Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Boya Akmaya Mahkum Mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qsd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
330
3
96
Ankara
Arkadaşlar kızıl boya hep akıyor.Boyata boyata da saçlarımız mahvoluyor.
Ben kozmetik ürünlerden boyalı saçlar için olanlarından bir fayda görmedim rengi falan korudukları yok
Sanırım en iyisi bitkisel çözüme yönelmek yine:bbo:
Boyayı koruyan ne tavsiye edersiniz renginin akmasını önleyen?
Ben sirke diye duymuştum bir başlığın altında ama çok kötü kokacağından yapamam sanırım.

Başka tavsiyeleriniz varsa burada paylaşalım...CADIARZU

Bir de arkadaşlar bu kızıl hangi renk adı ne?Çok hoşuma gitti.:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızıl yapsan akar vazgeçmek istesen çıkmaz...
çelişkili bi boyaaajeyyarjeyyar

aynen öle kızıl istersen her banyoda akar ama kızıldan dönmek istersen zamk gibi yapışır bi cinstir yanii:roflol:

Ayy çok güldüm kızlarsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Hakkaten öyle valla düşününceCADIARZU

Eee tavsiyesi olan yokmu boyanın kalıcılığını korumak için bitkisel bir çözüm???

pantenenin boyalı saçlar için şampuan krem serisi var bi arkadaşım kullanıyodu memnundu,bide mümkün oldugu kadar soğuk suyla yıkamak lazım,sıcak su akmasını sağlıyo boyanın.

Sağol canıma.s.
Ama ben Pantenenin hiçbir ürününe güvenemiyorum böyle bitkisel doğal çözümler istiyorum artık.
Evet sıcak su kızılı gerçekten akıtıyor diyorlar.
Bir de açık havayla temas edince oksitlenme mi öyle birşey oluyormuş o da boyanın rengine etkiliymiş.:smiley-cool:

parfümerideki bir kız boyanın kalıcılığını artırmak için bitkisel içerikli şampuan kullan demişti bana.bu marketlerde satılan şampuanların içindeki kimyasal maddeler boyanın çabuk akmasına neden oluyormuş.ben de burda konuşulanlardan sonra dermokil şampuan aldım onu kullanıyorum ama boya konusunda pek bir değişiklik yok gibi geldi bana.ama saçı güzel temizliyor yerimseniben

sana tavsiyem şekerim saçını durularken 3damla sirke damlat akmıyo benim saclarda kızıl ben denedim akmıyo ve saçlar cok parlıyo

kızlar ne yazıkki kızıl boya akmaya mahkumdur:( ancak bazı yöntemlerle akmasının süresini geciktirebilirz.mesela saçları çok sıcak suyla yıkamamak, saçları fön makinasıyla değil havluyla kurutmak..
bende 1 senedir kızılım, 1,5 ayda bir boyatıyorum her boyamamda farkı bir kızıl tonu deniyorum.ne diyim gülü seviyorsak dikenine katlanacağız kızıl kadar mükemmel bir renk yok..şimdi palette sonbahar kızılı aldım bu akşam boyicam bakalım nasıl bir renk olucak :)))

Kızlar bu şampuanla saç maskesini bir deneyin isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ne yazıkki kızıl boya akmaya mahkumdur:KK43: ancak bazı yöntemlerle akmasının süresini geciktirebilirz.mesela saçları çok sıcak suyla yıkamamak, saçları fön makinasıyla değil havluyla kurutmak..
bende 1 senedir kızılım, 1,5 ayda bir boyatıyorum her boyamamda farkı bir kızıl tonu deniyorum.ne diyim gülü seviyorsak dikenine katlanacağız kızıl kadar mükemmel bir renk yok..şimdi palette sonbahar kızılı aldım bu akşam boyicam bakalım nasıl bir renk olucak :)))
tarihler fazlaca ilerlemiş ama kınaya ne dersiniz acaba kına aynı tonları vermezmi bu arada saç renginiz çok güzel ya kınayla bu renk olmaz heralde

Back
X