Doğuma Hazırlık Kızı olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım varrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım benim.com.sagol bende söz veriyorm ilk san adicem.bende eğer hamileysen inş ikimizde hamile oluruz bu ay ama benim bat 31mart inş güzel hberler vrrz birbirimize çok sağol kuzum seninde duaların bana moral verdi valla
Bu gece sabaha kadar dualarımdasın bu ay hamile oldugumuzu sonrada senin oğlun benimde kızım olacagini öğreniriz insaAllah düşünmesi bile ne güzel. Başkasının mutluluğuna ortak olmak kadar güzel birşey varmı şu hayatta aynı sevinci paylaşmak kadar . Hayırlı haberlerle buluşacağız insaAllah yine bu sitede inanıyorum

Allah binlerce kez razı olsun cnm bende yeni şekilde sana dua edicem cnm inslalah rabbim.ikimizede istegidimizi vericek okurken bile mutlu oldum çok.sagol.cnm ya inş hyirlis hberlerlw buluşu caz

Allah im hayırlısı ise gonlunuzden geçeni versin insallah..Ama böyle şeylere inanmayın.Cinsiyeti belirleyen kromozomdur.Hangi kromozom o an sağlıklı ise yumurtayi o dolleyecek ve cinsiyet belirlenecektir.Ne yaparsanız yapın isterseniz amuda kalkın şansınız yüzde elli.

Bnde bunun aksini söylemiyorum ki zaten. Bilimsel kanıtı olan birşeyi paylaştım fikir almak amaçlı. Ama uygulayamadim tabi o baska. Ama ne olcaktı biliyomusunuz ben denedim olmadı dicektim aklımda kalmıcaktı. Herşey nasip kısmet aminnn insaAllah teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin

Offf budamı psikolojik öyle bir şeftali koktuki burnuma buram buram koktu buralar ağzımda ekşimsi bi tat. Offf 7gun kaldı bata

Offf budamı psikolojik öyle bir şeftali koktuki burnuma buram buram koktu buralar ağzımda ekşimsi bi tat. Offf 7gun kaldı bata
Cnm benim inş bebisin vardr ve kizdr cnm ben kızımda hep mandalina asermistim çokta yemiştim inş seninde öyle olur

Cnm benim inş bebisin vardr ve kizdr cnm ben kızımda hep mandalina asermistim çokta yemiştim inş seninde öyle olur
Amin amin insaAllah canim dün gece öyle içten dua ettim ki senin için bugün cuma ezanı okunurken tekrar dua ettim. Rabbim ezan okunurken edilen duaları geri cevirmezmiş

Test yaptım şansa bak onun bozuğuda beni buldu git heyecanla test al sonuç ne negatif ne pozitif

Eklentiler

• IMG_20200313_160021.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
Amin amin insaAllah canim dün gece öyle içten dua ettim ki senin için bugün cuma ezanı okunurken tekrar dua ettim. Rabbim ezan okunurken edilen duaları geri cevirmezmiş
Canım benim Allah senden razı olsun ya inş Rabbim nasip eder bana bi erkek evlat. bende dua ettim sana cnm inş bıcır bıcır bı kızın olur amin inşallah

Bu yöntemlere çok takip bizzat uygulayanlar var tam tersi de çıkıyor sonuç ...lütfen inanmayın bunlara ...öyle olsa herrkesin bı oğlu bı kızı olurdu..insanoğlunun elinde olurdu ...ayette " o dilediğini kız dilediğini erkek cofukla mucdeler " diyor...bu ayet neden varoyleyse ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…