlarin erkek evlat istediği gibi. Dilerim Rabbim bugeceki mübarek günlerde herkesin dileğini muradını versin. Kandiliniz mubarek olsun

Şu an hamile kalsam çin takvime göre erkek

Ben bir makale okumuştum yıllar önce Amerikalı bir profundu. Cinsiyet beslenme düzenine göre belirlenebilir diye. Netten araştır istersen eşinin beslenme düzeninde değişikle belirlenebiliyormuş ama oda ihtimal tabi.
Kişisel görüşüm ise elimizde olmadığı ya erkek ya kız olacak. Yumurtlama gününüde sanmıyorum . Ee ikiz olup bir kız bir erkek nasıl oluyor o zaman aynı dönemde döllendiklerine göre.
Bence kafanı yorma dua et iste belki nasip olur.

Aminn insaAllah nasip olur

Bizde tutmadı o.
Ovulasyon testi yapıyordum o ay.
Son ilişki yumurtadan 2 gün önce oldu.
Hatta ben kaçırdık diye çok üzüldüm eşim başka şehre gitmişti.
O yüzden hiç ihtimal dahi vermedim hamile olduğuma.
O zaman yumurta öncesi hamile kalınırı bilmiyordum.
Sonra şok olarak gebeliği öğrendim.
Nette denk geldim bunada kesin kız diyordum o kadar emindim yani.
Ama lakin oğluş oldu

Ya inanacak ya da inanmayacak bir şey yok. Bilimsel bir gerçek var. Dişi sperm hızlı gidp 1 gün yaşıyormuş erkek sperm yavaş gidiyormus ama 2 gün canlı kalıyormus. Yumurtlamanın ilk günü birleşme olursa o yüzden kiz. Oluyor. 2. Günü olursa dişiler öldüğünden erkekler de yetişmediginden. Erkek oluyor. Bu tam tersi de olabilir. İlk günü erkek 2. Günü kız gibi. Instagram da Dr Gökçen Erdoğan anlatmıştı. Onu takip edip bakabilirsiniz. Benim eltim de bu yöntemi uygulamış. Bana da anlatmıştı. Benim ilk çocuğum olacaktı. Fark etmez diye düşündüm. Bir de o hangi gün yumurtladiginı net biliyor. ben anlamıyorum mesela. Kendisi hemşire.

Bende soylediklerinizin tam tersini okudum bircok yerde. Herkes birşey diyor. Aynı yöntemle oğlum oldu diyende var kızım oldu diyende var. Alır abdestimi okurum Kuranımı kılarım namazımı ederim duamı gerisi taktiri ilahi. Nasip kısmet olursa verir Rabbim O'na bıraktım gerisi

Ben zaten böyle bir "gerçek" var. İlk günü mü kızdı ikincisi mi tam hatırlamıyorum. Bu konuda açıklaması olan bir "doktor" var, oraya bakın. Fakarlt yumurtlama gününüzden tam emin olmanız lazım dedim. Takvim hesabı ile yapacaksanız bilemezsiniz zaten. Akıntınızdan vs kendinizin biliyor olması lazım. Kesin sonuç da vermiyor zaten. Denenebilir akılcı bir yöntem. Ayrıca şu dini sohbetleri memleketin %95 i nasılsa Müslüman diye yapıyorsunuz ama her kimliğinde İslam yazan inanacak diye bir kural yok. Tanımadığıniz insanlarla yaparken bir düşünmenizi tavsiye ediyorum. İnanana saygım var ama kendi içlerinde tartisirlarsa. ben bu tarz sohbetlere çekilmek istemiyorum.isteyen istediğini yapabilir.

Valla sen ne diyorsun anlamadım ama kafamıda yormam zaten.

