Doğuma Hazırlık kızıımın ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim daha güzel

• Ankete Katılan
    52

birsav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
69
3
16
İstanbul
merhaba arkadaslar allah nasıp ederse kızım olcak inş isim arayısına gıredık aklımızda ıkı ısım var benım ıcın begendıgınız ısımı oylarsanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler

Son düzenleme:
Rabbim sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin... Allah nasip eserde bir gün kızım olursa ismi Asya olur...

Oyumu Asya'dan yana kullandım fakat diğer isim Rüyam değil de Rüya olsaydı ondan yana kullanırdım Rüya çok hoşuma gidiyor nedense :1:

Rüyamdan yana kullandım ama rüyam degilde rüya olsa daha asil duruyor gibi sanki ama karar sizin hayırlısı olsun inşallah :nazar::emir_bebek:

Asya harika bir isim.
Eğer eşim kabul etseydi bende düşünürdüm bu ismi..

benimde bi kızım olucak allahın izniyniyle sare koymayı dusunuyorum hz ibrahimin karısının ismi hemde bi cok anlamı var bi bak derim:34:

Asya ismi cok guzel.
Kizima sare ismini dusunmeseydim ikinci dusundugum isim Asya ydi benim de.

Asya ismi cok guzel.

Asya ismi cok guzel.

ben de asya ya oy verdim . ben kızımın adını hazal koymaya karar verdim

Rüyamdan yana kullandım ama rüyam degilde rüya olsa daha asil duruyor gibi sanki ama karar sizin hayırlısı olsun inşallah :nazar::emir_bebek:

ben de arkadaşa katılıyorum rüya daha hoş duruyor :))

rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :) :)

rüyam ismi daha hoş bence benim çok hoşuma gitti hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın :nazar:

Back
X