Doğuma Hazırlık Kızı olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım varrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin cnm benim.Alkah razı olsun insallh ikizimede Allah gönlümüzdeki nasip etsin öyle konuşan kişilerde düşüncesiz kişiler cnm aynı şey onlara olsa onlarda öyle isterdi eminim ama.laf konuşmaya gelince herkes biseyler söyler zatennsen öyle diyenleri hiç takma cnm sonuçta biz Allah'ın verdiğini inkar etmiyrz ne verirse başımızın üstüne tabiki benimmkizim var bitane daha kızım olsa istemicemmi yani ölürüm onu yaratana ben cnm sen hiç moralini bozma cnm inşallah dualarimizi kabul edicek Rabbim yeterki biz dua edelim isteyelim Allah'tan kurban olduğum Rabbim neylerse güzel eyler içi güzel olanların dualirini elbet duyuyorr..

Çok çok çok teşekkür ederim okadar mutlu oluyorum ki yorumlarınızı okuyunca Allah bin kere razı olsun. Rabbim güzel haberlerinizi duymayı bana nasip etsin insaAllah en kısa zamanda

Cnm benim birazda bilinçaltı bizimle oynuyor çok istediğimiz için yanıltıyor bizi beynimiz rüyani unut cnm sen sıkma cnni ama tek ilişkimi noldu cnmn senin

Cnm benim birazda bilinçaltı bizimle oynuyor çok istediğimiz için yanıltıyor bizi beynimiz rüyani unut cnm sen sıkma cnni ama tek ilişkimi noldu cnmn senin
Canım o gece korunmasiz tek ilişki oldu sonrasında hep korunduk.

Hiç moralini bozma cnm ya inş Allah'ım sana güzel mi güzel ballar balı binkiz nasip etsin bende adet bitimi hemn ilişki oldu cnm ins benimde tutarsa erkek tutar cnm dua edelim biribizrze inş Rabbim duyuyor bu mübarek günde

Amin amin aminnnnnn İyiki çıktın karşıma Allah razı olsun Rabbim sanada dünya tatlısı bir paşa nasip etsin annesi en kısa zamanda ogluşunun göbüşünde olduğu haberini duy hayirlisiylada sağlıklı sıhhatli kucağına al insaAllah

Canimnya çok sağol sende iyiki çıktın karşıma.vallaAllah razı olsun iyi dileklerin için okadar mutlu oldumki yazdiklarina inş Rabbim nasipmeder oğlum olursa ilk.sana yazicam burdan

Disi sperm yavas hareket eder ve uzun sure yasar. Erkek sperm hizli hareket eder ve kisa yasar. Yumurtlamadan once iliski yasarsaniz erkek sperm hizli bir sekilde ilerler ve yumurtlama olmadan ölür o yuzden yumurtayi daha yavas ama uzun yasayan disi sperm.doller. boylece kiziniz olur.
Eger ki yumurtladiktan sonra iliski yasarsaniz once yumurtaya hizli hareket eden erkek sperm ulasir ve doller. Disi sperm ulasamadan erkek sperm isi tamamladigi icin oglunuz olur.
Isin bilimsel boyutu bu. Ama tam olarak yumurtlama tarihi bilinemez. Testler 24 48 saat icinde yumurtlama gerceklesecek der. O yuzden bu yuzde yuz tutacak bisey degil. Oyle olsa herkes istedigi cinseyette evlat sahibi olabilirdi

Canimnya çok sağol sende iyiki çıktın karşıma.vallaAllah razı olsun iyi dileklerin için okadar mutlu oldumki yazdiklarina inş Rabbim nasipmeder oğlum olursa ilk.sana yazicam burdan
Amin amin aminnnnnnnnn insaAllah heyecanla bekliyorum canımmmmmmm

Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı saliha bir kızınız olur Ben hiç ummadığım ve planlamadığım bi zamanda hamile kalmıştım ve hiç mi hiç istemedim hamilelige alismam o kadar zor olmustu ki alistigimda da cinsiyetini öğrenene kadar dua ettim 7/24 2 tane oğlum vardı inşallah bi kızım olur diye ki benim bu isteğim eşimden dolayıydı o çok istiyordu bi kızı olsun kiz kardeşi yok kiz kuzeni yok ,,, 17 hafta da gittim cinsiyeti öğrenmeye vee kiz havalara uçtuk çıkar çıkmaz hastaneden bebek alış verişi yaptık 25 ci hafta öylesine bi kontrol ve ne olsa iyi bir oğlan dahaymis bizi kandırmış doktor oysaki çok emindi kiz olduğuna vel hasıl nasip ya bendim istemeyen kiz olunca havalara ucan sonrası hüsran şuan 1 yaşında ve bize kök söktürüyor diğerleri melekmiş ben kıymetini bilememişim ama kiz güzeli bi oğluş sağlıklılar çok şükür ama tabi bi kız daha olsa fena olmaz ama artık 4 cü bi erkek olma ihtimalini de göze alamıyorum ve artık o sabır güç yok yetişemiyorum yeter bu kadar garii

Aminnn insaAllah çok teşekkür ederim benim için dua ettiğiniz için Allah razı olsun. Bnimde eşimde çok istiyor oda hep erkek hiç kiz yok. İnsaAllah banada sizede isteyen herkese sağlıklı bir kız evlat nasip eder Rabbim.

Söz veriyorum eğer hamileysem kocama bile demeden ilk sana yazacağım. Cunki sen bu gece umut oldun bana Allah bin kere razı olsun
Canım benim.com.sagol bende söz veriyorm ilk sana dicem.bende eğer hamileysen inş ikimizde hamile oluruz bu ay ama benim bat 31mart inş güzel hberler vrrz birbirimize çok sağol kuzum seninde duaların bana moral verdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…