Buraya konu açtım ama nasıl siliniyor bulamadım. Silemedim yani bilen yaziversin. Bende çok kız istediğim için merakına yenik düşüp açtım bu konuyu. Ama sonuç olarak hiçbirini yapmadım. Dediğimi yaptım. Mübarek gece namazımı kıldım Kuranımı okudum el açıp dua ettim Rabbime. O gece korunmasız beraber olduk. Rabbime bıraktım nasip kısmet neyse o olur. Ama yazılanlara bakılırsa adet bitimi erkek yazmış herkes. Benim üçüncü gecesine denk gelmiş oluyo. Rabbime bıraktım o biliyo gonlumden geceni

Öncelikle hizli olan spermler zaten erkek spermler hizli olanlar kazansaydi dünya erkek kaynardi biz bilimsel yollardan bahsediyiruz burada azda olsa birbirimize fikir vermek amacimiz arkadaşta zaten yazmış yukarda öncelikle Allah neyi nasip ederse o olur tabiki ama bunun yumurtlama günleriyle de ilgisi var bu bı gerçek erkek spermler hızlıdır ama.uzun süre dayanamzlar kız spermleri ise yavastr ama daha dayanıklıdır yumurtlama gününde girilen ilişkide doğal olarak erkek spermler hizli olduğu için ilk onlar yumurtlaya ulaşacak ve yumurtayı dolleyecektr ama eğer yumurtlama gününe varsa 3 4 gün ve ilişki olursa erkek spermler yumuttla çatlayan kadar yolda olecekler ve kalan Dayanıklı kız spermler yumurtaya ulasaklar ve kız bebek olma ihtimali yüksek olacak bu şekilde.ve bu sekild eyaoip kızı olan çok kişi var tam tersini yapio erkek bebeği olanda çok var.deneyip denememk bizlere kalmış Allah ne verirse tabiki başımızın üstüne ama denemktende zarar gekmez sonuçta yüzde 50ihtimak kiz yada erkek bunu hepimiz biliyoruz degilmi cnm Sariseker8787

Çok teşekkür ederim canım o kadar güzel anlatmissinki burda destek olmak birbirine okadar guzelki özeniyorum. Benimde art bi niyetim yoktu dini karıstırmayın diyen bile oldu. Bilimsel kanıtlar var ve deneyip denememek bize kalmış a bunları denemekte ne zarar var eminim çoğu kişinin aklından geçenleri biz açık söylüyoruz sadece kızı olan erkek evlat erkek evladı oğlan kız ister iki meyvadanda tatmak ister Rabbim. Biz isteriz verip vermemek Rabbimin taktirine kalmış. Hatta bir topikte bukadar isteme bı arkadaş 5oglandan sonra inat etti kız diye 6.kiz oldu ama yaşamadı öldü yazmış okadar moralim bozulduki. Ama beni anlayanlarin olmasida beni çok mutlu etti.Dilerim Rabbim sana sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat banada sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasip eder kaderimiz de varsa müjdeli haberi de birbirimize duyurmayi nasip eder Gurban olduğum Allah'ım sonuçta yuregimizden geçenlere en büyük Şahit O

Karagullu burda yazılanlardan okadar moralim bozulduki ama hickimseye kırıcı olmadım aksine özür bile diledim .eşimde sen iyice kafayı yedin olacak olan olur zaten diye tepki verdi hiçbirini uygulayamadim yani. Bnde mübarek geceydi çok dua ettim kıldık namazımızı eşimle aldık abdestimizi dua ettik ikimiz o gece korunmasız ilişki oldu. Adet bitimi 3.geceydi. genelde adet bitimi hamile kalanlar oğlu olduğunu yazmış arada istisna kızım oldu diyen var. Rabbimin taktirine kalmış bat 20,Mart bekliyorum heyecanla. Ama o gece çok dua ettim Rabbim eğer bu gece hamile kalacaksam rüyamda göster diye sabah bi sesle irkilerek uyandım birisi omzumdan silkerek hadi kalk bakalım hayırlı olsun buda erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…