- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Sariseker8787
-
Amin cnm benim.Alkah razı olsun insallh ikizimede Allah gönlümüzdeki nasip etsin öyle konuşan kişilerde düşüncesiz kişiler cnm aynı şey onlara olsa onlarda öyle isterdi eminim ama.laf konuşmaya gelince herkes biseyler söyler zatennsen öyle diyenleri hiç takma cnm sonuçta biz Allah'ın verdiğini inkar etmiyrz ne verirse başımızın üstüne tabiki benimmkizim var bitane daha kızım olsa istemicemmi yani ölürüm onu yaratana ben cnm sen hiç moralini bozma cnm inşallah dualarimizi kabul edicek Rabbim yeterki biz dua edelim isteyelim Allah'tan kurban olduğum Rabbim neylerse güzel eyler içi güzel olanların dualirini elbet duyuyorr..Çok teşekkür ederim canım o kadar güzel anlatmissinki burda destek olmak birbirine okadar guzelki özeniyorum. Benimde art bi niyetim yoktu dini karıstırmayın diyen bile oldu. Bilimsel kanıtlar var ve deneyip denememek bize kalmış a bunları denemekte ne zarar var eminim çoğu kişinin aklından geçenleri biz açık söylüyoruz sadece kızı olan erkek evlat erkek evladı oğlan kız ister iki meyvadanda tatmak ister Rabbim. Biz isteriz verip vermemek Rabbimin taktirine kalmış. Hatta bir topikte bukadar isteme bı arkadaş 5oglandan sonra inat etti kız diye 6.kiz oldu ama yaşamadı öldü yazmış okadar moralim bozulduki. Ama beni anlayanlarin olmasida beni çok mutlu etti.Dilerim Rabbim sana sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat banada sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasip eder kaderimiz de varsa müjdeli haberi de birbirimize duyurmayi nasip eder Gurban olduğum Allah'ım sonuçta yuregimizden geçenlere en büyük Şahit O ❤❤❤❤❤
Çok çok çok teşekkür ederim okadar mutlu oluyorum ki yorumlarınızı okuyunca Allah bin kere razı olsun. Rabbim güzel haberlerinizi duymayı bana nasip etsin insaAllah en kısa zamandaAmin cnm benim.Alkah razı olsun insallh ikizimede Allah gönlümüzdeki nasip etsin öyle konuşan kişilerde düşüncesiz kişiler cnm aynı şey onlara olsa onlarda öyle isterdi eminim ama.laf konuşmaya gelince herkes biseyler söyler zatennsen öyle diyenleri hiç takma cnm sonuçta biz Allah'ın verdiğini inkar etmiyrz ne verirse başımızın üstüne tabiki benimmkizim var bitane daha kızım olsa istemicemmi yani ölürüm onu yaratana ben cnm sen hiç moralini bozma cnm inşallah dualarimizi kabul edicek Rabbim yeterki biz dua edelim isteyelim Allah'tan kurban olduğum Rabbim neylerse güzel eyler içi güzel olanların dualirini elbet duyuyorr..
Cnm benim birazda bilinçaltı bizimle oynuyor çok istediğimiz için yanıltıyor bizi beynimiz rüyani unut cnm sen sıkma cnni ama tek ilişkimi noldu cnmn seninKaragullu burda yazılanlardan okadar moralim bozulduki ama hickimseye kırıcı olmadım aksine özür bile diledim .eşimde sen iyice kafayı yedin olacak olan olur zaten diye tepki verdi hiçbirini uygulayamadim yani. Bnde mübarek geceydi çok dua ettim kıldık namazımızı eşimle aldık abdestimizi dua ettik ikimiz o gece korunmasız ilişki oldu. Adet bitimi 2.geceydi. genelde adet bitimi hamile kalanlar oğlu olduğunu yazmış arada istisna kızım oldu diyen var. Rabbimin taktirine kalmış bat 20,Mart bekliyorum heyecanla. Ama o gece çok dua ettim Rabbim eğer bu gece hamile kalacaksam rüyamda göster diye sabah bi sesle irkilerek uyandım birisi omzumdan silkerek hadi kalk bakalım hayırlı olsun buda erkek dedi
Canım o gece korunmasiz tek ilişki oldu sonrasında hep korunduk.Cnm benim birazda bilinçaltı bizimle oynuyor çok istediğimiz için yanıltıyor bizi beynimiz rüyani unut cnm sen sıkma cnni ama tek ilişkimi noldu cnmn senin
Hiç moralini bozma cnm ya inş Allah'ım sana güzel mi güzel ballar balı binkiz nasip etsin bende adet bitimi hemn ilişki oldu cnm ins benimde tutarsa erkek tutar cnm dua edelim biribizrze inş Rabbim duyuyor bu mübarek gündeCnm benim birazda bilinçaltı bizimle oynuyor çok istediğimiz için yanıltıyor bizi beynimiz rüyani unut cnm sen sıkma cnni ama tek ilişkimi noldu cnmn senin
Anladım.cnm benim.ins hayırlı haberler alırsın ve birbirimize burdan cinsiyet yazmak.nasip.olsun sana kız bana erkekCanım o gece korunmasiz tek ilişki oldu sonrasında hep korunduk.
Erkek çocuklarında naptiysan tam tersini yapsaydın cnm inş kızın olur cnmaminmCanım o gece korunmasiz tek ilişki oldu sonrasında hep korunduk.
Amin amin aminnnnnn İyiki çıktın karşıma Allah razı olsun Rabbim sanada dünya tatlısı bir paşa nasip etsin annesi en kısa zamanda ogluşunun göbüşünde olduğu haberini duy hayirlisiylada sağlıklı sıhhatli kucağına al insaAllahHiç moralini bozma cnm ya inş Allah'ım sana güzel mi güzel ballar balı binkiz nasip etsin bende adet bitimi hemn ilişki oldu cnm ins benimde tutarsa erkek tutar cnm dua edelim biribizrze inş Rabbim duyuyor bu mübarek günde
Aminnnn insaAllah canım insaAllahhhhhAnladım.cnm benim.ins hayırlı haberler alırsın ve birbirimize burdan cinsiyet yazmak.nasip.olsun sana kız bana erkek
Canimnya çok sağol sende iyiki çıktın karşıma.vallaAllah razı olsun iyi dileklerin için okadar mutlu oldumki yazdiklarina inş Rabbim nasipmeder oğlum olursa ilk.sana yazicam burdanAmin amin aminnnnnn İyiki çıktın karşıma Allah razı olsun Rabbim sanada dünya tatlısı bir paşa nasip etsin annesi en kısa zamanda ogluşunun göbüşünde olduğu haberini duy hayirlisiylada sağlıklı sıhhatli kucağına al insaAllah
Tesekkur ederim canim
Amin amin aminnnnnnnnn insaAllah heyecanla bekliyorum canımmmmmmmCanimnya çok sağol sende iyiki çıktın karşıma.vallaAllah razı olsun iyi dileklerin için okadar mutlu oldumki yazdiklarina inş Rabbim nasipmeder oğlum olursa ilk.sana yazicam burdan
Bende teşekkür ederim canımTesekkur ederim canim
İnşallah kuzum amin sende hber verirsin bana burdan güzel haberler bekliyormAmin amin aminnnnnnnnn insaAllah heyecanla bekliyorum canımmmmmmm
Söz veriyorum eğer hamileysem kocama bile demeden ilk sana yazacağım. Cunki sen bu gece umut oldun bana Allah bin kere razı olsunİnşallah kuzum amin sende hber verirsin bana burdan güzel haberler bekliyorm
Aminnn insaAllah çok teşekkür ederim benim için dua ettiğiniz için Allah razı olsunAllah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı saliha bir kızınız olurBen hiç ummadığım ve planlamadığım bi zamanda hamile kalmıştım ve hiç mi hiç istemedim hamilelige alismam o kadar zor olmustu ki alistigimda da cinsiyetini öğrenene kadar dua ettim 7/24 2 tane oğlum vardı inşallah bi kızım olur diye ki benim bu isteğim eşimden dolayıydı o çok istiyordu bi kızı olsun kiz kardeşi yok kiz kuzeni yok ,,, 17 hafta da gittim cinsiyeti öğrenmeye vee kiz havalara uçtuk çıkar çıkmaz hastaneden bebek alış verişi yaptık 25 ci hafta öylesine bi kontrol ve ne olsa iyi bir oğlan dahaymis bizi kandırmış doktor oysaki çok emindi kiz olduğuna vel hasıl nasip ya bendim istemeyen kiz olunca havalara ucan sonrası hüsran şuan 1 yaşında ve bize kök söktürüyor diğerleri melekmiş ben kıymetini bilememişim ama kiz güzeli bi oğluş sağlıklılar çok şükür ama tabi bi kız daha olsa fena olmaz ama artık 4 cü bi erkek olma ihtimalini de göze alamıyorum ve artık o sabır güç yok yetişemiyorum yeter bu kadar garii
Canım benim.com.sagol bende söz veriyorm ilk sana dicem.bende eğer hamileysen inş ikimizde hamile oluruz bu ay ama benim bat 31mart inş güzel hberler vrrz birbirimize çok sağol kuzum seninde duaların bana moral verdi vallaSöz veriyorum eğer hamileysem kocama bile demeden ilk sana yazacağım. Cunki sen bu gece umut oldun bana Allah bin kere razı olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?